icon

Rh- matky a Rh+ otce

maarkkeetaa
6. čer 2017

Dobrý den, ráda bych znala názor či zkušenosti Vás, co jste na tom podobně. Jsem Rh negativní, partner samozřejmě pozitivní, plus neslučitelné krevní skupiny, už spolu máme dvě děti a obě se teda narodily s velkou žloutenkou a strávili jsme v porodnici kolem 10 dnů vždycky, než se to normalizovalo a pustili nás. Nyní doufám čekáme třetí. A moje mamka se úplně náhodně dotkla tohohle tématu, protože ona je také Rh- a povídala, že to je taky ten důvod, proč neměli s taťkou třetí dítě, že jí to doktoři už nedoporučovali, že by to bylo ještě horší apod. Čili mě celkem vyděsila, mně nikdo nic takového neříkal, tak jen doufám, že to není tím, že by zapomněli, ale doba pokročili a poradí si s tím. Prosím o zkušenosti.

Strana
z3
andelka
8. čer 2017

@linee pokud má dcera taky rh- tak jsi po porodu nic dostat neměla, anti D se dává jen když má dítě rh+. Mně to řekli pár hodin po porodu,na první vizite,že nic se píchat nebude,že dítě má stejnou skupinu i Rh jako já.

anniesfibis
8. čer 2017

@maarkkeetaa ja rh - muz + a dite plus a bez jakekoliv zloutenky nebo kom0likaci. (dostala jsem v 28tt nejakou injekci a pak jeste po porodu).

Strana
z3