Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@zofinecka Jeee,tak to veliká gratulace❤❤❤
Vím jak náročné to je.Adama jsem měla v inku měsíc a půl...Teď už bude ale jen dobře❤
@veronikanel jo jsem ráda. A malá se taky snaží.
Holky muze plodova voda odtekat postupne? Od vcerejska vzdy kdyz se zvednu tak ze me neco malo vytece a v noci taky.. jeste ze dnes jedu na kontrolu
@fanunka ideálně by sis měla vzít porodnickou vlozku a oni na ni zkusí temesvaryho roztok.. na obyc vlozkach může výsledek zkreslovat.. případně jestli máš kalhotky od toho mokré a nebo ještě myslim můžou udělat posevni ster a z toho ti kontroluji myslím na zrcátku? To už bych kecala..
Urco tašku s sebou když máš podezření.. a dej vědět jak jsi dopadla 🙂
Tak si me tam nenechali. Ze to nevypada ze by mi odtekala plodovka proste jen nahromadeny sekret asi. Jinak monitor byl v poradku. Od minule zadny posun porad stejne cs8 na prst otevrena
Tak kdo jte si vsadili na me vyhrali jste. Tonda se narodil dnes ve 3:17 je to drobecek 2.8kg a 47cm
@fanunka Veliká gratulace❤
Holky jak já vám závidím...zítra mám 1.termín porodu a nic.Teda pořád se něco děje,ale porod žádný😅A to ve čt začínáme ofiko 41tt😅
Tak co holky jak se vede?
@zofinecka Já měla včera 1.termín a nic.Dnes jedu na kontrolu,tak uvidíme,ale vzhledem k tomu,že mě lékařka nevyšetřuje dole,dozvíme se zase prd😕
A co maličká?Jak je na tom?

@zofinecka to je fofr to je fofr. Parada