icon

Placenta praevia, krvácení a hospitalizace. Jak to dopadlo u Vás?

crutela
31. črc 2020

Ahoj holky, jsme tu nová, ale diskuzní forum znám.
Jsem 26+5tt a byla mi zjištěna vcestná placenta, která vede přes porodní cesty a do toho všeho tam mám ještě cévy.
Lezim už od pondělí v nemocnici, kde se krvácení zmírnilo, ale po wc obcas trochu krve utřu.
Musím se hodně šetřit. Doma mám dvouletou holčičku, tak mě zajímá, jak dopadli Vaše zkušenosti s vcestnou placentou.

Děkuji za podporu!

Strana
z3
crutela
autor
14. zář 2020

Ahoj holky, jak se mate?! A jak užíváte poslední slunečné dny?
Dávám info, ze jsme oba v pořádku, krvácení ustalo a kontrakce taktéž. Pokud bude vše v pořádku, tak e pustí ještě domu a SC by se udělal 36tt+ což by bylo skvělý, kdybysme takhle vydrželi ještě 3 týdny.

beruna84
14. zář 2020

@crutela no pane jo to to letí!! 😁 Tak ještě tri týdny at to vydrží! 🙏 To bys měla podobný jako my, malej šel ven 36+2..ono uz kdyby něco, tak i teď je to krásný, ale ještě chvíli at si u tebe počká 😉 co vlastně čekáte, holku nebo kluka? 🙂

crutela
autor
14. zář 2020

@beruna84 No ten 36tt+ naprosto ideální! 🙂 a byla bych fakt rada, kdyby ještě počkal.
No chlapečka čekáme 🙂) přijde mi, tě ti kluci to dělají víc problémové to tehotenstvi 😂

crutela
autor
28. zář 2020

Ahoj holky! Tak včera večer masivní krvaceni a hospitalizace.
SC 35tt a malej má 2,5 kg, zitra jde z inkubátoru už. Je moc sikovnej.. 🙂 dekuju všem za zkušenosti s placenta praevia a dekuju za podporu, nechť jste všichni v pořádku a zdraví! Nic totiž není důležitější 🙂)) ahoooj

deaneira29
28. zář 2020

@crutela tak hlavně že jste oba v pořádku, to už má krásnou váhu opravdu (já rodila v 41tt a malý měl 2870g a 48 cm) Ať jste co nejdříve doma.

beruna84
28. zář 2020

@crutela moc gratuluju! To uz je krasnej tejden i váha, šikovnej, došel daleko, ted uz se popere se vším. Hlavně že to nakonec dobře dopadlo, to jsem ráda! Jak se jmenuje prcek? 🙂

majina89
28. zář 2020

@crutela moc gratuluji😊ať jste oba zdraví! (Dcerka 35+6, 2.7 kg, taky placka praevia, císař po masivnim krvaceni)

kicsike13
1. říj 2020

@crutela Tak hodně zdravíčka hlavně a užívejte si až budete doma to voňavé klubíčko štěstí ❤drželi jste se krásně 😊
Já jsem od uterka preventivně hospitalizována-31tt,píchli mi kosterokortikoidy kdyby náhodou akutní sekce a teď jen ležet a čekat🙏🙏akorát bez dcerky je mi tady hodně těžko 😔a zákaz návštěv pro děti do 15let..

crutela
autor
1. říj 2020

@kicsike13 Tak Vám budu držet palce ať vydržíte co nejdéle to půjde! 🙂
Také mám doma dceru, takže Vám úplně rozumím. Máme zde stejná opatření, děti sem nesmí :(
Jinak už jste krásný týden, to už vydrzite bez komplikaci doufam.

kicsike13
2. říj 2020

@crutela No já taky doufám,že už to vydržíme🙏🙏sice to odloučení od rodiny je hodně na psychiku,ale dělám to pro druhé dítko❤
Já ty opatření úplně nechápu 🤦‍♀️jako malé děti,co to nejmíň chytnou sem nesmí,ale dospělý jo.
A do kdy budete ještě vy v nemocnici?

Strana
z3