Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@tereza1995 @kobzolla moc mě to mrzí holky.. budu držet palce, ať to vyjde.. kobzolla - nebudou ti dělat nějaká další vyšetření, genetiku nebo něco? Je to opravdu zvláštní..
Jinak dneska jsem se sem podívala poprvé, byla jsem u doktorky ve středu, to jsem byla 6+5 a už bylo vidět srdíčko a prcek má 5 mm.. dle MS bych tedy taky měla spadat do srpna.. což byl i náš záměr, protože manžel chce mít lva jako je on 🙂
@snezenka123 špinění jsem měla u prvního mimča a vše nakonec dobře dopadlo. Bylo to sice velmi na hraně,ale zvládli jsme to. Tehdy mi dr. řekl,že mám u plodu krevní sraženinu a nasadil mi léky a klid na lůžku doma. A ono se to spravilo.
Holkyyy, moc me to mrziii😢
Ahoj holky, to me mrzi, co tu ctu, ja nasla dve carky vcera, ale beru to zatim opravdu jenom jako dve carky. Pred dcerkou jsem take jednou potratila v 7tt. Ale bylo by to fajn, kdyby to dopadlo dobre🙂 Jinak ja ani nevim, kdy jsem mela mit MS, jestli by to vychazelo na srpen nebo spis az zari..Tak snad me mezi sebe vezmete🙂
@kobzolla tak jak jsi dnes dopadla? Bylo to mimo??
@kaja2016 spočítej si to podle podle poslední menstruace, kdy máš termín a v kolikátém tt jsi 🙂
Ahoj holky, co tady ctu je hrozne a je mi vas moc lito. Ale na druhou stranu - asi nejaky duvod to, ze miminka nezustaly, to melo. Treba byly nemocne a telo to ukoncilo samo, i kdyz to boli... Ja si letos prosla ukoncenim tehotetenstvi v 18+3 tt kvuli VVV - nas maly andilek nemel mocove cesty pruchozi, takze se mu veskera moc hromadila v mocovym mechyri, navic mel skoliozu patete a 6 prstiku na horni koncetine... Po porodu (nebo potratu, jak chcete..) byla delana genetika a zjistili monosomii 16 chromozomu. Cili detatko rostlo spatne od sameho zacatku. A mozna to bude znit spatne, ale lepsi je o detatko prijit takhle brzo, nez v pozdejsim stadiu tehotenstvi, kdy uz o sobe dava znat.. ale samozrejme nejlepsi by bylo o detatko neorijit vubec a porodit ho zdrave... Po potratu jsme s manzelem cekali doporucene 3 mesice, kdy jsem mela stejne MS nepravidelnou, a ctvrty mesic uz MS neprisla 🙂 prave jsem v 11+6. Takze vam devcata preji hodne sily a stesti a verim, ze se povede ❤️
@nellinkaa10 poslední menstruaci jsem si poznacila někdy v říjnu víš. Jinak počítat umim🙂
Ahoj holky, tak se taky přidávám 🙂 podle MS termín 22.8., na utz 27.12.byl zatím vidět jen gestační váček se žloutkovým, 3.1. bude snad <3, prý to vypadá nadějně dle Dr...v květnu jsem byla na revizi po zamklým těhotenství, tak mám strach, ale snad vše dopadne dobře
Ahoj holky jsem po 2.IVF dnes odpovidame 5+6.v sobotu jsme navstivili pohotovost,trochu jsem krvacela a vylitl ze me kus srazeniny.hcg ve ctvrtek byli 5121,v sobotu 7490.jinak vse v poradku.ted semtam zaspinim a desim se pristi kontroly na kterou bych mela jit tento tyden.snazim se hodne odpočívat.jakmile jsem dlouho na nohou zacnu spinit svetle hnede.jinak TP mam 28.8.2018.mate nektera podobnou zkusenost se spinenim?
@pipinka
také špiním,ale spíš po ránu, třeba při utření a pak už celý den úplně čisto...jsem dnes 6+3tt a beru utrogestan ráno a večer...tak uvidím. Zítra mě čeká kontrola, protože minulou středu jsem měla v 5+5 t jen prázdný gestační váček...brali mi hcg..to bylo ve středu 16700 a v pátek přes 24000...snažím se věřit, že to dopadne ok
@snezenka123 mas krasne hcg.ja mam zatim oproti tobe dost nizsi.ja uz mela na utz videt plod ale na pohotovosti o dva dny pozdeji mudr videla jen naznak plodu.zmatlo me to a rikam si proc.jestli treba ma muj gynekolog lepsi utz? Nevim nevim
@snezenka123 bude to dobre uvidis drzim palce
@pipinka no to já právě neměla ani plod ani žloutkový váček☹
@snezenka123 udrzim moc palecky at je mimisek na utz videt
Ahoj holky, podle ms termin 20.8., u dr 20.12. potvrzeno, ale na ultrazvuku nebylo zatim nic videt (5 plus neco). 8.1 dalsi kontrola, mela bych byt 8+0, tak snad bude vse ok a budu se moct konecne taky radovat. V srpnu v 10. tydnu revize pro anembryomolu. Drzim nam vsem palce! 🙏
Ahojky, jsem v 9tt, termín porodu my vychází 10.8., další kontrolu mám za týden 9.1. a už sem i objednaná na genetiku, snad nám to dopadne dobře.
Holky, tak nám všem přeju pevné nervy, pozitivní myšlenky a hodně zdraví ❤️🙏
@snezenka123 ahoj jak jsi dopadla u doktora? Ja dobre,mame srdicko.a dostali jsme prukazku
Ahoj holky...chtěla bych se k vám přidat do skupinky...jsem poprvé těhu,takže jsem ze všeho celkem vystrašená 😀jsem 9+7 A po Ivf-zdařilo se hned na poprvé 😍
Holky, v kolikatém týdnu se dostává průkazka? Někde jsem četla, že třeba okolo 9tt a dál nebo je to jen na zvážení dr, když zjistí srdeční akci? Nevíte
@marketa1704 Každý dr. jinak. Snad se má dávat do 12tt. Minule jsem ji dostala asi kolem 11tt, už nevím přesně.
@marketa1704 já ji dostala 8+2 😀
Ahoj, nejspíš se budu moct přidat. Dle MS bych měla mít termín 23.8., k doktorce jdu teď v pátek 5.1., tak uvidíme, jak to bude vypadat. S tím, ze čekáme dítě se zatím musím nějak vyrovnat, nebylo plánované...doma uz máme dva a čtvrt roku starou holčičku ☺
Ok, díky 🙂
já jdu zítra na kontrolu, tak jsem trochu nervózní 🙏
@marketa1704 klideček bude to všechno dobrý 😘
@sarkoc já jsem se taky vyrovnávala s těhu,jelikož mám doma už dvě celkem odrstlé děti. A byla jsem překvapená,že manžel to vzal lépe než já. Teď už jsem ale i.ráda já. Sice mám trochu strach,ale když už jsem to zvládla dvakrát,tak to.zvládnu i na potřetí. 😉
@marketa1704 u prvního mimča jsem dostala až kolem 11tt a druhého kolem 9tt. Teď dostanu průkazku na další kontrole,což bude hned i moje první poradna.

@kobzolla tak to me strašně mrzí! Moc moc držím palce ať jsi v pořádku! Přesně tak máme doma prcky tak se to snaší líp.