Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@veronikanel Thomayerka
@veronikanel Nakonec teda Fifejdy, na šestinedělí jsem byla celkem spokojená.
Ahoj holky tak jak se citite? Nejake novinky?
No tak uvidíme co se bude dít dal. Já mám manžela v práci. 😁😁😁 A do půlnoci mám zákaz mu volat, že někam jedem. 😁😁😁😁
Ahoj holky.Tak jsem předevčírem byla přesvědčena,že už pojedeme...Min.5-6x po 10min velmi silné stahy.Zátka je fuč,ale stále nic.
Nejhorší je asi ta bolest když dloube dole,jako by mi rval čípek😕
Dnes ale celkem pohoda.
Jak jste na tom vy?
Ahojky holky,mame tema s muzskym 🤣🤣🤣🤣
16.11. Jsem mela ms kdy je pravdepodobnost otehotneni? Sex 2.12.V rijnu asi tezko ze? 15.10. Ms a sex 21.10.
@veronikanel Jo, občas je to fakt nepříjemný... mě to jednou vzbudilo v noci a bolel mě celej podbřišek.. no a jak ho mam narvanýho hodně dole, tak občas tou rukou prohrábne snad i střeva a rejdí mi až v třísle.. super :D
@fanunka No, ono záleží asi jak kde.. u mě to je tak, že Dr si zve pacientky vždy ve stejné týdny.. a pak poslední 3 návštěvy už krom prohlídky dělá i monitory.. někde ale standard Dr nemá vybavení na monitory a máš je až když tě předají do porodnice (což třeba u mě mělo být v 36tt, ale tím, že mám ještě tenhle týden návštěvu mojí Dr a porodnice má plno, tak začnu až asi 38tt - příští týden).
Monitor mi teda moje Dr dělá 34.,36.,37. tt a dál v té porodnici..
@lucyer Přiznám se, že mi tvoje zpráva přijde dost zmatená a moc se v tom nevyznám, ale pokud poslední MS byla 16.11. a jinej sex nebyl, tak pak dost pravděpodobně toho 2.12. Já měla poslední MS 10.11., otěhotněla jsem nějak konec listopadu a asi 4-5.12. jsem měla 1. pozitivní tt
@lucyer No, vzhledem k tomu, že jsi měla v listopadu plnohodnotnou mestruaci, tak to považuju za téměř! nemožné..
Navíc by to poznal Dr na vyšetření.. tabulkově a velikostně bys byla úplně mimo a neodpovídala.. posouvali by ti termín porodu dle UTZ o třeba měsíc...
Za mě jsi na 100% otěhotněla listopad/prosinec a pokud nebyl v té době jiný sex, tak toho 2.12. co jsi psala...
Tak co holky, jak se máte? Mě čeká zítra poradna, tak jsem zvědavá.
@zofinecka Byla jsem včera, vše v pořádku, nic se nechystá, utz bude za týden, tak snad i váhový odhad. Skoro každý den mám šílené křeče v lýtkách, takže mám brát magnosolv. A dneska jsme byli konečně na matrice, paní se divila, že jdem skoro na poslední chvíli 😁 ale já mám na vše dost času. Teď ležím chcíple na gauči a vychutnávám si zvuk cirkulárky několikátý den po sobě. Soused to řeže snad i pro nás a očekává velmi tuhou zimu nebo co 🤦
@snahnah ta cirkularka musí být fakt super. Já mám poslední dobou strašně lenivou náladu. 😁😁😁😁 Děti mám na táboře a chlap chodí do práce. Jsem zvědavá co bude zítra. Měl by dělat i UTZ a asi i měřit, tak jsem zvědavá.
Jinak jsem si dneska konečně udělala radost a objednala šátek na nošení. Ve čtvrtek si ho vyzvednu, tak jsem zvědavá. 😁😁😁😁😁
Takže stále čekáš kdy se to rozjede jo? Mě když u syna odešla hlenová zátka, tak jsem do dvou dnů rodila😁😁😁.
@fanunka tak to je blbé😞
@zofinecka Do toho drahy vytahl na zahradu taky nejakou pilu a cosik si rezal. Prijel svagr domontovat dvirka do kuchyne a me zacla bolet hlava. Satek na noseni byla jedna z prvnich veci, co jsem kupovala 😁
No, jako termin mam az 19.8.zadne poslicky, jen obcas poboliva podbrisek, jak pri ms. Mam vypranou zatim jen prvni varku prevazne modrych veci po synovi, ted to ma byt holcicka. A aby se nereklo, preprala jsem i vnitrek kocarku a sedacky. Lesni kocarek ma zatim stale rezavy podvozek a upadle kolo. Ale uz aspon bydlime 😁 A po tydnu velkeho stehovani, montovani, premistovani, umistovani, uklizeni na me taky padla takova nejaka lenost, ze jsem radsi 3 dny obchazela lednicku uprostred kuchyne, nez abych ji vymyla a nachystala na zapojeni. Dnes se drahy nastval a udelal to sam 🤣Hlenovou zatku jsem u prvniho snad ani nemela, nevim, ze by odesla 😀

@zofinecka a kolik si mela tlak? Me rikali ze do 140 je to ok ale po 140 uz se to musi resit