icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

fanunka
19. črc 2018

@zofinecka a kolik si mela tlak? Me rikali ze do 140 je to ok ale po 140 uz se to musi resit

viki999
19. črc 2018

@veronikanel Thomayerka

zofinecka
19. črc 2018

@fanunka právě že jsem měla 140/89

snahnah
19. črc 2018

@veronikanel Nakonec teda Fifejdy, na šestinedělí jsem byla celkem spokojená.

fanunka
22. črc 2018

Ahoj holky tak jak se citite? Nejake novinky?

viki999
22. črc 2018

@zofinecka Pravda, v pátek jsi měla jít na tu kontrolu ne, jak jsi dopadla?

zofinecka
22. črc 2018

@viki999 jj byla jsem. Tlak je v normě a bílkovina v moči byla dle laboratoře je stopa bílkoviny. Takže zatím vše OK. Jsem ráda, že to tak dobře dopadlo. Včera jsem totiž byla svědčit na svatbě a v pátek jsem ještě dělala i dort 😁😁😁.

viki999
22. črc 2018

@zofinecka Tak Super, že je to OK a že i svatba klapla 🙂
Já byla v čt na kontrole u Dr a na monitoru.. sestřička se vsazela, že příští čtvrtek na kontrolu už nedojdu..
Dr mi dává max 14 dní...
Dvě noci jsem teď mela celkem silný posly.. ale od včera zas ticho po pěšině 🙂

zofinecka
22. črc 2018

@viki999 tak poslíčky mám taky a skoro každý den. A už se mě minule sestra ptala jestli mám kontrakce.

viki999
22. črc 2018

@zofinecka Mě právě naměřili na tom monitoru, proto to sázela ta sestra..
Uvidíme jak to dopadne... manžel mi tady stopuje hodiny za jak dlouho začíná lev.. pak už je mu to fuk :D.. Jinak jsem to zakřikla, že od včera ticho :D

zofinecka
22. črc 2018

No tak uvidíme co se bude dít dal. Já mám manžela v práci. 😁😁😁 A do půlnoci mám zákaz mu volat, že někam jedem. 😁😁😁😁

veronikanel
22. črc 2018

Ahoj holky.Tak jsem předevčírem byla přesvědčena,že už pojedeme...Min.5-6x po 10min velmi silné stahy.Zátka je fuč,ale stále nic.
Nejhorší je asi ta bolest když dloube dole,jako by mi rval čípek😕
Dnes ale celkem pohoda.
Jak jste na tom vy?

lucyer
22. črc 2018

Ahojky holky,mame tema s muzskym 🤣🤣🤣🤣
16.11. Jsem mela ms kdy je pravdepodobnost otehotneni? Sex 2.12.V rijnu asi tezko ze? 15.10. Ms a sex 21.10.

fanunka
23. črc 2018

@viki999 muzu se zeptat od kdy se chodi na monitory? Dekuji?

zofinecka
23. črc 2018

@fanunka já chodím od nějakého 35 tt.

viki999
23. črc 2018

@veronikanel Jo, občas je to fakt nepříjemný... mě to jednou vzbudilo v noci a bolel mě celej podbřišek.. no a jak ho mam narvanýho hodně dole, tak občas tou rukou prohrábne snad i střeva a rejdí mi až v třísle.. super :D

@fanunka No, ono záleží asi jak kde.. u mě to je tak, že Dr si zve pacientky vždy ve stejné týdny.. a pak poslední 3 návštěvy už krom prohlídky dělá i monitory.. někde ale standard Dr nemá vybavení na monitory a máš je až když tě předají do porodnice (což třeba u mě mělo být v 36tt, ale tím, že mám ještě tenhle týden návštěvu mojí Dr a porodnice má plno, tak začnu až asi 38tt - příští týden).
Monitor mi teda moje Dr dělá 34.,36.,37. tt a dál v té porodnici..

@lucyer Přiznám se, že mi tvoje zpráva přijde dost zmatená a moc se v tom nevyznám, ale pokud poslední MS byla 16.11. a jinej sex nebyl, tak pak dost pravděpodobně toho 2.12. Já měla poslední MS 10.11., otěhotněla jsem nějak konec listopadu a asi 4-5.12. jsem měla 1. pozitivní tt

fanunka
23. črc 2018

@viki999
@zofinecka ja zitra zacinam 36tt a monitor jeste zadny nebyl. Munuly tyden uz jsem byla na 1. Kontrole v porodnici a dalsi mam pristi tyden a nikdo nic o monitoru nerikal

lucyer
23. črc 2018

@viki999 muj mily si mysli ze jsem mohla otehotnet v rijen/listopad. Ale menstruace byla 15.10. 5-6dni a pak 16.11.5-6dni

viki999
23. črc 2018

@lucyer No, vzhledem k tomu, že jsi měla v listopadu plnohodnotnou mestruaci, tak to považuju za téměř! nemožné..
Navíc by to poznal Dr na vyšetření.. tabulkově a velikostně bys byla úplně mimo a neodpovídala.. posouvali by ti termín porodu dle UTZ o třeba měsíc...
Za mě jsi na 100% otěhotněla listopad/prosinec a pokud nebyl v té době jiný sex, tak toho 2.12. co jsi psala...

zofinecka
24. črc 2018

Tak co holky, jak se máte? Mě čeká zítra poradna, tak jsem zvědavá.

fanunka
24. črc 2018

@zofinecka ahoj no trošku mě zlobi zaludek tak jsem na dietě:( bojim se co prijde dal :(

snahnah
24. črc 2018

@zofinecka Byla jsem včera, vše v pořádku, nic se nechystá, utz bude za týden, tak snad i váhový odhad. Skoro každý den mám šílené křeče v lýtkách, takže mám brát magnosolv. A dneska jsme byli konečně na matrice, paní se divila, že jdem skoro na poslední chvíli 😁 ale já mám na vše dost času. Teď ležím chcíple na gauči a vychutnávám si zvuk cirkulárky několikátý den po sobě. Soused to řeže snad i pro nás a očekává velmi tuhou zimu nebo co 🤦

zofinecka
24. črc 2018

@snahnah ta cirkularka musí být fakt super. Já mám poslední dobou strašně lenivou náladu. 😁😁😁😁 Děti mám na táboře a chlap chodí do práce. Jsem zvědavá co bude zítra. Měl by dělat i UTZ a asi i měřit, tak jsem zvědavá.
Jinak jsem si dneska konečně udělala radost a objednala šátek na nošení. Ve čtvrtek si ho vyzvednu, tak jsem zvědavá. 😁😁😁😁😁
Takže stále čekáš kdy se to rozjede jo? Mě když u syna odešla hlenová zátka, tak jsem do dvou dnů rodila😁😁😁.
@fanunka tak to je blbé😞

snahnah
24. črc 2018

@zofinecka Do toho drahy vytahl na zahradu taky nejakou pilu a cosik si rezal. Prijel svagr domontovat dvirka do kuchyne a me zacla bolet hlava. Satek na noseni byla jedna z prvnich veci, co jsem kupovala 😁
No, jako termin mam az 19.8.zadne poslicky, jen obcas poboliva podbrisek, jak pri ms. Mam vypranou zatim jen prvni varku prevazne modrych veci po synovi, ted to ma byt holcicka. A aby se nereklo, preprala jsem i vnitrek kocarku a sedacky. Lesni kocarek ma zatim stale rezavy podvozek a upadle kolo. Ale uz aspon bydlime 😁 A po tydnu velkeho stehovani, montovani, premistovani, umistovani, uklizeni na me taky padla takova nejaka lenost, ze jsem radsi 3 dny obchazela lednicku uprostred kuchyne, nez abych ji vymyla a nachystala na zapojeni. Dnes se drahy nastval a udelal to sam 🤣Hlenovou zatku jsem u prvniho snad ani nemela, nevim, ze by odesla 😀

zofinecka
24. črc 2018

@snahnah a co máš za šátek? Já už mám teda všechno vyprané a nachystané. 😁😁😁

fanunka
24. črc 2018

@snahnah co na matrice?

fanunka
24. črc 2018

@zofinecka
@snahnah me hlenova zatka odchazi postupne teda myslim ze to je ona. Minuly utery kousek a dneska jsem basla dalsi kousilinek

snahnah
24. črc 2018

@zofinecka Tak já nejdřív čekala na pračku a nábytek a pak přišel KOPR (Kurevský Odpor K Práci) :D Mám duhový Little frog s bambusem z bazaru. Fotku mám na blogu 😁 jestli se Bořislavovi bude šátkování líbit, pořídím časem ještě nějaký pevnější.

zofinecka
24. črc 2018

@snahnah já jsem šla taky do bazarového, ale storchenwiege. 😁😁😁
@fanunka záleží jak vypadá. 😁😁😁😁 Mě když odešla u druhého těhu zátka, tak byla zbarvená do hněda. 😁😁😁😁😁😁

snahnah
24. črc 2018

@fanunka Urceni otcovstvi, nejsme s drahym manzele.

@zofinecka Ja vybirala satek podle barvy 😀

Strana