icon

Bolest hlavy v 2. trimestru

pavlinka21
23. srp 2012

Ahojky holky,chci se zeptat taky vás bolela v těhotenství hlava???Mě trápí bolest už 5 dní,před otěhotněním jsem trpěla silnými migrénami,ale ted se mi zdá že je to ještě horší,beru si paralen ,ale kdyby jste věděly o něčem přírodním byla bych moc vděčná. 😉

smudlinka2019
•
23. srp 2012

Ahojky,tak já na migrény taky dost trpěla,ale v těhotenství mi zmizely a dokonce o tom i psali,že většinou v těhu zmizí.Ale zrovna dneska jsem byla u doktora,protože mě pořád pobolívá hlava z krční páteře a řekl mi,že na hlavu by mi doporučil jedině paralen,ale i ten nebrát moc často.Tak že pokud tě hlava opravdu často bolí,tak bych se buď zkusila zeptat někde,kde prodávají bylinky(u nás třeba máme Grešíka) a nebo jestli s nima chodíš jako já chodila na neurologii,tak bych se zeptala tam 🙂

citun
•
23. srp 2012

Ahojky,zkuste k tomu paralenu trochu kávy nebo coly.Kofein s paralenem skvěle účinkuje.Jinak na migrény mi skvěle pomohlo cvičení jógy,měla jsem ji od páteře,tak až bude miminko na světě a odrostlejší vřele doporučuji. 🙂 🙂 🙂

jika10
•
23. srp 2012

No tak ja na bolest hlavy nikdy netrpela, od te doby co jsem tehulka, tak mam tak jednou za 14 dnu peknou migrenu a nebo bolest od krcni patere, se kterou problem teda mam po uraze. Jedine co mi dr doporucil je paralen. Obcas dam trosku colci a obcas medunku, tak je uklidnujici a mela by na bolest hlavy pomahat

hasky24
•
23. srp 2012

Určitě na neurologii - předepíše rehabilitaci vhodnou pro těhotné - pojištovny hradí 10 procedůr 😉 😉

sariky
•
23. srp 2012

ja jsem na migreny trpela i pred tehotenstvim, ale to, co jsem prozila v prvnim trimestru, bylo peklo. mela jsem priserny migreny treba i pet dnu v kuse, nebyla jsem schopna nic pozrit ani vypit (vse slo ihned ven).... jedine, co jsem mohla, byl paralen, kt. byl naprosto k nicemu, takze jsem si to musela protrpet a ve druhem a tretim trimestru to bylo lepsi. ted jsem skoro ctyri mesice po porodu a vse se vratilo do starych koleji, tzn. migreny mam porad a asi ve stejne intenzite jak pred tehotenstvim :-/
jinak - me na migrenu nepomaha nic (ani triptany, ani paracetamol, ani kofein, ani ibuprofen, ani podchlazeni, ani alpa, ani tygri masti, bylinky,... proste nic). takze preji hodne stesti, abys neco nasla!

jennyska
•
23. srp 2012

Ahoj, takové téma tady už párkrát máme a proto jej zamykám. Doporučím ti použít náš vyhledávač a přes něj si migrény a bolesti hlavy v těhotenství najít 😉 Měj se fajn, J*