icon

Opar v těhotenství

xxjenns
26. čer 2017

Prosím o radu. Jsem ve 20 tt a udělal se mi velký opar na puse. Všude píšou jiné informace, někde že to může poškodit miminko a může to být nebezpečné a zapříčit vývojové vady miminka. Kamarádka z porodního oddělení mi doporučuje, že by se mělo udělat vyšetření jestli nemám nějakou infekci v těle co vyvolala opar?' Máte s tím někdo zkušenost, měli jste opar v těhotenství, Děkuji

syrinxka
26. čer 2017

Já jsem opar měla a nijak jsem to neřešila. Až na to že jsem mrkla na příbalový leták mastičky na opary jestli to můžou těhotný. Dcerka se narodila úplně v pořádku.

dzejnany
26. čer 2017

já měla opar v 9 týdnu a taky vše ok. Nějak jsem neřešila.

puresin
26. čer 2017

@xxjenns Mne se objevil PRVNI opar v zivote v 11.tt. Letela jsem na kozni, doktor mi to potvrdil, ale uklidnoval me, ze telo uz je na tenhle virus zvykle, takze v pohode. Tak jsem ho musela opravit, ze zvykle je tezko, ze opar jsem jeste fakt nikdy nemela, a to teda znervoznel, a ze by bylo lepsi, kdybych uz mela 13.tt za sebou, a ze to neni uplne idealni, a bla bla. No, nic delat uz se stejne nedalo, tak jsem jen doufala, a nahlasila to i gynekologovi. A dopadlo to dobre. 🙂 Takze pokud jsi opar uz nekdy mela, a jak pises jsi ve 20.tt, byla bych v klidu, max se o tom taky zminila pri kontrole.

v_erunka
26. čer 2017

Docela na ne trpim,ale v tehotenstvi jsem zatim mela jen jednou. Doktorka rikala,ze hlavne dat pozor,abych si ho rucnikem nezanesla dolu,to by byl prusvih. Na puse nejspis nevadi

neeeela
27. čer 2017

Jsem 31. týden a v těhotenství se mi opar udělal tak 4x. Aktuálně dnes :D. Nijak to neřeším a nehodlám se tím ani zabývat :D

xxjenns
autor
27. čer 2017

Holky děkuji za příspěvky, tak snad mužů byt klidná a pustit to z hlavy.