icon

Krvácení ve 13tt, mám jet znovu na pohotovost?

yerry
18. čer 2016

Ahoj všem. Dnes jsem ve 13+0 a ráno jsem začala krvácet. Jela jsem na pohotovost a tam uz šlo jen o špinění. Doktor me vyšetřil, udelal UTZ. Mimi v pořádku, krvácení nevysvětlil. Do zprávy napsal "hrozící potrat". Když jsem přijela domu zacala jsem krvácet znovu. Prvně jsem to připisovala vyšetření ale teď začínám mít strach. Nějak to nepolevuje. Nevim jestli mam jet znovu na pohotovost? Nebo čekat do pondělí, kdy jdu na screening.

Strana
z2
yerry
autor
30. čer 2016

@kaci11 veselí nad Moravou znám. Byla jsem tam. Snažím se byt pozitivní. Ale dneska v práci. .. no nejhorší je srážka s blbcem a ocet se mi potvrdilo ze lidský blbost je neomezena... no škoda slov. Zatím nevím co to bude. Na prvotrimestralnim screeningu mi říkal že to nevidí. Koncem měsíce jdu za svým doktorem a mela bych se to dozvědět 🙂

yerry
autor
30. čer 2016

@dadaamstaff mne nenapsali nic. O ascorutinu jsem četla ale údaje je i v příbalovém letáků psáno ze to není pro těhotné i když se jim to běžný píše. Je to i volbě prodejne ale nechci si kupovat nic co mi nedoporučil lékař. Je to každý dnem malinko lepší tak snad to brzy bude uplne ok 🙂

marcetta_k
30. čer 2016

@yerry já měla také krvácení někdy ve 13 nebo 14tt. Byla jsem na pohotovosti, tam mi byl řečený ascorutin, ale nikde po ČB nebyl k sehnání, takže jsem nebrala nic. Čím to bylo způsobené mi nikdo nevysvětlil - na utz se zdálo vše v pořádku. Pak jsem ještě lehce špinila, tak jsem se raději se šéfovou domluvila, že budu 2 dny dělat z domova a opravdu mi pomohlo jak jsem se nemusela vůbec hýbat a mít zvednuté nohy.
Takže doporučuji klidový režim (tmavá krev pak může znamenat starší krev, jak se Ti dočišťuje tělo - to se po krvácení stát může) a když se Ti krvácení objeví znovu, určitě hned zase k nějakému doktorovi zajeď.

dadaamstaff
30. čer 2016

@yerry no ja to take cetla, pak jsem o tom cetla na netu a nekdo psal ze to tam pisi, aby se ochranili, kdyby se neco stalo. Ale kdo vi, uz jsem je pak take nebrala ;)

kaci11
30. čer 2016

@yerry ja brala ascorutin a uplne v pohode. A take utrogestan. Oni do pribalovych letaku napisi vsechno aby se kryli. Ja jsem ho brala a me pomohl. Ty chodis do prace? Mela by jsi byt doma.

yerry
autor
1. črc 2016

@kaci11 chodím do práce. Jsem živnostník a zadarmo mi nikdo nic nedá ☹. Doma bych byla jen na výslovného doporučení lékaře. Nemam namáhavou práci a a mužů si ji uzpůsobit sobe takže když se necítím tak nepracují. Doktor mi řekli že to co dělat dělat klidný mužů. Jen ať si jezdím autem. Chtěla jsem ze budu chodit pásky ale to mi hned na začátku zakázal. Mám to 6 km a to už je pro tehu li prý moc... 🙂

kaci11
1. črc 2016

@yerry tak to mas blbe. Mela by jsi mit klid a nohy na hore. Ja jsem skoro dva mesice prolezela. Nez se to upravilo. Pak jsem zacala pomalu fungovat.

yerry
autor
2. črc 2016

@kaci11 Já opravdu nemám náročnou práci. A když jsem se ptala všech tři doktorů zda mám byt doma tak mi teklo ze to není nutno pokud mám klid a nikde nebudu běhat. Můj gynekolog mi sice doporučil nemocenskou už na začátku a stále se o ni zmiňuje ale není to kvůli tomu krvácení. To on se ptá každý a každý který si řekne tu nemocenskou napíše.

kaci11
4. črc 2016

@yerry ahoj tak jak se ti dari? Je to lepsi?

yerry
autor
4. črc 2016

@kaci11 Ahoj. Je to každý den lepší ale porad to ještě uplne nezmizelo ☹
Jakpak ty se máš?

Strana
z2