icon

Myslíte, že můžu potrácet?

themuffin
19. kvě 2021

Snad mi tady někdo poradí... Myslíte, že můžu potrácet, i když mám takto pozitivní test? Od neděle špiním, včera silné špinění s trochou krve. Břicho mě bolí v podstatě od prvního zjištění těhu, jsem 5+4.

Myslíte, že můžu potrácet?
ckei
19. kvě 2021

@themuffin ano, klidně můžeš.

klokanka31
19. kvě 2021

@themuffin A je mimi v děloze? Aby to nebylo mimoděložní 🤔

themuffin
autor
19. kvě 2021

@klokanka31 na gyndu se dostanu nejdřív zítra

lachtanice86
19. kvě 2021

@themuffin můžeš, proc by ne

jjasmina
19. kvě 2021

Můžeš, to s testem nesouvisí. Šla bych hned k dr

izzylka
19. kvě 2021

Hcg klesá pomalu, takže ti to test ani nemusí ukázat 🤷🏻‍♀️ mě při prvním ještě asi 3 dny sílil a hcg stoupalo a pak to teprve začalo klesat 🤷🏻‍♀️
Taky jsem střídavě špinila a lehce krvácela ☹

supermatka
19. kvě 2021

Taky nemusíš.. Já od 5tt spinim a zatím je vše ok. A spinim i čerstvou krví. Každopádně bych nic neodkladala na zítřek to je blbost! Někdy špinění může být problém a doktoři dokáží ještě s tím něco udělat, jsou udržujíci léky..

kopulkaa
19. kvě 2021

Počkej co ti řekne dr.

supermatka
20. kvě 2021

Jak jsi dopadla?

themuffin
autor
21. kvě 2021

@supermatka na ultrazvuku doktor vůbec nic neviděl, ale vzali mi krev. Hcg mám pozitivní, tak mě objednali na další prohlídku za 3 týdny

klokanka31
21. kvě 2021

@themuffin A to nikoho nenapadlo že by to taky mohlo být mimoděložní?

themuffin
autor
21. kvě 2021

@klokanka31 doktor by měl vědět co dělá, on má přece větší zkušenosti než my tady na koníku. Věřím mu

klokanka31
21. kvě 2021

@themuffin Jo to jsem si taky myslela. U prvního těhotenství na testu dálnice, žádné bolesti, jen trochu špinění. Doktorka nic neviděla, že bude ještě brzo, hcg bylo, dala mi duphaston, aby se kdyžtak mimi udrželo. Pak měla dva týdny dovolenou, po té jsem měla volat a objednat se. Když jsem po 14 dnech volala a řekla že špiním pořád, tak prý že když nejsou bolesti, tak že to bude ok, a ať přijdu za další týden. No a za ten týden mě fofrovala ihned do nemocnice, ani jsem si nemohla domů pro věci. Od té doby doktorům fakt nevěřím.

themuffin
autor
21. kvě 2021

@klokanka31 aha, on bude mít taky teď dovolenou. I kdyby to mimoděložní bylo, tak to stejně ještě nikdo neuvidí 🤷‍♀️ bohužel mi nezbývá, než čekat a raději na to nemyslet... Teda se o to pokusím, nechci se zbytečně stresovat. Mě totiž vystresuje úplně všechno. I obyčejná cesta k zubařce, i když není absolutně žádný důvod. Sestřička taky říkala, že špinění je v pohodě, pokud to není jasná krev jako při ms.

klokanka31
21. kvě 2021

@themuffin No 3 týdny se mi zdá dlouhá doba, a ještě když máš i bolesti...hlídej se a kdyžtak na pohotovost, kdyby to bylo mimoděložní, je to přímé ohrožení na životě...a já u mimoděložního taky nekrvácela, ale jen hnědě špinila, a to ještě ani ne pořád.

themuffin
autor
21. kvě 2021

@klokanka31 jj, určitě, kdyby to bylo moc, tak pojedu do nemocnice. Dokonce mi i doktor dal adresu jeho zástupu a cokoli by se ten týden dělo, mám tam zajít. Bolesti jsou jen občas, spíš jako při silné ms. Zdá se mi, že už ustupují. Taky jsem kdesi četla, že na utz jde vidět něco až od hcg 1000 a výš, já mám 920,5

klokanka31
21. kvě 2021

@themuffin Bolesti břicha jako při silné ms jsem měla při třetím těhotenství, a to dopadlo dobře, tak snad to u tebe taky tak bude 🍀

themuffin
autor
22. kvě 2021

Tak to bohužel nemá dobrý konec... Včera odpoledne ze mě spolu s hnědým špiněním vypadla jakoby sraženina, takový shluk buněk a od té doby se rozjelo i takové slabé vodové krvácení. Večer mě začalo bolet hodně břicho jako při ms (mívám ji vždy hodně bolestivou) a začala jsem opravdu krvácet. Teď už to ze mě teče jak z vola... Prostě klasická ms a úplně mě přestaly bolet prsa... Myslíte, že má ještě smysl někam chodit? Můj dr má celý týden dovolenou, navíc je víkend. Myslíte, že stačí, když tam pak zavolám?

marta_kovar
22. kvě 2021

@themuffin To mě mrzí, určitě zajdi ať zkontrolují zda-li je děloha čistá. Neboj, brzo se určitě zadaří! ❤️

rejzekl
22. kvě 2021

Tajty konce,jsou fakt smutný 😓 ale bohužel že začátku je to fakt buď a nebo a děje se to z nejakeho důvodu. Přeju ať se brzo zase zadaří a vše dopadne,jak má ❤️