Placenta praevia, krvácení a hospitalizace. Jak to dopadlo u Vás?
Ahoj holky, jsme tu nová, ale diskuzní forum znám.
Jsem 26+5tt a byla mi zjištěna vcestná placenta, která vede přes porodní cesty a do toho všeho tam mám ještě cévy.
Lezim už od pondělí v nemocnici, kde se krvácení zmírnilo, ale po wc obcas trochu krve utřu.
Musím se hodně šetřit. Doma mám dvouletou holčičku, tak mě zajímá, jak dopadli Vaše zkušenosti s vcestnou placentou.
Děkuji za podporu!
Ahoj holky! Tak včera večer masivní krvaceni a hospitalizace.
SC 35tt a malej má 2,5 kg, zitra jde z inkubátoru už. Je moc sikovnej.. 🙂 dekuju všem za zkušenosti s placenta praevia a dekuju za podporu, nechť jste všichni v pořádku a zdraví! Nic totiž není důležitější 🙂)) ahoooj
@crutela tak hlavně že jste oba v pořádku, to už má krásnou váhu opravdu (já rodila v 41tt a malý měl 2870g a 48 cm) Ať jste co nejdříve doma.
@crutela Tak hodně zdravíčka hlavně a užívejte si až budete doma to voňavé klubíčko štěstí ❤drželi jste se krásně 😊
Já jsem od uterka preventivně hospitalizována-31tt,píchli mi kosterokortikoidy kdyby náhodou akutní sekce a teď jen ležet a čekat🙏🙏akorát bez dcerky je mi tady hodně těžko 😔a zákaz návštěv pro děti do 15let..

Ahoj holky, jak se mate?! A jak užíváte poslední slunečné dny?
Dávám info, ze jsme oba v pořádku, krvácení ustalo a kontrakce taktéž. Pokud bude vše v pořádku, tak e pustí ještě domu a SC by se udělal 36tt+ což by bylo skvělý, kdybysme takhle vydrželi ještě 3 týdny.