Infekce?
Ahojky holky... mám takový dotaz..jsem ve 24tt..najednou mě začala svědit...jakoby poševní vchod..i partner má problém.. loupe se mu a svědí.. těhotná jsem po třetí a žádné problémy nebyli.. ale..mám trošku obavu.. přišlo to den dva po chlapove rozlučce.. na které měl striptérku..ale nějakou.. lehkou ženu..nechci ho obviňovat ..ale napadlo mě jestli s ní něco neměl a nemůže to být z toho..🙄 díky za odpověď
Tak jestli to jsou kvasinky, tak ty jsou i ze špatný stravy. Vůbec je nemusíš chytit při sexu. Ale na gyndě to určitě prober. Už kvůli tomu prckovi v břiše.
@mikosa Tak ty jsi třeba hysterka, ale on prasák. Promiň...
@klokanka31 podle nich to k tomu patří. Takže je to v pořádku..🙄
@mikosa Jako k rozlučce se svobodou patří aby mu cizí šlapka sundavala trenky? Jako proč? To si každý před svatbou musí užít ještě cizí ženskou/chlapa? Ještě že můj manžel tohle odsuzuje stejně jako já. Ale já bych si ho teda nevzala, v tomhle jsem fakt asi hysterka ☺
@klokanka31 přesně..
@mikosa Ono v tom je více proměnných.... Pozval si jí on, nebo mu to zorganizovali kámoši jako překvapení? Mně to teda nic neříká, ale patří to k tomu, taky jsme kámoškám vždycky zvaly striptéry 🙂 A manžel a jeho kámoši taky. Ale mělo to úroveň, zatančili a šli...... A bylo to vždy někde v baru. Pokud to byla ale vyloženě kurva, která jim v domácím prostředí nabízela sex, dost bych se divila kdyby jí banda nalitých, rozjetých frajerů nesundala..... Teď co s tím. Za mě je chlap, který vojede štětku když má doma těhotnou, je fakt nezodpovědný kretén. Na druhou stranu, jsou okolnosti, kdy člověk prostě ulítne a pokud je to jinak skvělej partner a jsi s ním šťastná, nepátrala bych po tom. Dojdi si na gyndu, pokud nemáš syfla nebo kapavku, tak ti stejně doktor neřekne, z čeho máš infekci a neřeš....
@irmamala no.. právě.. nejvíc mě zaráží že mu stáhla trenky..🙄 každopádně tvrdí že k ničemu nedošlo..ale to ví bohužel jen ti co tam byli ..prý to nevěděl.. že přijde..ale věděl že sem zásadně proti aby u nás doma někdo takový byl.. minimálně to musel tušit.. že ta baba bude..
@mikosa je to rozlučka..Neříkám, že by měl někdo někoho ojet, ale jestli mu to opravdu zařídili kamarádi, tak co. Má je všechny poslat do háje? Pravděpodobně třeba jen doufal, že se to nikam dál nedostane, mohlo mu být blbý před kámošema couvnout, nedomyslel to, nemusel vědět, že to zajde až k sundání trenek. Pokud to byla vyloženě tanečnice, bude provokovat, ale nabízet sex si myslím nebude, stejně jako ne každý striptér nenabízí hnedka sex, ale jen provokuje. Jestli Vám navíc řekl, že mu ty spodky stáhla, byl by takový pako, že by to řekl kdyby hrozilo, že se provalí to, že s někým spal? Myslím, že ne, spíš by mlčel jako hrob. Nehledě na to, že ty kvasinky opravdu nemusí být ze sexu a několikrát se to řeklo. Až budete vědět co přesně máte ta chorobu, tak můžete uvažovat o nevěře, ale uvažovat o ní jako o primárním důsledku, když ani nevíte co přesně máte, mi nepřijde jako známka zdravýho vztahu. A přesně jak se píše - někdy je lepší nevěděl. Pokud se potvrdí, že může jít o sexuálně přenosnou chorobu.
Já neříkám že mě určitě podvedl.. jen že mě to napadlo ..v téhle situaci..
@pampeliska1313 To vypadá jako by ego před kámošema bylo důležitější než milovaná těhotná přítelkyně 🙄
@calvac Nechápu co si ty ženy nechají od chlapů líbit. Mě by zajímalo jak by se tvářil on, kdyby to bylo opačně, a ona by ho ještě osočila že je hysterický ☺
@klokanka31 některé jsou asi zvyklé ještě na horší přístup od chlapú tak jim to nepříjde nic špatného☹
@klokanka31 někdo prostě neumí říct ne, nemusí to nutně být o machrování. Neříkám, že je to dobře, ale možný to je taky.
@bara88 Copak ale nemají kousek hrdosti, nebo já nevím jak bych to napsala? Tohle přece není normální. Jako můj bratr, chlubil se před svou manželkou a ještě před našimi, že byli s chlapama v Praze v bordelu, a že mu tam na klíně seděla moc pěkná šlapka. No ale že on jako jediný s žádnou nic neměl. Jako mě tohle hlava nebere. Pro mě v tu chvíli takový člověk ztratí cenu.
@pampeliska1313 Takže kdyby mu místo štětky dali drogy, taky by si dal? Podle mě to je o soudnosti toho chlapa.
@pampeliska1313 jo jako že neumí říct ne lehké ženě a sexu s ní jo🙂
@bara88 ale vždyť není jistý, že s ní spal, nebo už je? Přece autorka neví co přesně má za nemoc. Tohle odsuzování bych započala ve chvíli, kdy už bude jistý, že jde o sexuálně přenosnou chorobu, do tý doby to jsou domněnky.
@pampeliska1313 Tady nejde o to jestli s ní spal, ale když si od ní nechá sundat i trenky, jako fuj 🤢
@klokanka31 a hlavne u nich doma.. 🤦🤦🤦
@pampeliska1313 i kdyby s ní nespal,pozvat si štětku domů a nechat si od ní vyslíkat trenky?no fuj a obhajovat ho že někdo neumí říct ne?promin nevím na co si z domu zvyklá ale tohle je prostě hnus
@bara88 Já moc nechápu, proč se navážíte do toho na co jsem z domu zvyklá a mohla byste si to odpustit, je to ponižující. Rozhodně ale vím, že je možný si cokoli kdo nám co řekne vyložit jakkoli. Nebyla jsme tam ani jedna, konkrétně u toho nebyla ani autorka, nevíme co přesně se stalo a je to příběh z jedný strany primárně - ze strany ženy, která se obává toho, že jí partner možná podvedl. A to je jasný, že ty emoce lítaj. Stejně tak neobhajuju to, že se mohl partner chovat nevhodně, ale co s tím? Lidi podlehnou situaci, podlehnou alkoholu, atmosféře, nebývá to dobře, ale stává se to. Může to všechno znamenat výmluvu toho druhýho, ale taky nemusí, co my víme? Nevidíme nikomu do hlavy, proč ho ale hnedka odsuzovat?Navíc autorka zná partnera nejvíc a určitě aspoň tuší kde má hranice, co by bylo/nebylo možný apod. Byla to prasárna, jestli se to opravdu stalo, třeba k něčemu došlo, navíc když je autorka těhotná. Ale jistě se to prostě neví a ani to, co přesně se stalo.
Tak.. jestli byl nalitej.. klidně se to stát mohlo..ale jak říkám.. nevím..a jinak přímo ho neobvinuji
Ke kvasinkam...muzes to mít i ze sladkého, mě to teď hodně trápilo taky, musela jsem upravit jídelníček, víc zeleniny, přestat zrat čokoládu a dorty. Dokud se nenechas vyšetřit, jsou to jen dohady a nevíš co tě trapi.
Ke striptýzu....
Já si jen kladu otázku....ktery člověk považuje za zcela normální skutečnost, že chlap před svatbou, který má doma těhotnou nastávající ženu pochopi vstup do manželství jako dobu temna, mrdne mu v kouli a chová se jak utržený ze řetězu, jak nezadaný a rozlučku pojme stylem honem, musím si užít svobodu, než budu nevolník? Přitom závazek už dávno má... Slib už dal ještě před veselkou.... Bez ohledu na to jestli s ní (slapota) zalomil nebo ne, tohle je spíš totálně za hranou, ať si každý říká co chce. Čumět na stetku (další zmiňovat nebudu) nechat si stáhnout trenky a pak se na radnici usmívat na svou nevěstu a říkat ji tam něco o věrnosti a oddanosti. Jak to píšu, tak bliju, pokrytycismus hadr. Ale já jsem zaostala purytanka. Já na rozlučku byla sama doma a můj muž chystal s přáteli pronajaty penzion pro hosty na druhý den na svatbu. Dali pivo, pokecali a já jsem byla ta poslední, ktere přál dobrou noc a jeste jsme si telefonovali dlouho do noci a byla jsem rada že je ve společnosti rozumnych lidí, které má rád a kteří jsou na stejné vlne a tento styl zábavy nechteli.
Padlo to tady několikrát, může to mít víc příčin. Objednala bych se k doktorovi, ať se to řeší co nejdřív...K té "striptérce" je spousta chlapů, kteří dopředu řeknou kamarádům, že couru si rozhodně nepřejí. Natož domů.
Jsem si téměř jistá, že můj chlap by ji i před kamarády poslal rovnou odkud přišla. Řekli jsme si, že něco takového nepřipadá v úvahu a hlavně se nemáme s čím loučit. Svatba pro nás neznamená uvázání k řetězu, kdy se musíš obětovat druhému.

@mikosa tak kdyby došlo,neboj že by\ to přiznali,to by už byli naprostí volové