Ahoj holky, potrebuju poradit.
Jsem 35+4, a posledni dva dny mam strasne velky krece v zadech, krizi a panvi, proste komplet zada. Ma zadech nemuzu vubec lezet, a otocit se je dost bolestive, dokonce se mi v noci i ztratil dech na par sekund jak mi vystrelila krec do zad, nebo se nemuzu poradne vydechnout nebo nadechnout jak to boli, a zohnout se je taky nadlidsky vykon. Dnes jsem byla u doktora, delal mi ozvy maleho a rikal ze na papire vidi malinke kontrakce, tak muze to znamenat blizici predcasny porod? Vzivote me tada nebolelo, neznala jsem to, netusila jsem ze to dokaze byt az takova bolest.
Tak bych se vas chtela zeptat na rady, co pomaha? Je to priznak porodu?
Dekuji moc za odpovedi 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky jsem to tak měla, po porodu to bylo ještě horší, dva měsíce mě honili obden po rehabilitacích, až se zjistilo, že mi napraskly v důsledku osteoporozy tři obratle. Zjistilo se to ale jen díky známostem a že jsem se dostala na CT. Držím palce ať to do porodu nějak vydržíte a snad to pak přejde a nebude to jako u mě.