icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

cmelicka
27. pro 2017

@tereza1995 Moc dekuju, jeste jsem v soku 😀. Matej bude mitv lednu dva a pul.

zofinecka
27. pro 2017

Já byla taky minulý týden, jelikož jsem objevila na testu dvě čárky a tak jsem se hned objednala, abych si to nechala potvrdit. Byla jsem 6tt+5 a srdíčko nebylo vidět,tak me objednal za týden na.kontrolní UTZ a dneska už srdíčko bylo vidět. U předchozích těhu jsem to rak neměla.

cert..ova
28. pro 2017

Ahoj holky, tak mazu k dr...uf

cert..ova
28. pro 2017

Tak jsem na nervy...prej tam neni nic moc videt, odpovida to 4-5 tt a zacal me poucovat o mimodeloznim...ze ta moznost je, i kdyz neco bylo videt v deloze..tak nevim

zofinecka
28. pro 2017

@cert..ova jejda,tak snad se to nepotvrdí. Kdy je.další kontrola?

cert..ova
28. pro 2017

@zofinecka presne mam ve zprave: Vysoka sliznice, v dutine nepatrne projasneni odpovidajici 4-5 t gravidity...tak proc me strasiiiiii, jak jsem stara, tak tomu nerozumim

zofinecka
28. pro 2017

@cert..ova 4-5tt je velmi.brzo na nějaké závěry. Chce to počkat tak 1-2týdny. Pak bude už vše určitě jasnější. 😉

kockakacka
28. pro 2017

Ahoj holky, tak ja dnes byla u dr 🙂 Tak nase mimo ma 3mm, je tam, kde ma byt a vse je v naprostém pořádku 😊 Další kontrola za dva týdny uz s ❤️

cert..ova
28. pro 2017

@zofinecka diiiky za uklidneni...presto jsem si udelala clear blue, pred 6ti dny 1+2, dnes 2+3, to me taky uklidnilo...to by odpovidalo...krom toho, tam nevo videl😂

tereza1995
autor
28. pro 2017

Ahoj holky, tak ja ležím v nemocnici a čekám na revizi. Začala jsem krvacet 😢

pajule88
28. pro 2017

@tereza1995 To mě moc mrzí 😢 Drž se!!

cert..ova
28. pro 2017

@tereza1995 to je mi lito😢

nellinkaa10
28. pro 2017

@tereza1995 to mě mrzí ☹

nellinkaa10
28. pro 2017

@kobzolla a co ty, jak jsi dnes dopadla??

kobzolla
28. pro 2017

@tereza1995 Taky mě to mrzí. Nejsi v tom sama. Mě dnes na UTZ opět vůbec nic neviděli s HCG začali hledat, takže mě čeká revize zítra. Nejhorší je, že se "to" neudrželi už potřetí za 4 cykly snažení!!!! 😔😔

kobzolla
28. pro 2017

@kobzolla pardon, měli tam být "a HCG začalo klesat".

nellinkaa10
28. pro 2017

@kobzolla to je mi líto. Snad se vám brzy znovu zadaří a vše už dopadne dobře, když máte tak ,,pohnojeno".

tereza1995
autor
29. pro 2017

@kobzolla to mě mrzí. Mě přijali do nemocnice a HCG bylo vysoke tak si me tu nechali přes noc a budou mi brat hcg ještě dnes, ale včera ze me vyšel velký kus něčeho a pořád krvácím takže já už vím že je po všem :( teď už jen jestli bude potřeba revize nebo ne :( achjo, nebylo to planovane mimčo ale už jsme se hrozně těšili :(

snezenka123
29. pro 2017

já jdu dneska na kontrolní odběr hcg, ale taky se spíš smiřuji s tím, že to dopadne špatně?☹
v děloze je sice rostoucí váček, ale prázdný(ve středu a to jsem byla v 5+6tt...)
dnes už jedu jenom na krev, a podle toho se rozhodne, co dál...

tereza1995
autor
29. pro 2017

@snezenka123 moc moc držím palce! Myslím na tebe! Určitě ta hodnota bude vysoká!

snezenka123
29. pro 2017

@tereza1995 strašně moc děkuji..vím, že naděje umírá poslední..ale občas tochu špiním, tak si říkám, že to asi enní ok...chjo..na tebe taky moc myslím,,,a držím palečky

tereza1995
autor
29. pro 2017

@snezenka123 špinění nic neznamená 🙂 přijela jsem se silným krvácením a doktoři řikali že pokud to není krvácení jako pri ms nebo větší že to nemusí vůbec nic znamenat, že to v začátcích občas může být 🙂 mě se to bohužel rozjelo. Ale zas lepší ted než třeba ve 20tt

snezenka123
29. pro 2017

@tereza1995 jj o tom jsem taky četla, že krvácení není dobré..ale někdo i krvácel a nakonec to bylo ok. Já mám rostoucí váček, ale zatím bohužel prázdný, dnes jsem 6+1 , utz dělat nebudou, jen brát krev a budu čekat do odpoledne..a jak se cítíš ty? moc na tebe myslím

tereza1995
autor
29. pro 2017

@snezenka123 tak Hcg kleslo, a teď mě čeká ukltrazvuk a uvidí se jestli odešlo vše nebo jestli mě čeká ještě čištění :(

snezenka123
29. pro 2017

@tereza1995 to mne hrozně moc mrzí....vím, jak se cítíš, i když nejsem v tvojí situaci, už dva dny se snažím vyrovnat spíš s tou horší variantou, a je to bolestivé...a moc to bolí.
Chápu tě a rozumím ti. Moc a moc ti přeji, brzké uzdravení nejen na těle, ale i srdíčka. Drž se❤ soucítím s tebou

kopre_tinka
29. pro 2017

@tereza1995 moc me to mrzi😢snad aspon nebude potreba revize

tereza1995
autor
29. pro 2017

@snezenka123 strašně moc děkuju! Tobě budu držet palce a čekat na zpravu jak jsi dopadla!

tereza1995
autor
29. pro 2017

@kopre_tinka děkuji moc, tak je to čisté můžu jít domů. Aspoň jedna dobrá zprava :(

snezenka123
29. pro 2017

@tereza1995 tak aspoň že nemusíš na sál...☹držím palečky ať jsi brzo ok...myslím na tebe❤

kobzolla
29. pro 2017

Já zrovna ležím na pokoji a čekám, až si pro mě přijdou na revizi. HCG začalo samo klesat, tak snad po revizi klesne rapidně, ať je jasné, že to nebylo mimoděložní. A pak na kontrole u mého frndaře (ten mi teda budu dělat i revizi) se domluvíme pak co dál, protože tenhle smutný nezdar mě potkal už potřetí za půlroční snažení. Tohle není normální 😔 Ještě, že už mám doma malého uličníka, jinak bych už snad někde visela. Ještě, když mě šoupli na porodní mezi maminky a miminka...

Strana