Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@veronikanel tak to je blbé. Ještě pořád jsme v nemocnici, jelikož malá musí začít přibývat na váze. Už jsme se krásně rozkojili a dneska od rána to bylo na prd. Teď odpoledne jsem ji musela dát příkrm, ale tak snad se to zase srovná.
Tak dnešní kontrola klasika - jak jsem tušila,nevím nic.
Jen pořád přemýšlím,proč tak odmítají vag.vyš.Chápala jsem to dřív,přeci jen mám napsané rizikové,ale ve 40tt?
Druhý termín mám v neděli a poslední ve středu,co se bude dít pak netuším.Někde jsem i četla,že rodičky s nutností ředění krve nenechávají moc dlouho přenášet...Jsem z toho všeho už tak zoufalá a vzteklá😒
@veronikanel jestli tě to uklidní, taky nevím vůbec nic.. minule dr nedosáhl.. tentokrát do mě dr sahala a přesto v kolonce zprávy vag mám nevysetruji, takže jak je na tom cipek taky netuším..
Odcházím odtama vždy naprdnuta, pac tam stravim 2 hodiny a vim stejny ho*** jako predtim..
A i když vím, že ten stav na vysetreni nic neznamená a muze se to změnit během pár hodin, měla bych lepší pocit kdybych věděla, že se to aspoň připravuje..
@viki999 Tak to je přesný!Taky jsem tam byla přes hodinu a půl a vlastně k ničemu...Ne,abych nekecala,monitor prý dobrý😄
Ty jo,ale když už tě prohrábla,proč ti výsledek neřekla...😕
@veronikanel Monitor jsem měla taky ok.. ale to beru tak nějak jako standard 🙂
Však já byla taky vytocena.. když nic neřekla, neptala jsem se, protože rekla ze mi vytiskne zpravu.. čekala jsem ze to bude v ní.. a prd..
Taky nechápu proč do mě teda hrabala..
@zofinecka my jsme taky v jeste v porodnici po 4 dnech rozhodli ze radeji maleho daji pod lampy kvuli zloutence. Porad nevedeli pac byl presne na hrane ale vcera o malinko stoupli hodnoty tak ho tam radeji dali. Takze mi ho vozi jen na kojeni ja asi umru jak je mi smutno :( vubec jsem netusila ze kdyz ma zloutenku tak je dite od matky achjo
@fanunka jj pokud je to silnější žloutenka tak jo. Já si včera taky prošla peklem. Byla jsem nucena si nechat zastavit laktaci, takže nekojim. 😭😭😭 Začaly mě bolet prsa a navíc jsem měla i málo mléka. Když jsem malou kojila tak za půl a třičtvrtě hodiny vypila je 20ml a zbytek jsem musela dokrmit UM. Po sedmi dnech je to opravdu žalostně množství. A navíc dlouho i nepřibíram. Teď už to jde krásně nahoru. Tak by nás v pondělí měli snad pustit.
@zofinecka my ji prave mame na hrane. Do vcerejska se cekalo kam se to zhoupne a o kousek to prekrocilo normy... tak nevim, podle me je to tim ze jsem v Podoli kdekoliv jinde by se to asi řešilo prirodnim svetlem. No ja taky moc nenakojim, dle vahoveho rozdilu 10g, ale pribira a ja kojim teprv2. Den. Teda ted nevim jak to bude s pribiranim kdyz ma to sviceni co to udela...
@fanunka u mě to nemělo smysl. Byla jsem i u sestricek na šestinedělí a ty mi řekly že tam bohužel nic nemám. A navíc mám i popraskané bradavky, což taky není dobré. A ani délka kojení nebyla ideální. Tak mi samy návrhy zastavení laktace, protože bych se jenom trápila a navíc ani jedno jsem nekojila.
@zofinecka Vím,že je to hodně nepříjemné a smutné,když se na kojení těšíme,ale zkus to vypustit.Je to hodně stresující a vy teď potřebujete být hlavně v klidu❤
Když se narodil Adam,okamžitě byl převezen jinam a já jen mohla denně docházet.Rozkojila jsem se odsávačkou,trápila prsa co 2h v bolestech(a manuálkou)...po necelých 2měsících jsem o mléko přišla.Aby ne,bez dětské pusinky se to nedá držet do nekonečna.Sestry byly nepříjemné a ani doma jsem to neměla snadné.Neustálé nátlaky ať s tím něco dělám,že pro Adama je to to nej...Když to nejde,tak to nejde.Milion dětí je na UM a jsou v pořádku❤
@veronikanel přesně!!! Holt nekdo ma a nekdo nema proc se tim v dnesni dobe stresovat!!
Tak co holky,ještě v celku?😄
Já dnes projela 2.termín a pořád pohromadě.
Chudák rodina.Neposlouchá nic jiného,než fňukání,kňourání a vztekání😄
Ve čtvrtek klasicky na kontrolu.Ve středu mám poslední termín tak jsem zvědavá,co se bude dít pak😕
@veronikanel Bohužel jo... dneska kope do žeber a plic, takže to bolí a blbě se dýchá.. termín (první i poslední🙂 ) budu mít v pátek..
Fnukam tu taky neustale...rodit nechci, ale v sobě už ho mít taky nechci... břicho mi začalo praskat, tak už si "balím tasky" až mě manžel vyžene ze jsem hnusná.. no a blbě už je mi zas furt.. no prostě balada :-/
Holky už jsme doma. Huraaaaaaaaaaaaa
Tak sranda dámy...jak pořád říkám,prcek se dle mého názoru snaží dostat ven,ale nejde mu to.Při kontrolách mě dole nikdo nevyšetřil.
Včera jsem měla bolesti podobné inf.moč.cest a tak jsem raději dnes jela do poradny.
Dle monitoru na mě koukali jak na blázna,zda jsem si jista,že nerodím.Říkám,že ne,že to nejsou kontrakce a pravidelnost už vůbec nehrozí.
Šla jsem na vyšetření a závěr?Prcek se vehementně cpe ven.Je narvaný na čípku,ale porod se nerozjíždí.Nevědí zda dnes,v noci nebo kdy,ale už si mě tam nechali,abych pak neporodila doma...chce se mi brečet.😕
@veronikanel Tak držím palce... hlavně at je to v pořádku a co nejméně bolestivé! ;)
občas mam taky chvíle, kdy mám dojem, že když spodek povolím, tak vyleze sám.. třeba včera večer v posteli :D
Poradnu mám zítra, tak jsem zvědavá zda se dozvím něco nového.. jinak už začnu prskat :D :D
@veronikanel drž se. Neboj to bude v poho.😉
@viki999 Tak co na kontrole?
Já jsem ještě celá,ale chtějí vyvolávat.Naštěstí jsou tu tak hodní,že jsem uprosila jen na Hamilton a a jako bonus se půjdu ještě domů juknout na děti.Odpoledne se vrátím a pokud nepomůže Hamilton,vloží tabletku😊
Bolesti teda trochu jsou,ale dá se to.
Tak rodíme!
@veronikanel jeeeeeeee❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
V 1,30 prijezd na Fifejdy, v 9,30 pichnuta voda a v 11,34 na svete 😁

@zofinecka Ani se neptej. Střídá se mi žravka s nevolností, včera večer jsem si už stopovala bolesti, dokud nepřešla v jednu dlouhou táhlou, dokud jsem neusla a ráno znova. Ale to jsem nějak rozchodila. Teď mě vzbudila tchýně, jestli je mi dobře a že jede pryč 😡 Dneska mám podle poslední MS termín 😀 podle UTZ až 19.8.