Hematom v 15. týdnu těhotenství. Máte zkušenost?
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s hematomem v 15tt? Momentálně jsem 15+3 a mam téměř po celé zadní stěně hematom (122x76x19), zajímá mě, jestli to u někoho dopadlo dobře a donosil zdravé miminko do termínu? V pátek jdu na odběr plodové vody kvůli možnému zánětu, jelikož už 14 dni drobně krvácím / špiním.. dle dr je vzhledem k velikosti hematomu velké riziko předčasného potratu, porodu, ale není ani vyloučeno, že by se vstřebal a porodila bych na termín.. jsem úplně vyřízená 🥺
@anonym_autor první těhotenství jsem měla taky hematom a zmizel.
Držím palce, hlavně odpočítat 😊
@anonym_autor měla jsem taky hematom po pár měsících se vstřebal. Dokážu se vžít do tebe a vím jaké to je,určitě i když se to snadno řekne,odpočívat a být v klidu,zkusit na to nemyslet. To je důležité. Přeju hodně sil💪

@anonym_autor ahoj, taky jsem mela hematom, bohuzel nevim, jak byl puvodne velky. Ale ten tyden jsem byla na vysetreni a nikdo si ho nevsiml. Kazdopadne jsem krvacela hodne. Spis ze me hrklo opravdu hodne koagula a mysleli jsme, ze je po vsem.. v nemocnici me vysetrili, opet ze me vypadlo velke mnoznost koagula, ale miminko bylo v poradku. Nastesti. Lezela jsem 3 dny v nemocnici, dostala leky a vse bylo ok. Maly se narodil jeste prenaseny a vyvolanym porodem. Preji hodne stesti, at vse dobre dopadne❤️