icon

Mám podle hodnot z nemocnice těhotenskou cukrovku?

indien
2. zář 2014

Byla jsem ve čt na odběrech a vše v pořádku, dneska mne volala sestřička, že mne ty hodnoty vyšly špatně poslali jim je z nemocnice...Tak já to teď nechápu...V nemocnici mne řekli, že vše ok...Tady jsou hodnoty, které já jsem dostala: Glukóza min 0 OGTT 4,10
glukóza min 60 OGTT 3 a _Glukoza min 120 OGTT 3,80...Vyzná se v tom někdo?

Strana
z2
denousek
2. kvě 2016

@lukza kde myslis?u nemocnice?a jmeno dr?

denousek
2. kvě 2016

@lukza pekařová jo ta vim že tam je... ještě mi někdo psal o nejake Zbirovské...a nevíš co ta Pekařová?ty jsi mela tehu cukrovku a byla u ni?a co dělala?glukometr domu?a jak často ses musela merit ??na travnicke když jsem byla tak každej den!denne 5x coz je mazec...

lukza
2. kvě 2016

@denousek Zbirovska tam taky je oni se tam nějak střídají a Kazda na něco jiného Já už si nevzpomenu jak se jmenovala ale ona tam je myslím jen jedna
Já mela tehu cukrovku u druhého těhu a dost a jsem glukometr a měřila se i 5 denně a zapisovala a pak s ni kontrolovat zápisky a když sem je mela ok tak jsem mohla už měřit jen kontrololne a nebo když me nebylo dobře ale Já mela první hodnotu velikou takže jsem ani tu srandu nepila ale asi to bylo stravou s večera takže pak cele tehu York mereni ok ale už me museli brat jako ze ji mam

denousek
2. kvě 2016

@lukza aha to ja se tomu dostala a musela ses teda měrit kazdej den jo?to bude určo pekařova no vubec nevim jako co delat :( ale asi tam budu muset no. :( ale nejak to hrotit odmitam nemam to nejak extra vysoko takze dietka jak u druhyo tehu a mereni kdyztak sem tam urcite ne dennea 5x!

Strana
z2