icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

marketa1704
2. led 2018

Díky @sango a @zofinecka 🙂

pipinka
3. led 2018

@marketa1704 ja dostala prukazku vcer.5+5 a srdecni akce byla

sango
3. led 2018

@marketa1704 pak dej vedet 😀

snezenka123
3. led 2018

@pipinka já špatně...v pátek jdu na revizi. prázdný váček bez embrya

sango
3. led 2018

@snezenka123 to snad neeee.... 😓
Mrzí mě to moc,hlavně nevěš hlavu bude zase líp....držím palečky ...

snezenka123
3. led 2018

@sango děkuju...bude líp, dáme si pauzu dva tři měsíce a určitě se povede s dobrým koncem🙂

sango
3. led 2018

@snezenka123 tak tak....asi to tak prostě má být....ty jsi byla v kolikátým???

snezenka123
3. led 2018

@sango jsem dnes 6+6tt..a v pátek budou dělat revizi a to budu 7+1tt ale váček je velký už jako 8+2tt..roste asi díky tomu utrogestanu nějak rychle...akorát bez miminka☹

sango
3. led 2018

@snezenka123 ty jo to je dost no...chjo....nic teď to musíš zvládnout a za pár měsíců čekáme pozitivni zprávu 😚hlavně se drž.....

copinka
3. led 2018

Ahoj dnes ráno jsem zažila šok 😉 je to 3 naprosto neplanovane 😁😁 jeste jsem to nerozdychala zitra dojdu k Mudr na potvrzeni a pak to oznamim tatinkovi 😂😂😂😂 prijdu si uz stara😂😂😂 doma odrostle deticky no nejak to dopadne 😁😁😁

marketa1704
3. led 2018

Holky, tak u nás srdce bije ❤️ podle utz 6+3tt, velikost 6mm...31.1.kontrola, kde bych měla dostat průkazku, musím ještě na odběry na lačno a to nevím jak zvládnu, musím pořád něco jíst jinak mi je dost zle.

@snezenka123 byla jsem na tom v květnu stejně... Nezbývá než věřit, ale naprosto tě chápu a byla jsem dost na dně, ale zvládneš to a bude dobře 😉

sango
3. led 2018

Juuuuu tak bezvadný hihi....to se tak hezky čte holky 😀tak všem moc držím palečky 😄😍
Jinak já jdu 11.1 na odběry tak mám strach jak to dám bez jídla nooo to bude trapas pokud se pozvracim 😑no snad nee

pipinka
3. led 2018

@snezenka123 to me moc mrzi.drz se kocko.brzo to urcite vyjde

snezenka123
3. led 2018

@marketa1704 děkuju a s tou samou diagnozou? jak dlouho jste měli mít pauzu než se začít snažit?

snezenka123
3. led 2018

@pipinka děkuju..jojo,snad se brzo zadaří a bude vše ok❤

ladyhacek
3. led 2018

Ahoj dnes poprvé u DR jsem 6+3 Termín 26.8.2018

marketa1704
3. led 2018

@snezenka123 prázdný gestační váček, revize asi 9tt, protože jsem před tím měla dost nepravidelnou menstruaci, takže když nebyl plod tak nebylo možné určit pořádně stáří... Nejdřív mi říkal dr. 6měs počkat, v nemocnici, že můžeme hned jakoby po šestinedělí, když bude vše v pořádku a pak dr na kontrole mi řekl, že je vše ok a že můžeme zkoušet .. Tak jsme to pak nějak už neřešili a teď to dopadlo 🙂

zuzana_ha
3. led 2018

@snezenka123 ahoj, to me moc mrzi, ja jsem si anembryomolou prosla v srpnu, bylo to hodne tezky. Ja bohuzel pak mela i nejake zdravotni potize (milion odberu, vysetreni). Nicmene po 4 mesicich od revize se mi podarilo znovu otehotnet, v pondeli me ceka kontrola a snad se tam tentokrat ukaze 🙏 preji hodne sily a kdyby neco, klidne se ptej.

snezenka123
3. led 2018

@zuzana_ha
@marketa1704
děkuju holky...já tohle zažila poprvé...před tím 3 úspěšné těhu a tři krásné zdravé dětičky...tohle byl pro mě šok...vůbec jsem nevěděla, že něco takového se může stát...zkouším bylinky, svařák, horkou vanu...protože nechci na revizi...byla by to už moje druhá během 3 nměsíců☹
ale stejně mě to asi nemine...mě dr.říkala počkat 3 měsíce...tedy 3 ms aspoň...já ted otěhotněla vlastně na konci šestinedělí (měla jsem srostlý čípek po konizaci, tak ho rozšiřovali a přitom rovnou i udělali kyretáž...)
Kdy jste dostali ms po revizi? za jak dlouho?

zofinecka
3. led 2018

@copinka tak to jsme na tom stejně. Já taky 3 neplánované a musím říct,že jsem to rozdýchávala dlouho,ale manžel to vzal velmi s klidem. Taky už mám dvě odrostlé dětičky. 🙂

copinka
3. led 2018

@zofinecka No já to zatím nerozdýchala 😊 nevim jak to rict no asi polozim zitra fotku na stul 😂😂

kobzolla
3. led 2018

@snezenka123 Budu na tebe mysket. Já budu v pátek týden po revizi. První a pevně doufám, že i poslední. Jedno rok a půl zdravé dítko doma mám, bez problémů a "na první dobrou", teď už třetí nezdar... Tak věřím, že to zase půjde. Doteď cyklus pěkně pravidelný, tak snad i teď dorazí v termínu, další bychom se s posvěcením lékaře chtěli snažit.

marketa1704
3. led 2018

@snezenka123 myslím, že za 4 týdny... Jsem to nějak vytěsnila a úplně si to nepamatuji

nellinkaa10
3. led 2018

@snezenka123 to mě mrzí, drž se. Já jdu zítra na první kontrolu, budu 6+5 tt dle MS. Mám strach....

zuzana_ha
3. led 2018

@snezenka123 bude dobre 🙂 pro me to bylo o to vic bolestnejsi, ze to bylo prvni a doslova vytouzeny, tak mi trvalo dlouho se s tim aspon trochu vyrovnat (a nejvic mi samozrejme pomohlo tohle tehotenstvi, i kdyz zatim zase s nejistym vysledkem). Ale doufam, verim. Jinak ms jsem dostala snad az po 6 tydnech a vyvolavaci injekci (ale ja jsem extrem co se cyklu tyce) 🙂 tak drzim moc palce!

viki999
3. led 2018

@marketa1704 Ahoj, pro zajímavost, jelikož ti tady už hodněkrát odpověděli, tak já byla u Dr mezi svátky v 6+5 a bylo mi řečeno, že průkazku dávají až ve 12. tt, že s tím automaticky dělají i odběry krve, kde se bere třeba 4-5 zkumavek a tak aby "nevysávali" zbytečně... ale obecně je to prostě proto, že do toho 12tt je vysoká míra potratovosti... je to prostě na doktorovi zda je ochoten vypisovat je dřív a tím pádem třeba někdy zbytečně.. moje není :D
Stejně tak i když bylo vidět srdíčko a už to i celkem vypadalo jako mímo, tak jsem nedostala ani obrázek z UTZ.

libaliba
3. led 2018

Dobry den uz to mame potvrzeno ale jeste nemame termin porodu az 11.1.

sticker
ladeka
3. led 2018

Ahoj, tak jsem dnes byla na prvním UTZ. Jsem 6+5, srdeční akce byla. A další kontrola až 31.1. Ale ještě tam musím někdy teď nalačno na odběry, no to se děsím. Mám to hodinu cesty a ještě s malým dítětem. A taky říkal, že mám přestat kojit, že ubírám živiny plodu. Nemáte někdo zkušenost s kojením a těhotenstvím? Já vždycky myslela, že to jde a není to překážka.

mose1356
3. led 2018

@ladeka Jestli chceš, tak klidně koj, znám spoustu maminek, co kojily cele tehotenstvi a pak tandem. Kdyztak jukni na web mamamily, je tam toho hodne od LP. Bohuzel uz jsem slysela od doktoru i sester tolik bludu o kojeni, ze je mi z toho smutno.

marketa1704
3. led 2018

@viki999 ahoj, díky... já jsem obrázek z utz dostala, na odběry nalačno mám dorazit během dvou týdnů, aby 31.1., kdy jdu na kontrolu, měli výsledky a dali mi průkazku, to bych měla být přibližně 11tt, takže to odpovídá takovému průměru, co se kde píše 🙂 .. Tak snad se vše bude teď vyvíjet v pořádku...

Strana