Jak odmítnout císařský řez kvůli zdravotním komplikacím?
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.
Holky já mám pocit, že to je úplně to samé co před nedávnem, snad to byla i stejná "vada" zakladatelky, praštily mě teď docela do očí ty řeči o adopci, tam to myslím bylo to samé... Tady končím, hrozí, že bych napsala názor na takového člověka a zrušili by mi účet 😄
@michaela666 to bych daleko vic přežila nez být špatnou mámou
@jako_mala_holka vás názor vam opravdu neberu pokud chcete sdělit názor můžete i v soukromé zprávě...
@dendys97 A kdyby "jen" nízké tak bys riskovala jo? Nevím čeho se bojíš, ale pokud jen jizvy a rekonvalescence, pak neplaš. Moje známá nemohla dlouho otěhotnět. Pak se zadařilo, ale s tím že musí porodit císařem. Nevím důvod ale musela, nesměli riskovat že by jí začal porod normálně. Byla v porodnici jen tři dny, a pak fungovala normálně, nebyla určitě na odpis...
@dendys97 radši ne, z toho by ses sbírala dýl než z toho císaře
@jako_mala_holka no to si opravdu nemyslím vydržela jsem toho už dost
@klokanka31 znám v okolí případy císařu kdy matka nemá vztah k dětem krom povinnosti zadna ta láska
Nekojila byla rada jak dítěti dala flašku z mlíkem s nemusela se hýbat... Chování a přenášení atd nebylo nějak výrazne snažila se dítě nechávat jen v postýlce aby ho zvedát nemusela a tomu se chci prostě vyhnout
Několikrát byla na prošití pokaždé co chtěla jit ven tak to nevyšlo
@dendys97 tak se musím znovu zeptat, kde máš jistotu, že by to tak bylo i tebe? Taky jsem rodila císařem, ale v životě by mě nenapadlo nad tím takto uvažovat. A že bych k dceři neměla ten správný vztah, to taky nemůžu říct, ale pokud máš pocit, že je císař to nejhorší, co by tě mohlo potkat, tak radši jdi do té adopce. Bez ironie 😉
@dendys97 Zrovna ta moje známá svého syna od prvního okamžiku miluje nade vše, a kojí. Ale pokud si myslíš že k adoptovanému dítěti budeš mít víc lásky než k vlastnímu po císaři, tak směle do toho.
Jako já měla císaře, dítě narozené předčasne a kojila jsem a nemám ji jako povinnost. A znám mnoho případů cs a děti milujou. Jako radši by bylo fakt lepší se zamyslet jestli vůbec to dítě mít. Protože ohrožovat sebe potažmo dítě kvůli těmhle důvodům je absolutně mimo a navíc dělat zle zdravotnickýmu personálu.
@klokanka31 vyšlo by to asi na stejno jen bez té bolesti
@dendys97 zrovna tu kojím syna (3 týdny starého) který je tu díky akutní sekci...pač i bezproblémového porodu může být akutní CS. Malého kojím hned od začátku, zvedám ho ,tulim a miluji stejně jako prvního, který se narodil normálně...tvoje představy o CS a vztahů k děťatku jsou trošku mimo...znám hodně maminek, které rodilí cisařem, ať uz plánovaným nebo akutním a žádná se nechová dle tvého popisu...
@radkazenklava tak to před vámi smekám
@dendys97 Je vidět že nemáš vlastní dítě.
@dendys97 Upozorňuju tě ale teda dopředu, že i klasický porod bolí.
@dendys97 ale prdlajs.
Mam cisare dva - prvni akutni po blbem tridennim vyvolavani a druhy z duvodu zdravotnich komplikaci. Poprve jsem byla uplne hned ok, podruhe to bylo horsi, ale kdyz mas dve deti, tak to jit musi. Kojila jsem v obou pripadech a mela krasne sestinedeli. Bez komplikaci
@klokanka31 ano vím že bolí klasický porod ale je ta rekonvalescence rychlejší i péče i miminko
@dendys97 Nechápu jaká pořád rekonvalescence 🤦♀️
@klokanka31 to ze po operaci je baba ráda jak se zvládne postarat o sebe natož o miminko a nerada bych byla špatnou mámou to raději žádnou

@bubbi znám v okolí případy císařu kdy matka nemá vztah k dětem krom povinnosti zadna ta láska
Nekojila byla rada jak dítěti dala flašku z mlíkem s nemusela se hýbat... Chování a přenášení atd nebylo nějak výrazne snažila se dítě nechávat jen v postýlce aby ho zvedát nemusela a tomu se chci prostě vyhnout
Několikrát byla na prošití pokaždé co chtěla jit ven tak to nevyšlo