Podpůrný pás - jaký je nejlepší?

kaarisek
8. dub 2015

Ahoj holky,
jaké máte prosím zkušenosti s těhotenskými podpůrnými pásy, který je nejlepší kvalita versus cena? Je jich na výběr tolik, nemám kolem sebe obchody s tímto zbožím, musím risknout koupi na netu... Anita http://www.vseprotehotne.cz/tehotenska-moda/esh... nevypadá špatně.. Porodní asistentka nám doporučila něco takového http://tehotenska-moda.heureka.cz/farlin-tehote... na suchý zip, ale zdá se mi, že v něm bude teď v následujích měsících asi horko ;) Předem moc díky za rady.

lv
9. dub 2015

Mela jsem Anitu, presne ten na fotce, na 2 těhotenství, setra s dvojčaty a ještě putoval ke kamarádce, takže se i vyplati. Moc mi ulevil od bolesti.

anjelita
9. dub 2015

Ja mam tenhle a je super. S Aliexpresem mam dobry zkusenosti http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Pregnan...

michaelka83
9. dub 2015

@kaarisek dneska jsem si také objednala Anitu🙂

marcelka287
9. dub 2015

Já měla tento: http://www.sanomed.cz/e-shop/trup/bricho/0140278 a také mi moc pomohl. V létě jsem ho ale už nenosila, takže nevím jestli by v ně bylo horko, každopádně fungoval tak jak má🙂

Já chodila na rehabilitace a pak mi ten podpůrný pás předepsala dr, takže mi ho hradila pojišťovna;) Tak pokud máte opravdu bolesti, zkuste také.

kaarisek
autor
9. dub 2015

díky moc za tipy ;)

sannnya
16. dub 2015

já mám http://www.lekarna.cz/pas-tehotensky-cellacare-... a upřímně, je lepší cvičit, než fungovat v něčem tak nepohodlném a ještě k tomu ve vedru, maternu si beru jenom na náročnější práci, jako třeba dlouhé žehlení apod. pojišťovna to celé proplácí, ale v konečné fázi je podle mě cenější vlastní funkční sval, než uměle vše držet nějkým pásem.

marcelka287
16. dub 2015

@sannnya souhlasím, ale když ten sval není a to břicho bolí, tak je zase trošku o hubičku se do nějakého cvičení pouštět, takže zaplať pánbůh za to, že takováto možnost je;)

kaarisek
autor
16. dub 2015

Holky, tak jsem pořídila nakonec tu Anitu a je opravdu skvělá a moc příjemný materiál. Dle doporučení jsem objednala o vel. menší než teď nosím a sedí fakt hezky. Tak moc díky všem za tipy a rady 🙂

bayli
30. črc 2015

Ahoj, ja jsem si pořídila tehu pas Farlin http://www.farlin.cz/pro-maminky/tehotenstvi/62...... Mate jej nekdo? Jak se ma spravne nosit aby plnil funkci ale neskodil mimcu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru