Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Tak v pátek jdu na kontrolu do porodnice. 😁😁Tak jsem zvědavá.
Dnes jsem byla na kontrole.Ofiko 40tt,dle UTZ 39tt.Moje paní doktorka prostě odmítá prohlédnout spodek,takže vím zase prd.Jen prohmatala břicho,což pinďu dost nakrklo.Hlavička je v pánvi,děloha dost činná (prý by mohl být svižnější porod).Nakonec zkonstatovala,že se to jako chystá,ale kdy mi dle věštecké koule neřekla😄
Dnes jsem už kolabovala vedrem.Nejhorší je ten vzduch,nedá se dýchat a ne a ne sprchnout😥
Fakt už jsem v koncích.
Jediné pozitivum - po x měsících nám snad zítra dorazí kočár.
A negativum - dorazí nám na srpen i přítelovo kluci,takže nás tu bude jak smetí😄Ba ne...alespoň budou pomáhat☺
Ahoj holky, tak já taky dneska kontrola, poprvé v porodnici, 37+6. Bylo to skoro na 2 hodiny s veškerým čekáním. Pan doktor (poprvé u chlapa) prijemnej, u sester trochu chaoz.. akorát vnitřní vyšetření k ničemu, nedosáhl na hraz.. UTZ a vahovy odhad problematický, protože hlava je v pánvi a mám špatnou viditelnost.. tak akorát na monitoru vše ok.. takze jsem odcházela s pocitem, že rodit budu tak za rok..
@viki999 Mám naprosto stejnej pocit😄
@veronikanel
@viki999 tak já jdu do porodnice poprvé zítra, tak jsem zvědavá.
Tak co bouřka? Kolik z vas jste v porodnici? My porad držíme pohromadě🙂
To u nas to bylo docela velke 🙂 strasne jsem se bala fuj nemam rada bourku
Holky tak zdravím z porodnice.😁😁😁😁😁 Už si mě tu nechali. Dle UTZ jim to vycházelo malinké a tak už to nechtějí prodlužovat a budeme rodit doufám ještě dnes.
@zofinecka Mooooc držím palceeeee❤
Tak holky už mi píchly vodu.
Není tam příliš horko?
Tak holky a je to tady. Malá už je na světě. 47cm a 2560g. Momentálně je v inkubátoru a museli ji převést na dětské oddělení, jelikož musela dostat kyslík. Jinak porod byl velmi rychlý a nakonec jsem musela rodit na hekarne 😁😁😁😁😁😁. Sice už pro mě chystali box, ale už jsme to nestihli.

Tak já mám za sebou kontrolu a už je vše nachystáno na porod. Mám se do 3 dnů hlásit v porodnici na kontrolu. 😁😁😁😁😁😁Tak jsem zvědavá.