Krvácení ve 39tt, co bude dál?

valous
14. říj 2015

Ahojte mamky,potrebuju trosku uklidnit. Dnes jsem prijela do porodnice 38+4 stim ze krvacim. Dr.me vysetrila a ze jsem otevrena na 2cm,jinak vse v pohode. Plodovka neodtekla. Jen me porad boli v podbrisku,jakoby v kuse ne v intervalech. Tak si me tady nechali na pozorovani a ze uvidime. Bud porod prijde nebo ne,ze neni zapotrebi nic vyvolavat. Prece me nemuzou za 2 dny pustit kdyz porad (po vyspani tady porad spinim) pustit domu ?? Jsem prvorodicka,tak jsem trosku nervozni z toho co bude nebo ne. Diky za nazory

andy80
14. říj 2015

@valous Termín ještě nemáš, pokud bude vše v pořádku, klidně tě můžou poslat domů. Proč porod vyvolávat? Mimi si samo řekne, kdy chce na svět. A že špiníš je před porodem zcela normální. Určitě ti udělají všechna vyšetření a pokud mimi prospívá není třeba tě v porodce dál držet.

bajana
14. říj 2015

@valous
@valous a prečo by ťa nemali pustiť domov? Je ti tam lepšie ako doma? Však im dôveruj, vedia čo robia...mňa poslali domov po celonočných nepravidelných kontrakciách, ktoré boli vraj poslicky, v 40+5tt...na druhý deň praskla voda a to si ma už nechali.
Čakanie na prirodzený pôrod môže byť už ku koncu nepríjemné ale je to stále to najlepšie, čo môžeš urobiť. A doma sa teda čaká o dosť lepšie než v nemocnici, hlavne ak nemas problémy. Takže hlavu hore, pozitívne myslenie a veľa síl zelam!

valous
autor
14. říj 2015

Diky holky,zustavam tady budu rodit 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru