Kýla, jak jste s ní zvládly porod?

anomisv
23. kvě 2016

Ahoj holky,
Už dva týdny mám křeče v břichu, jsem prvorodička, dnes 17+6 takže nemám srovnání v bolestech, nevím co je normální v těhu. Každopádně bolesti dosáhly hranice a volala jsem k doktorce ta mi dle popisu řekla že se jedná o kýlu a zítra jdu na vyšetření. Máte zkušenost? Bolest mi přijde veliká jen na to že se jedná zřejmě tedy o pupeční kýlu. Jak vy jste zvládli porod s ní? Musel být císař?
Díky za vaše story, názory a rady.

katherinka33
1. čer 2016

Ahoj, jsem taky v 19 tt a před 14 dny jsem letěla na chirurgii, protože mě asi hodinu trápila palčivá bolest v pupíku a v jeho okolí. Bolelo to tolik, že jsem omdlívala. Už jsem tu bolest zažila loni v létě, kdy mi chirurg řekl, že mám kolem pupíku asi 1 cm branku, (pup. kýla) kam se mi dostalo střívko, a bylo by to potřeba někdy zašít. Jenže jsem pak šla na několik jiných zákroků a měla jsem nemocnic plné zuby, takže jsem to zanedbala. A otěhotněla. No a minulý týden tradá znova. Teď když mi roste břicho, tak mám o to větší strach...ale doktoři na pohotovosti řekli, že se s tím teď nedá nic dělat (nepomůže cvičení, změna stravy, jen operace po porodu). Jdu na kontrolu ke svému gynekologovi, tak se ho poptám, jestli porod půjde přirozeně, ale myslím si, že ano... co Tobě řekli na vyšetření?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru