icon

Bolest hlavy v těhotenství, co vám pomáhá?

sinkosasa
17. zář 2016

Ahoj holky,
velmi často mě třeští hlava. Ráno vstanu a bolí....ticho, klid, dostatek spánku atd. nezabírá. Jediné, co mi zabere je Paralen. Pokud si ho nevezmu, tak je mi až na zvracení a bliju, má to některá z vás taky tak, co vám pomáhá, co berete?
T.

bbibianca
•
17. zář 2016

@sinkosasa zdravim, taky to tak mivam i nekolikrat do mesice. V tehotenstvi ale ne. Nekdy mi pomohl medunkovy caj nebo caj nat dobromysl a cerstvy vzduch.

kekulice
•
17. zář 2016

@sinkosasa měla jsem to obě těhotenství, zabíral jen paralen a občas aromaterapie.

lajla
•
17. zář 2016

Zajít za fyzioterapeutem a nechat si zkontrolovat zada, hlavně krční obratle
Nebrat paralen ani žádné další léky, je to chemie kazdakazda jiná...i když se bere paralen jako bezpečný v zahraničních článcích jsem četla opak, a to neříkám jaky maji efekt na játra
Taky na to trpím, je potřeba casto mazat a masírovat ztuhlé svaly, sem tam zacvičit , hodně pít vodu
Kolem hlavy ovazat napevno studený ručník, hlavu kolikrát i fenuju...zvracim vzdy

anehap
•
17. zář 2016

@sinkosasa mela jsem (a mam) uplne stejne...urcite nejlepsi je resit pricinu, ja to mam od krcni patere, pomaha cviceni, ale flakam to😅 V tehu s tebou stejne nic delat nebudou...mne ani Paralen nepomaha, kdyz bylo nejhur, vzala jsem si Ibalgin 200, konzultovala jsem s nekolika lekari a muze se😉 Dle dr.je to pro miminko mnohem lepsi, nez lozit bolesti po zdi, zvracet atd☹ Chapu te, znam to dobre...musela jsem to podchytit vcas, hned ticho, tma a nenechat to rozjet...pokud ti zabira Paralen, klidne bych si ho dala, je setrnejsi jako Ibalgin..kdyz ho nejis jako lentilky, je to mensi zlo nez trapit sebe i miminko😉

astyna
•
17. zář 2016

Dobrý den, co zuby? Ségra trpěla od puberty na migrény, poté, co si nechala dát rovnátka, migrény odezněly.

loafeer
•
17. zář 2016

Já bych se Paralenu zas tak nebála, ale jinak souhlas, zašla bych na kontrolu s krční páteří, zažila jsem si s ní svoje a dokáže dost pozlobit...Pocit na omdlení, zvracení, mžitky před očima...

sinkosasa
autor
•
17. zář 2016

Holky, u zubaře jsem byla tento týden zuby ok. Páteř...možná, že jo, začnu řešit. Já to prostě bez paralenu nedám, jsem nepoužitelná, bliju.

lajla
•
17. zář 2016

@sinkosasa ono když si vezmete jeden za čas, nic se nestane...ale jakmile se to stane pravidlem, je to špatně
Ale samozřejmě je to na Vás

jarusanek
•
3. lis 2016

Vyzkoušela bych Kraniosakrální terapii - dokáže uvolnit do hloubky. Je jemná a účinná - u migrén, hučení v uších a bolestí čelistního kloubu efektivní! Navíc bez vedlejších účinků...
Navíc je skvělá jako příprava na hladký porod - uvolňuje ztuhlé tkáně v oblasti pánve.

manys
•
3. lis 2016

Na začátku těhotenství jsem trpěla migrénama, skoro každý den, pořád jsem brala paralen a nakonec mi pomohlo magnesium v tabletách, ale ke konci už se to nedoporučuje, takže záleží v kolikátém tt jste. Neměla jsem to skrz páteř ani zuby, tím že si miminko bere vitamíny a látky z těla matky, tak pro mě už nestačilo (proto migrény) a musela jsem doplnit tabletami - tak mi to aspoň vysvětlil doktor 🙂

ninive211
•
3. lis 2016

Sestra trpěla v druhém těhotenství hodně na migrény a pomohlo jí ládovat se ve velkém hořčíkem...no a občas se teda vyblít, no.

janawei
•
6. lis 2016

Hořčík mi na migrény v těhotenstí nepomáhal, byla to jiná liga než jindy. Paralen jsem nechtěla užívat moc ve velkém, takže jsem spíš trpěla. V druhém těhotenství to moc nejde, prcek nechce úplně pochopit, že by máma potřebovala celý den ležet a nejlépe ve tmě, tak jsem zkusila homeopatika a zabrala bezvadně.