Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@marketa1704 Tak to jsme na tom úplně stejně. Mě řekli to samé 🙂
@kobzolla to mě moc mrzí, že tě trápí nezdary,ale člověk se nesmí vzdát a musí věřit...kdy máte dovoleno se začít snažit?
@snezenka123 Zatím chodím jen k sestře kontrolovat jak klesá HCG, k doktorovi jdu 15.1.. Jednu MS počkám určitě a zkusíme pak, jestli schválí. Bylo brzy, neměla jsem ani nějak zvětšenou dělohu, problémy žádné nemám, tak věřím, že to snad podpoří.
Ahoj, koukám, že k dr. taky moc nespěcháš 🙂. Mě vychází termín na 28.8. a přemýšlím, kdy k dr. zajít. U první dcerky jsem tam naběhla brzo a pak jsem se 3 týdny strachovala, jestli to bude v pořádku. Přece jen, když už člověk na utz už něco vidí, je to jiné.
@snezenka123 ja jsem si tím samým prošla na začátku září.Po dvou bezproblémových těhotenstvích.Chtěla jsem se vyhnout revizi,uz jsem trochu spinila.Nakonec mi v nemocnici pichli nějakou injekci na vyvolání samovolneho potratu.Asi do týdne jsem potratila.Naštěstí odešlo vše a na revizi jsem nemusela.Asi po 5ti týdnech dorazila MS a hned na to jsem otěhotněla.Teď jsem v 11 tt.
Držím palce ať je Ti brzo líp.🙂
@gnusnow19 Ahoj, já jí volala před vánoci, jestli mám přijít ještě před svátky nebo mezi a nebo až po nich...a objednala mě takto....já to upřímně tentokrát vůbec neprožívám, takže na to jak jsem se u první dcerky k doktorce těšila, jak něco uvidím atd, ted to beru spíš jako otravu :/ Doufala jsem, že mě čtení o tom, jak se ostatní maminky těší, naladí na tu správnou vlnu a zatím nic...
Jé, koukla jsem na profil a koukám, že jsi z HK (my teda z Týniště) a máš skoro stejně starou holčičku jako já :D
@kac86
u nás v nemocnici dělají rovnou kyretáž, si aby měli jistotu, že je děloha čistá, já bych taky chtěla, aby mi dali injekci, protože tohle by byla už moje druhá kyretáž za poslední dva měsíce:-/chjo. kéž by to,ale nejde...snad po tříměsíční pauze se zadaří a bude to už ok
a ptala jsi se dr.na příčinu té anembryomoly?
@kobzolla uvidíš, co ti řeknou, mě v nemocnici řekli, že tak za tři měsíce, tím, že je to po revizi...ale četla jsem spoustu článků a diskuzí tady a spíš se doporučuje co nejdříve, že je potom nižší riziko srůstů apod...taky asi počkám minimálně jednu/dvě ms a pak tomu necháme volný průběh
@snezenka123 v nemocnici mi Mudr.řekla,ze to je způsobeno tím,ze se nezačnou správně zakládat buňky a zarodecne obaly a proto je to prázdné.Po potratu jsem pila kontryhelovy čaj na růst sliznice.A začala jsem jíst kyselinu listovou.
Držím palce ať Ti vše dobře dopadne a můžete se začít snažit.
@kac86
@snezenka123 omlouvam se, ze se vam do toho pletu holky. ja si taky prosla SP, mela jsem jen plodove vejce bez plodu. uz to bude asi dele nez 2 roky. tenkrat jsem chtela cekat, jestli to odejde samo a nesla na revizi. nastesti se to povedlo. pak jsem taky pila kontryhel a od dr. dostala konskou davku kyseliny listove. a druhy cyklus jsem otehotnela a vse bylo ok. drzim palce, vse bude zas dobre 🙂
Holky,vy uz jste byly vsechny u doktora? Trochu si pripadam jako ostuda,ze jsem se jeste ani neobjednala😃 Ale krasne se to cte,jak uz mate i srdicka😊
@kopre_tinka já byla jen ze zvědavosti a hlavně kvůli potvrzení 😀😀. A fotečku děti dostaly pod stromeček.
@zofinecka tak to muselo byt krasny🙂👍
@kopre_tinka Ja jdu zítra, měla bych byt 7+1tt, není kam spěchat. .nebýt toho, ze potřebují žádost na hematologii kvůli ředení krve, jdu klidně až na první velký ultrazvuk 😁
@kopre_tinka no já ještě nebyla a nikam nespěchám 🙂. Příští týden tam zavolám, kdy mám přijít. Teď jsem 6+3, tak času dost 😃
Ahoj holky,tak se k "srpňátkům" přidáme snad i my.Jsem cca 7tt(nikdo neví díky chaotickému listopadu 😆).A "snad" píšu z důvodu předchozích 5ti potratů.Nyní je na 90% jasné,že se tak stalo kvůli velice špatné krvi,takže už 2týdny píchám Clexane.Zavádím i Utrogestan,tak snad se to tentokrát povede.
Zatím to vypadá díky zvracení a bolesti prsou slibně😄
@veronikanel ahojky, držím palečky, mám také hodně potratů za sebou, také píchám clexane a věřím že bude vše pořádku. drtžím palce😉
@veronikanel ahoj, mrzi me, jakou mas zkusenost a budu ti moc drzet pesti, aby tentokrat bylo vse v poradku 🙂 ja mam za sebou revizi v srpnu, ted bych mela byt taky 7tt a z priznaku jen bolest prsou, motani hlavy a sem tam nevolnost bez zvraceni. Driv jsi zadne priznaky nemela?
@zuzana_ha měla,ale jen minimální.A u jednoho potratu,než jsem šla k Dr.,všechno mě přešlo(9tt).Věděla jsem,že je něco špatně a také že ano,přestalo bít srdce.
Ale nebudeme se tu strašit,všem nám miminka určitě vyjdou❤
Tak máme za sebou dnes prvni kontrolu v 7+2tt, srdíčko tluče, vše ok, TP 23.8. ☺tlukouci ❤ asi nastartovalo konečně i to teseni se...
@kopre_tinka jo bylo?. DceraDěkuji byla velmina dojatá.
Holky, je mi tak špatně... těhotná jsem poprvé, teď cca 9.tt, okolo me všehny holky bezproblémové těhotenství, dojizdim do práce asi hodinu a čtvrt, tenhle týden jsem pretrpela a od včera je to ještě horší.. další uz asi nedám dokud se to nezlepší... Jak jste na tom vy?

Me u prvniho dala prukazku v 10tt