Pichlavá bolest v "zadku", stává se vám to také?
Dobrý večer, měla bych dotaz. Také se vám stává,ze vás bodá v zadku ažnad ním? Je to taková ostrá bolest jen na jedné straně. Pomalu ani nejde chodit ( když to začne chofím skoro kulhavou chůzí) , vůbec nevím, čím to je. Stává se vám to také? Je to jednou za čas 🙂
kostrč, nebo skřípnutý nerv, zajdi si k lékaři..jako těhotné s tebou můžou ovšem dělat málo, no..pomáhá suché teplo (zabalit, ne teplá vana)
@kituska nevim co myslite
@lv uplne na kostrci to necitim. Vubec nevim co to je. Zkusim se optat lekare no, ale nic prijemneho.
@kituska koukala jsem na to a to nemam. Je to spise na panevni kosti nebo svalu. Netusim kam tu bolest navest.
Ahoj, mám to stejné, až teď, od té doby, co jsem těhotná. Myslím, že je to jen skřípnutý nerv. Vždy to rozchodím a mám zase po nějakou dobu klid.
měla jsem cosi podobného v prvním těhotenství, často to bolelo vzadu, někdy to šlo ta bolest na strany jako na boky. Vždy mě to trápilo po návštěvě těhotenské poradny, po době sezení na těch jejich děsných sedačkách, domů jsem pak nemohla skoro ani dojít, nešlo to, jak to bolelo, bodalo. Trochu pomohlo navštívit fyzioterapeutku, mohla něco srovnat i v tom těhotenství, a pak na těhot.cvičení mi PA ukázala masáž bederní oblasti a zadku míčkem a manžel mě masíroval doma.
Mate pravdu, ze to jde hodne do strany.
Ahoj holky. Jsem ve 35 tt,a uz cca 14 dni me trapi bolesti prave pulky zadku. Je to jakoby me bolel sedaci sval. Celkem se to dalo, az doted,co se nemuzu ani pohnout,otocit v posteli,nebo vstat. Je to silene

Nemáte pistel?