icon

Jaké boty na léto vybrat v těhotenství?

kocickanaty
6. čer 2019

Ahoj všem, potřebovala bych poradit jaké boty si pořídit. Nějaké na léto (žabky, sandálky) něco pohodlného, boty co mám doma, tak v nich trpím. Jsem v 6 měsíci a už si připadám jako lachtan, tak aby se mi aspoň lépe chodilo. 🙂

martiniquest
6. čer 2019

Vivobarefoot, špička v pohodlnosti.

merope
6. čer 2019

Pokud můžeš, tak bych zkusila skočit do ortopedické obuvi a koupila si nějaké pohodlné sandály tam - něco tohodle typu https://www.ezdravotnicke-potreby.cz/obuv-zdrav... ale přijde mi na nich moc velký podpatek. Podstatné je, že se ti noha nejspíše bude rozšiřovat, v létě bude i otíkat (skoro všem těhulím), tak ať si můžeš nastavit i pásky přes nárt. Já měla podobné z ortopedické obuvi a potom ještě s gelovou podrážkou z nějaké asi outdoor. Ty ortopedické seděly na noze líp, ty outdoor zjišťuji, že s malým mi nesednou až tolik. Mluvíš i o žabkách, tak na parádu to asi nechceš, takže nemusíš řešit eleganci (to ortopedické ne vždy mají).

A pak si lidi ještě dost chválí tyto http://www.svetadily.cz/vybaveni-na-cesty/clank... ale ty nemám - buď beru uzavřené boty nebo naopak chci vyloženě větrat (ale mám příčně plochou nohu, takže mi sedne mít prsty vhodným způsobem stažené).

koulenka
6. čer 2019

Mám tyto už 3 rok z ccc lasocky a nemůžu si je vynachválit nebo pak sportovni loap ze sportisima, také super

kocickanaty
autor
6. čer 2019

Děkuju moc 🙂 kouknu na to

ninive211
6. čer 2019

@koulenka Ty z CCC mam taky, jinou barvu, uz druhy par. Uzasne boty! Jen teda docela tvrde, ale nazouvaji se parádně

zelenaesmolda
6. čer 2019

@kocickanaty
volila bych kvalitni boty,nekde bud ze sportovnich potreb nebo specializovane prodejny,na sunty z CCC bych se vykaslala.ja uz mam asi patym rokem sportovni sandaly karrimor a uplne super jsou

kokodilek
6. čer 2019

Já chodila konec těhotenství s oběma dětmi v zabkach a sportovních sandalech, také sem nic neobula, nebo bylo vše tvrdé, nepohodlné. Když bylo škarede, tak tenisky o číslo větší, aby byly pohodlnější. 😂

lalalanka
6. čer 2019

Crocs sexi flip🙂

vercik83
6. čer 2019

Nejake ke kterym se nebudes muset ohybat. Ja nosila žabky

merope
7. čer 2019

@vercik83 Mně stačila dlouhá kovová lžíce na boty. Ale já bych se v žabkách zabila.

kocickanaty
autor
7. čer 2019

Mě jsou právě žabky hrozně nepohodlné..

carodajka
7. čer 2019

ja taky planuju nosit zabky, pokud to pujde, uz jen kvuli tomu ze v horku mi hrozne opuchnou nohy a vsechno bude nepohodlne, nebo mam taky balerinky, ktere si obuju bez ohybani.

vercik83
9. čer 2019

@carodajka presne.....nohy opuchnou