Druhé mimoděložní těhotenství. Co dál? Jak otěhotnět?

pupisek262014
17. zář 2019

Holky chci se zeptat, v dubnu jsem měla mimoděložní těhotenství, vypadá to že se to opakuje. Takže budu bez obou vejcovodů, byl někdo po tom na umělém oplodnění?

katjja123
17. zář 2019

@pupisek262014 ahoj. Já jsem po mimodeloznim bez bejcovodu a poté jsem musela jít na odstranění druhého kvůli tekutine ve bejcovodu. Takže jsem bez obou. Nyní jsem 10. den po embryotransferu a test mám pozitivní. Musela jsem čekat 3 menstruace od operace, než jsem mohla začít stimulovat.

vitezove
17. zář 2019

@pupisek262014 třeba ti nakonec vejcovod nevezmou... ale kdyby ano, nemusíš se bát. IVF pak probíhá naprosto stejně jako s vejcovodem. Ten tam nepotřebuješ, vajíčka ti odeberou při OPU - tak jako kdyby si vejcovody měla.

beruska1889
17. zář 2019

Já jsem po jednom mimoděložním, jeden vejcovod mi sice zůstal, ale stejně se dlouho nedařilo, tak jsme podstoupili IVF...

dorotabeny
18. zář 2019

Po mimodeloznim těhotenství jsem přišla o oba vejcovody...nyni jsem po IVF ve 32tt....takze žádný strach... Všechno jde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru