icon

Holky, kde koupím pěkné těhotenské věci?

jangela
24. dub 2016

Holky,potrebuju radu,kde si nakoupim pekne tehotenske veci,nechci zadne volne zastery atd... 😀 chci mit smrnc 🙂

lv
24. dub 2016

HM

iveta93
24. dub 2016

ZOOT, HM, Bonprix, Tchibo. Záleží na vašem vkusu. Nejlépe napsat do googlu těhotenské oblečení a určitě najdete co hledáte. 😉 Ale já využila jen džíny pro těhotné a potom jsem spíš měla trička, tílka, mikiny z obchodu jen ve větší velikosti. Moc fajn jsou trička co jsou pod prsy "volná". 🙂

challidona
27. dub 2016

Ahoj ja zaklad mam hm a c und a, a pak newlook.com, a tedka si chci objednat z george (kdyby mel někdo zajem pls o info jsem Praha /Příbram ) a na vinted jsem poridila super kalhoty z bonprixu.

ludul
27. dub 2016

happymum 🙂

challidona
27. dub 2016

@ludul maji tam i neco ve 46?

ludul
27. dub 2016

@challidona na harfě měli .-)

zazana81
27. dub 2016

@jangela na eshopu Lindex

challidona
27. dub 2016

@ludul ted jsem tam byla a byla jsem lina hledat ten obchod 🙂 tak priste

vcelkalenka
27. dub 2016

Ještě hezké oblečení má Next..nextdirect.com 😉 Přemýšlím že si zkusím objednat,neb mi už nic není přes pupek 😀

monikagurthova
27. dub 2016

V H&M a C&A mají pěkne veci. Pak jen internet ale to se mi zdálo drahé na tu chvíli

vcelkalenka
27. dub 2016

a taky ještě esprit,ale tam je to o jiných cenách.. ☹ škoda..mají hezké věci

micaella23
27. dub 2016

Nikde.. Vsechno bylo bud desny jak na starou pannu nebo drahy, chodila jsem do NY a HM atd pro halenky, tuniky pro nirmalni lidi, jen jsem capla vetsi velikost. V HM akorat super mamajeany , jinak jsem byla zoufala

hanulaaa1
21. čer 2016

Zdarec🙂 Hej já si pohodlně nakoupila na https://www.krasaprozeny.cz/Damska-moda/Tehoten... . Mám jejich tílka a legíny a všechno je příjemné🙂) Takže palec hore.

kaja2016
9. srp 2016

ja taky nic peknyho nenasla. Na internetu jsem kupovat nechtela. Chtela jsme si to ozkouset. Tak jsem koupila dvoje dziny v HM a zbytek adaptace normalniho obleceni, satotricka, svetry vhodneho strihu🙂 Kabat jsem kupodivu zapla az do konce. V to jsem ani nedoufala🙂