Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Já jsem ok a malá je na jipce. Tak uvidíme a snad mě za ní pustí.
Holky tak kdo bude další 😁😁😁😁😁😁😁
Bojim bojim :(
@tereza1995 zdravim, porodili sme o 20 dni skor , 2.8. 2018 v noci: Klarika ;)
@viki999 Jeee holky,jak já bych jela...No co,udělejte pořadník,nějak se přizpůsobil😅
Ja mam skoro porad bricho jako sutr a to se jen valim achjo
@zofinecka Hele, ja mam jeste tak 2 tydny cas 🤣Zitra jdem stehovat zbytek veci z Ostravy, odpoledne oslava a deda musi opravit nebo vyrobit novy rost do postylky. Ted fakt nemuzu 😁
@veronikanel Klidne bud v poradniku prvni 😉
@fanunka malá zatím na Jipce, dneska bych se tam chtěla jít podívat. A já jsem v poho. Akorát jsem toho v noci moc nenapsala, tak jsem teď unavená. Akorát co mě teda hodně překvapilo, tak bylo to, že mě po porodu začalo bolet břicho jak při menzes. Sestra říkala že je to normální, že to bolí proto, že se stahuje děloha. U těch dvou jsem to nezažila. Ale prý je to normální a u nás co rodíme po třetí a více, tak už je to znatelnejší.
@zofinecka Zrovna to stahování dělohy pro mě bylo u obou dětí horší než porod,takže pokud je to pak znatelnější,mám se na co těšit😢
Vy se holky každopádně držte❤
Já měla celou noc MS bolesti,vnímala jsem je i při spánku a chlap mi ráno hlásil,že jsem furt pohekávala.Trvají stále,ale nic jiného.Jen tedy prcek je takový klidnější.Ale zas by to šlo,všichni jsou doma,babí má volno...😄
@veronikanel tak třeba už se chystá na svět. 😁😁 Což by bylo fajn ne?
@veronikanel
@zofinecka ja ho ted mam tak 3 dny taky klidnejsiho sem tam jen zatuka nebo zaskyta ale jinak je uplne v klidu zadne kopance
@zofinecka Bylo,neříkám že ne...Už jsem stihla i zvracet😥Celkově je mi dnes dost mizerně.Kdyby se to alespoň hnulo😟
@fanunka jj gK to je normální. Taky jsem to tak měla.
@veronikanel jj to chápu. To čekání je hnus. Jsem ten konec nedávala. A pak nakonec to dopadlo úplně jinak. 😁😁😁
@zofinecka Je kouzelná❤
Tak holky hlásím, že jsem už u prďoška na Jipce. Nemám ji ještě u sebe, ale už ji mám kousek od sebe. 😍😍😁😁😁
@zofinecka Krásná zprava❤A jak dlouho tam cca bude,prdka?
@veronikanel to nevím. Zítra tu bude ošetřující dr., tak se dozvím více. A už není v inkubátoru.😁😆 A už můžeme i kojit. 😁😁😁😍😍😍😍

@zofinecka Obrovská gratulace,hlavně ať jste obě v pořádku❤