Aviváž Silan Sensitive
Aviváž Silan Sensitive pomáhá předcházet podráždění pokožky díky svému složení. Po použití aviváže při praní budete mít prádlo krásně hebké na dotek, jemné a provoněné nedráždivou příjemnou vůní. Aviváž Silan Sensitive je dermatologicky testovaná a doporučuje se pro lidi s citlivou pokožkou i sklonem k dermatitidám. Silan Sensitive doporučuje Evropské centrum pro výzkum alergií.
Video: Aviváž, která se hodí pro miminka, alergiky i atopiky
- Silan aviváž je ideální pro citlivou dětskou pokožku i alergiky
- Díky šetrnému složení se jedná o hypoalergenní aviváž
- Silan prádlo změkčuje a dodává dlouhotrvající jemnou vůni, která nedráždí
- Aviváž Silan Sensitive je dermatologicky testovaná
- Doporučeno ECARF (Evropské centrum pro výzkum alergií), ověřeno dermatology

Aviváže Silan pečují o naše prádlo a úspěšně se podílí na boji proti jeho drsnosti již více než 50 let. Obsahují miliony částeček, které během praní dokážou prádlo pohádkově změkčit a načechrat. Nejen, že po vyprání bude suché daleko rychleji, ale díky avivážím Silan získá i neodolatelnou jemnost na dotek a dlouhotrvající vůni. Široké spektrum květinových, svěžích, relaxačních i luxusních vůní francouzských parfémů udrží vaše prádlo voňavé až po dobu 10 týdnů.
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s aviváží Silan Sensitive
Aviváž pro malé i velké „citlivky“
Aviváž voní krásně, jemně a „miminkovsky“. Je přiměřeně hustá a tak se dobře dávkuje. Prádlo po oprání příjemně voní. Vůně není pronikavá, nevytratí se ihned po vysušení. Jelikož jde o hypoalergenní aviváž, je logické, že vůně nebude dlouhotrvající. Což, s ohledem na složení aviváže, hodnotím pozitivně. Za redakci Modrého koníka proto můžeme aviváž Silan Sensitive doporučit.
- hypoalergenní aviváž pro citlivou pokožku, nejen „papírově“, ale také ve skutečnosti,
- pomáhá, díky svému složení, předcházet podráždění pokožky,
- voní krásně, jemně a „miminkovsky“,
Testování silan
Testování aviváže Sensitive
- prádlo krásně měkké
- cenově velmi dostupné
- vůně velmi rychle vyprchá
- Vůně velmi rychle vyprchá 😢
Silan sensitive
Zítra se chystám koupit větší balení ☺️.
- Škoda, že voňavé prádlo nevydrží dlouho
Testování aviváže
Testování Silan
- Nevtíravá, jemná vůně
- Prádlo voní i po uschnutí
- Dobře vyznačené dávkování na obale
- Syn atopik zatím bez reakce
Silan Sensitive & Baby
Těšila jsem se na praní, až otevřu sáček a budu moct přivonět k nádherné vůni. Po praní už není taková, je zřejmě ovlivněná pracím prostředkem. Oceňuji, že z prádla brzy vyprchá, protože peru oblečení na miminko a nechci zatěžovat jeho smysly zbytečnou vůní.
- Krásná vůně aviváže
- Vůně z prádla brzy vyprchá
- Žádná alergická reakce
Třikrát nám Silan provoněl prádlo i byt🙂
Zkusila jsem v ní vyprat:
• oblečení pro malou
• povlečení a přehoz na postel
• ručníky
Aviváž prádlo krásně jemně provoněla, v povlečení jsem vůní lehce cítila i několik dnů.
Dcerka má citlivou pokožku, ale žádnou alergickou reakci aviváž nevyvolává, takže označení sensitive má právem 💙.
- je opravdu Sensitive, vhodná pro citlivou pokožku
- moc příjemná a jemná vůně
Aviváž jsem zkoušela poprvé.
- vůně
Aviváž Silan sensitive
- Krásně voní
- Měkké prádlo
- Vhodné pro alergiky
- Po usušeni prádlo už moc nevoní
- Jemná vůně
- Měkké prádlo
- Dobrá snášenlivost u citlivé pokožky
- Více velikostí balení
- Vůně dlouho nevydrží
- Krásná vůně
- Vhodná pro miminka a malé děti
- Bez alergických reakcí
Testování Silan Sensitiv aviváže
- Lehce voní
- Není nutné ji dávat mnoho
- Nezanáší pračku jak některé husté aviváže
- Lze koupit velké rodinné balení
Testování aviváže Silan
- Krásná vůně
- Bez alergických reakcí
- Vhodná pro miminka a malé děti
- Bohužel po usušení oblečení na sušáku a uložení do skříně už nebyla vůně tak intenzivní jako při vyprání, což je škoda. Protože voní opravdu hezky.
Testování aviváže Silan Sensitive
- poměrně šetrné složení
- jemná nevtíravá a nijak agresivní vůně po otevření
- příznivá cena
- dětem s citlivější pokožkou nepůsobí žádnou reakci
- aviváž je cítit na čerstvě vypraném prádle, po vytažení čistého prádla ze skříně ji ale cítím minimálně
Silan - dítě s atopickým ekzémem
Bomba
Doporučuji