icon

Pichlavá bolest v "zadku", stává se vám to také?

dadaamstaff
23. čer 2016

Dobrý večer, měla bych dotaz. Také se vám stává,ze vás bodá v zadku ažnad ním? Je to taková ostrá bolest jen na jedné straně. Pomalu ani nejde chodit ( když to začne chofím skoro kulhavou chůzí) , vůbec nevím, čím to je. Stává se vám to také? Je to jednou za čas 🙂

kituska
23. čer 2016

Nemáte pistel?

lv
23. čer 2016

kostrč, nebo skřípnutý nerv, zajdi si k lékaři..jako těhotné s tebou můžou ovšem dělat málo, no..pomáhá suché teplo (zabalit, ne teplá vana)

dadaamstaff
autor
23. čer 2016

@kituska nevim co myslite

dadaamstaff
autor
23. čer 2016

@lv uplne na kostrci to necitim. Vubec nevim co to je. Zkusim se optat lekare no, ale nic prijemneho.

dadaamstaff
autor
23. čer 2016

@kituska koukala jsem na to a to nemam. Je to spise na panevni kosti nebo svalu. Netusim kam tu bolest navest.

ajunkaa
26. čer 2016

Ahoj, mám to stejné, až teď, od té doby, co jsem těhotná. Myslím, že je to jen skřípnutý nerv. Vždy to rozchodím a mám zase po nějakou dobu klid.

olusenka
26. čer 2016

měla jsem cosi podobného v prvním těhotenství, často to bolelo vzadu, někdy to šlo ta bolest na strany jako na boky. Vždy mě to trápilo po návštěvě těhotenské poradny, po době sezení na těch jejich děsných sedačkách, domů jsem pak nemohla skoro ani dojít, nešlo to, jak to bolelo, bodalo. Trochu pomohlo navštívit fyzioterapeutku, mohla něco srovnat i v tom těhotenství, a pak na těhot.cvičení mi PA ukázala masáž bederní oblasti a zadku míčkem a manžel mě masíroval doma.

dadaamstaff
autor
26. čer 2016

Mate pravdu, ze to jde hodne do strany.

giannas
6. říj 2024

Ahoj holky. Jsem ve 35 tt,a uz cca 14 dni me trapi bolesti prave pulky zadku. Je to jakoby me bolel sedaci sval. Celkem se to dalo, az doted,co se nemuzu ani pohnout,otocit v posteli,nebo vstat. Je to silene