icon

Zarostlý nehet v těhotenství, co vám pomohlo?

tess15
5. kvě 2015

ahoojky Holčiny....měl jste někdo v těhotenství zarostlý nehet ? :( 1 trimest ) a jestli ano co vam pomohlo ? :(

anetka1701
•
5. kvě 2015

nebudeš tomu věřit, ale gel z dubové kůry :o) Neměla jsem to teda v těhotenství, ale nedávno jsem chytala záchvaty že mám zarostlej nehet a co s tím, našla ten gel co mi zbyl po porodu a světe div se, zabralo to dobře :o)

clifulka
•
5. kvě 2015

Ne vždycky to musí být zarostlé. Já na to trpěla od dětství, nesčetněkrát mi to strhávali, až konečně jednou udělali plastiku (zatím jen na jedné noze - ale od té doby luxus!). Nedávno mě to zase potrápilo na druhé noze - ale bylo to jen od toho, jak nehet tlačil do lůžka. Pomohlo mi hodně to promazávat krémem a jednou denně jsem tam kápla tea tree olej jako dezinfekci. Za 4 dny bylo po bolesti, kůže byla vláčná a nehet vesele rostl dál. Kdysi jsem dělala ještě pokusy s aloe, ale tohle mi přišlo účinnější.

annie11
•
5. kvě 2015

Ahoj, me se to stalo po prvnim tehotenstvi a nakonec mi pomohla az moje znama pedikerka. Pokud znas nekoho sikovneho, pak je to urcite lepsi nez jit k doktorovi. Jak je to v horsi fazi tak uz na to vetsinou nic nepomuze :(🙂. Mela jsem to kdysi v detstvi a zakroky u doktora byly dost bolestive a nakonec stejne museli rezat... a u pedikera to bylo temer bez bolesti a po dvou, trech navstevach bylo po problemu. Takze to je ma rada 🙂 je to hrozne neprijemna zalezitost, takze doporucuju resit co nejdriv... preji pevne zdravi.

sariky
•
5. kvě 2015

Ja mela po porodu zarostly nehet, kus mi odrizli. Jakmile dorostl, opet zarostl. Od te doby se lecim sama. Me nejvic pomaha septonex a vymackavat hnis. Nehet lehce zastrihnout a dezinfikovat. Pak se to upravi. U me tea tree oil nepomohl, ten olej spis ucpaval...

kris2008
•
5. kvě 2015

Já musela na chirurgii . 3 dny sem to cepovala a nic . Dal mi injekci a uřízl to zarostle.hned mi bylo dobře.