icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

fanunka
5. srp 2018

@zofinecka to je fofr to je fofr. Parada

veronikanel
5. srp 2018

@zofinecka Jeee,tak to veliká gratulace❤❤❤
Vím jak náročné to je.Adama jsem měla v inku měsíc a půl...Teď už bude ale jen dobře❤

zofinecka
5. srp 2018

@veronikanel jo jsem ráda. A malá se taky snaží.

fanunka
6. srp 2018

Holky muze plodova voda odtekat postupne? Od vcerejska vzdy kdyz se zvednu tak ze me neco malo vytece a v noci taky.. jeste ze dnes jedu na kontrolu

viki999
6. srp 2018

@fanunka může.. držím palce na kontrolu 🙂

fanunka
6. srp 2018

@viki999 no parada... v noci kdyz jsem chodila na wc tak mi vzdy po stehnu steklo trosku tekutiny. Nic mi neni a ted uz zase nic. Za hodku vyrazime do Podoli

ladeka
6. srp 2018

@fanunka Muze to byt plodovka. Jestli to je, tak uz si te tam nechaji 🙂

viki999
6. srp 2018

@fanunka ideálně by sis měla vzít porodnickou vlozku a oni na ni zkusí temesvaryho roztok.. na obyc vlozkach může výsledek zkreslovat.. případně jestli máš kalhotky od toho mokré a nebo ještě myslim můžou udělat posevni ster a z toho ti kontroluji myslím na zrcátku? To už bych kecala..
Urco tašku s sebou když máš podezření.. a dej vědět jak jsi dopadla 🙂

fanunka
6. srp 2018

@ladeka
@viki999 jojo tasku bereme. Ja proste nemuzu mit noc normálně...rup plodovka ven a jede se.. achjo.

zofinecka
6. srp 2018

@fanunka teda to je napětí. Že by další miminko? 😮😮😮

fanunka
6. srp 2018

Tak si me tam nenechali. Ze to nevypada ze by mi odtekala plodovka proste jen nahromadeny sekret asi. Jinak monitor byl v poradku. Od minule zadny posun porad stejne cs8 na prst otevrena

zofinecka
6. srp 2018

@fanunka neboj to přijde. Však mu je v bříšku dobře.

viki999
6. srp 2018

@fanunka Tak třeba to ještě budeš mít normálně 🙂

fanunka
6. srp 2018

@zofinecka presne si to taky rikam, co mu tam tak muze chybět 🙂

fanunka
7. srp 2018

Tak kdo jte si vsadili na me vyhrali jste. Tonda se narodil dnes ve 3:17 je to drobecek 2.8kg a 47cm

zofinecka
7. srp 2018

@fanunka juuuuuu gratulace. Takové míry měl nás Dany😁😁😁😁. Tak přejeme s Evičkou hodně štěstíčka a zdravíčka.

viki999
7. srp 2018

@fanunka Tak gratulace! Praskla nakonec voda?

fanunka
7. srp 2018

@viki999 jo praskla a rozhodne to bylo poznat 🙂 bylo toho snad kybl

viki999
7. srp 2018

@fanunka Tak super, aspon byla jistota 🙂

zofinecka
7. srp 2018

@fanunka teda teda a za jak dlouho jsi porodila od prasknutí vody? Mě totiž ty dva předchozí porody po prasknutí vody trvalý přes 12 h.

snahnah
7. srp 2018

@fanunka Gratuluju 😉

Ja se rozhodla, ze zitra je pekne datum 😂
Dr. dneska na kontrole, ze se to chysta, skrabopis v prukazce necitelny. Dava nam 2 hodiny-3 tydny 🤣

zofinecka
7. srp 2018

@snahnah teda. To datum jsem chtěla já 😁😁😁😁😁😁.

veronikanel
7. srp 2018

@fanunka Veliká gratulace❤

Holky jak já vám závidím...zítra mám 1.termín porodu a nic.Teda pořád se něco děje,ale porod žádný😅A to ve čt začínáme ofiko 41tt😅

fanunka
7. srp 2018

@zofinecka od prasknuti 6h na prvorodicku dobry ne? Jsem rada... za 5h jsem se otevrela jen na 4 prsty a uz jsem mezi kontrakcemi usinala vycerpanim (bez tlumicich latek) tak dr pichnul oxitocin a byste videli ten fofr...

zofinecka
7. srp 2018

@fanunka tak to máš dobrý. Takže jsi rodila bez epiduralu atd. jo? Oxitocin mi dávali u Dannyho, jelikož mu padaly ozvy. Ono se to potom uklidnilo a rozjelo. A pak už to byl taky fofr.

snahnah
7. srp 2018

@zofinecka No jo, to bys nesmela predbihat 😀 I kdyz uz se nejak necitim, ze bych mela zrovna zitra... 🤷

fanunka
7. srp 2018

@zofinecka jojo bez epiduralu a bez krajského plynu jen s kapackou

zofinecka
7. srp 2018

@fanunka tak to je super. Já taky tak a všechny 3 porody. U těch dvou ani rajský plyn nebyl.

zofinecka
9. srp 2018

Tak co holky jak se vede?

veronikanel
9. srp 2018

@zofinecka Já měla včera 1.termín a nic.Dnes jedu na kontrolu,tak uvidíme,ale vzhledem k tomu,že mě lékařka nevyšetřuje dole,dozvíme se zase prd😕
A co maličká?Jak je na tom?

Strana