icon

Potrat/porod 25. tt. Má dítě šanci na přežití a jestli, tak bylo by životaschopné?

fiiif
15. lis 2019

Včera jsem si psala s kamarádkou, je podruhé těhotná (první chlapeček narozený v 34tt) teď je v 25tt, leží v nemocnici, malý je tesně nad porodnimi cestami, hrdlo se zkracuje, je spatne vyzivovany, dle lekare uz CS nelze provest bez komplikaci, je dost malickaty.. kamarádka, krvaci, ma bolesti bricha, psychicky je samozrejme na dne.. =( holky ja celou noc nespala a premyslela, když jsem byla tehotna ja, od 25tt rizikove tehotenstvi, nakonec se mi podarilo donosit az do 36tt kdy se prcek narodil o mesic dřív a dost malicky, .. otázka zni, jakou myslite ze ma sanci na preziti? a myslite ze pokud by ted porodila, ze by bylo dite zivotaschopne?

Strana
z3
sluckynek
16. pro 2019

21+2 TT malá 480 g a bohužel šlo o potrat tři dny předtím jsem byla v nemocnici a stejně nic nepomohlo 🙈

verunka_korunka
17. pro 2019

@fiiif no, tak to rodina moc nepomaha :( a z toho co pises, opravdu chce byt na vanoce doma. Nejpozdeji 20, znamena 23 nebo 24 jit domu. I kdyz teda v tomto tydnu pujde na sekci. Teda ale je mi lito toho malickeho... jak a do ceho ma prijit :(

fiiif
autor
17. pro 2019

@verunka_korunka ano, to že nechápu proč vůbec si pořizovali dítě (to první natož to druhé) když to mají doma takto, vlastně žádně extra zázemí, sice mají svůj domek a zahradu a tak.. ale to prostředí - rodina, to mě děsí..no očividně jí to vyhovuje, když už čeká druhé dítě.

verunka_korunka
17. pro 2019

@fiiif ono to nekdy dopadne i pres veskere snahy jinak 🙂 mame zname a druhe dite je pres prasky a treti pres kondom ;) takze mozna nechteli...

nazka
Autor odpověď smazal
nazka
15. dub 2020

@fiiif tak jak to celé dopadlo?

Strana
z3