icon

Kdy jste si koupily první kojeneckou podprsenku?

jarai
13. črc 2015

Holky, chci se zeptat, kdy je nejvyšší čas si pořídit kojeneckou podprsenku, zatím se mi prsa zvetšila tak o půl čísla, vlezu se do podprsenek před těhu, ale do porodky bych už chtěla 1 kojeneckou podprsenku, tak nevím zda asi 3 týdny před termínem porodu nekoupit o číslo větší než mám teď, netuším jestli mi prsa povyskočí vůbec, nebbo o číslo, dvě, je to těžké odhadnout. Jak jste to řešily vy?

filajka1
13. črc 2015

@jarai nevim, co je KOJENECKA podprsenka, ale KOJICI podprsenku si kup uz pred porodem, budes ji potrebovat do porodnice, prsa se nalijou a jsou tezka ..

pajdousekk
13. črc 2015

Já si první koupila asi 2 měsíce před porodem a velikost neodhadla. Předtím jsem měla 75A-B, spíše B. V těhu se mi prsa trochu zvětšila až v posledním měsíci, ale nejvíce až v porodnici kdy se nalili. Takové "balony" jako mam teď, to je mazec. U té první jsem si říkala, že se mi asi tolik už nezvětší a chyba. Ta první podprda mě škrtí a můžu ji mít jen když jsem po kojení a mam prsa uvolněná. Musela jsem si koupit větší a to až když jsem se vrátila z porodnice a už je to dobré.

lenysek1988
13. črc 2015

Já si koupila dva měsíce před termínem. Potřebovala jsem pro sebe i nové a tak jsem koupila i kojící. Jen nezapomeň že do kojící budeš třeba dávat tampony do podprsenky,tak se doporučuje o číslo větší než máš normální.

martaveg
13. črc 2015

Ja prvni koupila asi v pulce tehotenstvi, prsa se mi zvetsila tou dobou asi o pul cisla, ale hlavne jsem potrebovala zmenit strih, co jsem byla zvykla nosit mi zacalo byt nepohodlne, takze bych nejake nove stejne kupovat musela, tak jsem vzala rovnou kojici a proste se uvidi, jestli mi i nekdy behem kojeni budou nebo ne.. dve mam strihu ze jsou tak akorat a dve jsou strihem, ze bych s nimi mohla v porodnici fungovat i s nalitymi prsy.. brala jsem levnejsi podprsenky z eshopu h&m, nejakou kvalitnejsi koupim az pozdeji az to bude vypadat ze se velikost prsou trochu ustalila

zo_ja
13. črc 2015

Já asi v půlce prvního těhotenství, pže stávající mi už byly nekonformně - špatně se mi dýchalo, jak se mi zvětšil obvod hrudního koše.
Některý podprsenky jsou docela velikostně variabilní, záleží na metriálu a střihu - ty bez výztuh a hodně elastické, jinak nemá smysl jich kupovat ted pět, protože každé prsa povyrostou jinak, změní se obvod hrudníku jinak - tím nemyslím prsa, ale v souvislosti s růstem břicha se zvedají a rozšiřují žeberní oblouky => větší obvod pod prsama, no a pak se někomu prsa děsně nalejou, a někomu pak zase splasknou, ca po šestinedělí, a někomu zůstanu o dvě tři čísla větší, když kojí. Těžko říct

mishell56
13. črc 2015

Já si koupila dva měsíce před termínem a velikost sedí, koupila jsem o číslo větší než jsem měla v 8. měsíci

barumat
5. říj 2015

Já si koupila kojící podprsenku paradoxně už v 8. tt, protože mi prsa vyskočily prakticky hned o číslo nahoru (no, spíš o číslo a půl) a bolely jak hrom, takže jsem vůbec nesnesla kostice. Koupila jsem si tuhle http://www.otto-shop.cz/d-10019553423-podprsenk... s tím, že mi buď bude i později (je hodně elastická), nebo mi v ní aspoň v těhotenství bude dobře a ozkouším ji na později. Zatím jsem maximálně spokojená (mám ji týden), a to v podprsence kvůli bolestem i spím...

lena2012
9. led 2016

Mám super zkušenost se značkou Triola. Kojící podprsenky od nich jsou sice dražší,ale kvalitní a pohodlné. Mám velká prsa,dokud jsem kojila,tak jsem v podprdě i spala.

charvatovasarka
5. srp 2016

Kojící podprsenku mám také od Trioly, neboť jinde bych svou velikost 70 G nesehnala. Navíc Triola má podprsenky, které dělají krásný tvar prsou a dost se díky perfektnímu materiálu přizpůsobí. Cenově jsou ale dražší. Zkoušela jsem ještě Anitu, ale ta má podprsenky, které zbytečně prsa odtahují od sebe anebo v případě vyztužených podprsenek dělají špičatý tvar.