icon

Měkký děložní čípek v těhotenství

klaraslavickova
29. srp 2017

par dní zpět při sprše jsem nahmatala čípek a zjistila jsem že je uplně mekký a je v nem dost velka mezera.. je to tak dobře? jak ma vlastně vypadat čípek v těhotenství? jsem 17tt

fallingstars
•
29. srp 2017

@klaraslavickova Já si na něj nikdy nesahala, nějak mě to nenapadlo a i bych se bála, že si tím tam akorát tak max. zavleču nějakou infekci...pokud bylo u doktora vše OK a nemáš žádné potíže, snažila bych se to nezkoumat...

klaraslavickova
autor
•
29. srp 2017

@fallingstars no doktorka čípek kontrolovala naposledy v 6tt od té doby ne takže jestli to je takhle Ok je dost otázka

lucka00024
•
29. srp 2017

Nejsi doktor tak nesahat..... nemyslím to zle ale přesně jak se píše výš max si můžeš zavléct infekcí.... pokud se ti něco nezdá raději si zajdi k Dr....

fallingstars
•
29. srp 2017

@klaraslavickova Jestli nemáš nějaké jiné potíže, byla bych v klidu. Resp. průšvih se může stát, ale to třeba i hodinu po kontrole, kde bude vše OK... Nebo si tam dojdi, pokud jsi z toho hodně nervózní, ale sama už bych se nevyšetřovala...

klaraslavickova
autor
•
29. srp 2017

Nebylo to nijak záměrně hledání .. každopádně asi se ji zeptám až půjdu na kontrolu snad nebudu za úplného pitomce

lucka00024
•
29. srp 2017

@klaraslavickova tak hlavně ať je vše v pořádku

annie24
•
29. srp 2017

zeptej se na konrole..ale já bych si tam vživotě nesáhla, aby sem něco ještě neudělala..