Kdy může puberťák po horečce ven?
Ahoj holky, jak zní úvod, kdy může pubertak po horečce ven? Jde mi o to, že dcera má od dnešního dne horečky k 39 C zatím,a to ještě není večer, a je na víkend u svého otce. Ten a paní co s ním žije prohlásili, že když v neděli nebude mít horečku, půjdou do restaurace.i s dcerou. Vře ve mě vztek, ex si plánuje dělat co chce, bez ohledu na zdraví dcery. Dříve platilo, že po horečce nejdříve 3. Den ven. Je to tak? A mužů něco udělat pro dceru, aby v případě, že poslední horečky budou zitra, aby ji nechali ještě vylezet a nabrat sil? Diky moc vsem za radu, ex me poradne s.re!
Abyste me nechapaly jinak, deti v nemoci radeji chci, kdyz ale nebude neco jiného v planu.
Teď sem chtěla psát co dcera a koukám ze je doma. Tak přeji brzké uzdravení
@ivular Já jsem právě myslela že od nějakých 10 let si může dítě vybrat s kým chce být a prakticky toho druhého by nemusela navštěvovat každý druhý víkend nebo třeba jen na výlety nebo že by přišla, ale na noc by mohla třeba domů, osobně s tím zkušenosti nemám, jen jsem to slyšela, ale nevím co je na tom pravdy.

@ilonne ospod i rikal, ze náhradní navstevy, kdyz otec deti nechce, tak se nedavaji. A podle včerejška je nemocne opravdu nechce. Jenze ja si tak nemohu naplánovat jakykoli program, protože nemoci deti neprichazi podle schématu, ale nahodile.