icon

Rizikové těhu, mohu ho požadovat dle posudku obv. lékaře?

blackpitbull
25. zář 2014

Ahoj holky,

po jednom samovolném potratu čekáme s přítelem miminko jsem 17tt, mám vysoký tlak 160/115 a podobné výše, beru dopegyt 1-1-1 moc nezabírá. Trpím na omdlívání ,kdy se občas i pěkně potluču ☹ a migrénu k tomu. Miminko je zatím v pořádku. Mám gynekologa,který vůbec neposlouchá , říkám mu ,že mi není dobře a on mi odpoví,že jsem tlustá( podle bmi nejsem tlustá) a ať chodím denně 4km , když mu řeknu ,že omdlívám odpoví mi tak choďte podél zdi.
Nyní marodím u obvodního lékaře, který se mi snaží pomoci,ale chce ,aby mi napsal rizikové těhu gynekolog, protože on miminko neohlídá.
Mám strach,že budu muset v tomto stavu do práce a to vím,že nezvládnu.
Můj obvodní lékař dává posudek i do těhu karty,že je na místě rizikové a pravidelné monitorování. Co mám dělat pokud mi to gynekolog nenapíše ? Mám se jak bránit? Je to vymodlené miminko ☹ a jiného gynekologa se mi nepodařilo sehnat.

Strana
z2
sisinka74
11. říj 2014

@blackpitbull ten tlak muzes mit i z tech stresu. Kdyby ti ten vul napsal davno neschopenku, nemusela ses stresovat co bude dal atd. Drzim ti palce at vse dobre dopadne. Ten doktor je na facku 😢

blackpitbull
autor
13. říj 2014

@sisinka74 už je to dobré,poležela jsem si 3dny na kapačkách a stabilizovali mne a zvýšili mi medikaci na dvojnásobek, zatím se to drží ,ačkoliv migréna se mě mrcha drží 😖

sisinka74
13. říj 2014

@blackpitbull Tak to je super. Jinak ja mam termin duben🙂, jsem migrenova, ale musim zaklepat, prisla jen jednou a na jeden den 😉

Strana
z2