Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@viki999 Jo, to mi došlo 🙂 ono ještě v dubnu měnili okna, bude se dělat topení a podlaha, takže to až tak nehořelo, termín měl do konce května, ale to už nestihne. Navíc je z rodiny a šéfuje tomu můj drahý.
Výsledek nevím, budou ho posílat MUDr.a tam vždycky když je nějaký problém obratem volají.
Dřív jsem moc sladké nemusela, ale teď to jsou asi ty chutě 😁 jinak nechápu ty 3 koblihy včera na snídani. U prvního jsem zas ve velkém tlačila chipsy.
@snahnah Jo, když je to v rodině, tak to je těžký.. známá takhle přišla o velký prachy na rekunstrukci domu... protože to bylo z rodiny a on to umořil na dluhy a jiný zakázky a pak neměl z čeho dodělat tu její rekonstrukci.. nakonec se to ale nějak "vyřešilo".. na druhou stranu jsem ze stavebnictví, vím jak to chodí ;)
Aha, mě to budou dělat přímo na mojí gyndě.. tak jsem zvědavá kdy bude výsledek..
Na to, že nemusím sladký, tak akorát peču pudinkový šneky.. včera na mě vyběhly na fb, tak jsem si říkala, že je udělám :D jinak brambůrky chápu, ale snažím se fakt krotit ;)
Tak prachy budou, až po práci. Ale nechcu, aby to montovali při mojich kontrakcích 😂 během června /července se chcu stěhovat. A vím, že když se chce, je kuchyň do 3 týdnů od návrhu a návrh během 1 dne. Známému psala dcera sms, namontovali kuchyň a praskla mi voda. Myslel, že nějaká trubka a ona rodila 🙂
2 týdny před porodem jsem doslova sežrala velký pytlík brambůrků a strašně jsem natekla a přibrala 3 kg. Ale pak to šlo rychle dolů 🙂
@snahnah Tak to je idální, když to bude něco menšího, ale stále dostupného 🙂
Já mám občas dojem, že jsem na konci světa a to jsme kousek od Phy :D
No, já si říkám, že to stejně neovlivním... a hlavně fakt neprasím, nálety na lednici/jídlo nepořádám.. navíc manžel má sám značně přes metrák, tak kdyžtak budeme hubnout spolu :D
Krásný večer dámy ☺Dnes jsme absolvovali matriku a tak mě napadlo - už máte jména?
My se nakonec rozhodli pro Matyáška❤
@veronikanel My dneska losovali :D ale shoda nenastala, takže drahý prostě rozhodl, jako muž, že to bude Zuzana nebo Klára. Kdyby to byl kluk měli jsme vybraného taky Matyáše nebo Maxmiliána.
@veronikanel my už máme vybráno dávno. Respektive už od začátku, kdy jsme se dozvěděli, že bude další mimi. Takže jelikož to bude holka, tak to bude Eva. 😀
No, my můžeme být rádi, že matriku řešit nemusíme, protože jméno furt nemáme :D u holky jsme měli rozhodnutou Rozárku.. u kluka je to těžký, moc jmen se mi nelíbí a když, tak je Vr zavrhne. a naopak... zatím pořád asi vyhrává jeho Alex, asi nejmenší zlo.. máme blbé příjmení.. maďarské a ušišlané, musíme ho vysvětlovat po písmenkách, tak bychom to křestní jméno rádi krátké a tvrdé.. nejvtipnější je, že kam přijdu, tam se mě ptají zda máme jméno a když řeknu ne, tak mi začnou vyjmenovávat jména, který se líbí jim.. prošli jsme i knížku od Knappové a nic..
@snahnah Tak budu držet palce ať je to finančně rozumný... Já jsem nedávno řešila přestavbu krbu.. měla jsem 3 krbare a 3 různý nabídky na naprosto stejnou práci...
Rozdíl o 20 000 mě dostal.. A to jsem přípravar staveb, tohle je moje práce :D
Jinak my se průběžně bavíme malováním celého baráku.. teď na obýváku si Vr odrovnal zada (má s nima problémy roky), takže máme pauzu..
@viki999 U moji první kuchyně byl velmi rozumný 🙂 Jo, to tak bývá, ale 20 tis. rozdíl za krb je nějak moc. Je jaro, všichni malují :D O zádech mi ani nemluv, drahý to nějak přehnal v zimě, jak měnil něco u auta, pak stěhoval bráchu a pak se nemohl hýbat a do teď s tím má problém. A to ho teď čeká malování a velkoobjemový odpad a že toho je.
@zofinecka Taky se nenudíte :D
Za hodinu by měl přijet Junior ze školy v přírodě, můj plán na víkend je jasný :D Teda, pokud zas nešetřil s prádlem, jak na táboře, když po 12 dnech přijel se špinavýma 4 trenkama, 3 páry ponožek a 2 tričky. To prádlo se dalo postavit do rohu 🐷😂
Objevilo se mi dědictví po babičce, nafasovala jsem sexy kompresní punčošky a málem mě v lékárně omylo z doplatku za detralex.
Ahoj holky, tak doufám že u Vás prodlouženy víkend probíhá lépe než u nás.. ráno jsem pustila ven kočku a vrátila se pokousana, takže cvičně na veterinu, kde doktor má dovolenou, takže zase domů.
Břicho mě rozbolelo že jsem sotva došla od auta domů.
Kočku jsme si teda vydesinfikovali prozatím sami.. A snad to bude ok.. :-/
@viki999 Ahoj, mi akorát zdrhlo morče z klece,zapomněla jsem zavřít, ale daleko se nedostalo, vlezl si do krabice s mlsky a čekal 😆 Stříhala jsem drápky všem 3,chlupy lítaly a já zpocená až tam, kde končí záda. Snad bude kočka v pořádku.
Včera jsem drahému oznámila, že končím se sexem, ať si na to najde jinou 🙈🙉🙊 A nechápu chlapy, že si nechají dobrovolně nárůst pivní pupek, vždyť se s tím nedá hýbat 🤣
@zofinecka Ne, že by nebyla chuť, ale začíná to připomínat artistický výkon :D A včera jsem se nějak blbě vyklonila ze sedla a natáhla si břicho. Břicho ztvrdlo, jak šutr a já se jen jak balvan odvalila a funěla. Strašně směšná situace 😂 😂😂 Ještě teď to cítím. Do toho furt vrtule na trampolíně, to se fakt nedá 😠 Už se těším, až bude venku 👶
@snahnah umiram smíchy :D jen jsem si to představila.. u nás ta situace tak vesela neni, dokud mi bylo perma blbě, tak nebyla chuť vůbec, teď by chuť i byla, ale poslední dna pokusy byly neskutecne bolestivy, po druhym mi tekly slzy, ze jsem mela co delat to schovat..a i kdyz jsem to nepriznala, manzel poznal, ze to neni ono a ted to bojkotuje sam..
Tak držím palce, ať se brzda fakt pohne a stihne se to zavčas 🙂

@viki999 A doma jsem to ještě zajedla koblihou a buchtou od maminky :D