svobodpetika
    Zpráva byla změněna    3. črc 2020    

    Strašně mi to voní asi jeden uloupím dítěti a ochutnam. Moje dítě totiž sežere vše tak že mu nemohu moc věřit 😆 jaké to opravdu je. #test_mollers2

    lusyta1
    17. pro 2018    Čtené 207x

    Testování rybího oleje Möller's

    Byli jsme vybrání na testovaní rybího oleje Möller's ,rybí olej je získávaný z jater tresky.Obsahuje vitamin D, který je nezbytný k normálnímu růstu a vývoji kostí a zubů, DHA podporuje mozkovou činnost a vitamin A přispívá k udržení normálního stavu zraku a společně s vitaminem D podporuje i imunitní systém. Doporučená denní dávka je 5 ml.No a tak jsme se dali do testovaní.

    Když balíček došel okamžitě jsme ho otevřeli a velké překvapení bylo,že balíček obsahuje dvě láhve,jednu s citronovou přichutí a druhou s přichutí žvíkáček ideální pro děti.Hned jsme lahvičky otevřeli i s přítelem,který měl velké předsudky že to bude prostě klasická rybina,kterou si pamatujeme asi všichni z dětství,kdy nám to nutili maminky a nebo babičky,ale velký omyl oleje nádherně voněli žádná vůně po rybině a chuť no prostě olej,ale také nešla citit rybina za což dávám velké plus.

    Dlouho sem hledala nějaký rybí olej,který nepůjde citit rybinou a díky šanci testovaní rybího oleje Möller's sem ho našla.

    Každé ráno davám synovi na lžičku rybí olej s přichutí žvíkáčky,moc mu nechutná,ale poslušně svoji dávku oleje vypije.Já se ujala oleje s citronovou přichutí,který je skvelý a mimochodem i výborný do salátu.Musím říct že zatím nikdo z nás není nemocný což je skvělý,protože syn poslední dobou býval nemocný dost často,ale jestli je to přímo olejem to nevím,každopádně olej budeme i na dále užívát a uvidíme jaký vliv má na imunitu.

     #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    janule_ul
    13. pro 2018    Čtené 288x

    Testování rybího oleje Moller's

    Když mi přišlo oznámení o testování, tak jsem ani nevěřila, že se to povedlo! Děkuji za tu příležitost.  

    Se synem (5 let) hrozně bojujeme každý podzim s nachlazením. Obvykle od konce října až do Vánoc jsme byli uvězněni v kolotoči kašel+rýma. Letos jsem se rozhodla zkusit bojovat dříve, než se něco objeví. Nasadila jsem homeopatika a dceřin vitamín D. A musím říct, že jsem novým, velkým fanouškem homeopatik. V kombinaci s rybím olejem zatím sklízíme úspěch. Nějaký bacil to zkusil, ale velmi rychle si to rozmyslel. 

    Tím se dostávám k testování. U rozbalování byla dcera a jako správná žena studovala složení.. Stejně jako já usoudila, že obsažené kyseliny a vitamíny prostě musí pomoci! 

    Na první pohled mě zaujal obal oleje s ovocnou příchutí a už jsem se těšila na ochutnání. 

    Manžel se na testování moc netvářil, protože přeci je to rybí olej, který bude smrdět.. Omyl!

    Ovocný olej voní krásně po žvýkačkách. Z citronového oleje je opravdu cítit výrazná citronová vůně. 

    Jde se ochutnávat! Syn rozhodl, že první přijde na řadu ovocný. I přes jeho vůni nás chuť nenadchla. Rybina cítit není, ale chuť je těžká a zvýrazní se olejová konzistence. Citronová příchuť měla větší úspěch jak u zapojených dospělých, tak i u dětí. Ano, každá návštěva musela ochutnat. Bohužel u oleje chybí odměrka,což vidím jako nedostatek. Naštěstí jsme si poradili. 

    Dávali jsme dohromady hodnocení jako ve škole. 

    Ovocný nám vyšel na 3. U syna tedy na 5,ale když je to tak zdravé, tak to tedy zvládne pít. 

    Citronový za 1. Neumím si představit, jak lépe by mohl rybí olej chutnat. U syna na 3,ale na 1 jsou jen palačinky, meloun a lívance, takže to je velmi dobré hodnocení. 

    Každý, kdo si rybí olej Moller pořídí, musí počítat s tím, že to není sladký sirup na kašel, ale opravdu olej. Olej se úžasnými účinky.

    Citronový rybí olej Moller si našel místo u nás doma a rozhodně ho doporučuji vyzkoušet. 

    #test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

    paperilla
    11. pro 2018    Čtené 278x

    Testování rybích olejů Möller´s Omega

    V úterý nám dorazil balíček rybích olejů Möller´s Omega. Musím přiznat, že jsem byla asi jediná, kdo měl doma radost.

    Manžel si vzpomněl na své dětství, kdy do něj maminka dostávala lžíci rybího oleje denně pod různými záminkami. Spousta z nás si na to vzpomíná také, že? Já mezi ty "šťastné" nepatřila a tak jsem bez jakýchkoliv předsudků otevřela první lahvičku. Přiznávám, trošku nalomená manželovým opovržlivým komentářem jsem byla, ale jako každá správná maminka, jsem k tomu přistupovala racionálně s vidinou, že nás to třeba ochrání před každoročními podzimními virózami....... Otevřela jsem Möller´s Omega s citronovou příchutí. 

    Přivoněla jsem k ní a už tím jsem byla mile překvapena. Žádný rybí zápach, prostě svěží vůně citrónu - paráda. Nalila jsem si na lžíci a ochutnala. Opět jsem byla mile překvapena, protože ani tady stopa po "rybině". Zavolala jsem manžela, ať jde vyzkoušet, že je to rybí olej bez rybího zápachu i chuti. S lehkou nedůvěrou ochutnal a byl nadšen. Huráááá, tak pokud to chutná takovému odpůrci, jako je můj manžel, tak u holčiček nebude určitě problém. Otevřela jsem tedy i druhou lahvičku Möller´s Omega s ovocnou příchutí pro děti. Ta voněla krásně jako žvýkačky, takže zase žádné stopy po rybách. A jak chutnal? Příjemně ovocně. 

    Prosím, nepodléhejte vzpomínkám a věřte, že jak se mění vše okolo nás (mi nestárneme 😀slight_smile:, tak i rybí olej se od našeho dětství dokázal pěkně zamaskovat 🙂 Za nás tedy dostávají oba oleje 1 a doufám, že naplní mé očekávání a společně s konzumací ovoce nás ochrání od podzimních viróz a nachlazení.

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    gumovamedvidka
    11. pro 2018    Čtené 229x

    Testovali jsme rybí oleje Moller's aneb posilujeme imunitu

    Předem bych strašně moc chtěla poděkovat MK, že jsme se mohli tohoto testování zúčastnit. Dlouho jsem po rybích olejích značky Moller's pokukovala, ale nějak jsem se pořád nemohla odhodlat ke koupi. A pak přišel ten den, kdy zazvonil pošťák a donesl balíček na testování.

    Nejdříve jsme zacali testovat citronovou příchuť. Voní nádherně a vůbec v ní nejde cítit rybina. Což, mám jeste v živé paměti, když jsem rybí tuk jedlá já 🙂 A jak krásně tento olej voněl, tak krásně i chutnal. Plná citronová chuť bez známky rybího aroma. Skvělý olej, který postupně ochutnala celá rodina a také kamarádky, které stejně jako já, váhaly s koupí. Všem moc chutnal. Citrónovou příchuť jsme testovali týden.

    Druhý testovací týden jsme otevřeli ovocnou příchuť. Musím říct, že ta voněla jako žvýkačky, ale vůně žvýkaček nepřebila rybí vůni. Upřímně mě se ani nechtělo tuto příchuť ochutnat, ale ochutnala jsem a bohužel i v ní, jsem cítila rybinu ☹ Zajímavé je, že dospělí, ji tam cítili, ale dětem tato příchuť chutnala víc, než citronová 🙂. Emičce tahle příchuť chutná více, každé ráno se těší, až si dá žvýkačky na lžičku 🙂

    Za 14 dní testování, neproběhla žádná nemoc a to byla před testováním snad 3týdny pořád nemocná. Chodila do školky, kde proběhly snad všechny nemoci, ale Emičce se vyhly. Jestli to bylo rybím olejem nebo ne, uvidíme za delší dobu, ale pokud někdo váhá, zda koupit nebo ne, jděte do toho! Já ještě na posílení imunity dávám každé ráno 3 kuličky rakytníku 🙂 

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    hhranolka
    11. pro 2018    Čtené 738x

    Testování rybího oleje Möller's

    Neděle se s nedělí sešla a je čas na napsání mojí, naší rodinné recenze na Möller's Omega 3. Je to doplněk stravy obsahující rybí olej z norské přírody.  A jak v popisu píšou: Je vyráběn tradičním způsobem z tresčích jater volně žijící tresky arktické a je bohatým zdrojem Omega 3 (EPA, DHA), vitaminu A, D a E. 

    Což je přesně to, co má rodina potřebuje, jelikož já ryby nejím a protože mi smrdí a nedělá se mi z nich uplně dobře, tak je ani nevařím. Dětem kupuji vždy již hotové rybí výrobky, ale to rozhodně nepokrývá stanovené denní množství.

    Jak probíhalo testování - jako vždy musím pochválit Modrého koníka, protože organizace celého testování je naprostá bomba, od první informace, velmi rychlé dodání a přesné instrukce. Balíček přišel dobře zabalený a v něm dvě balení příchuť citronová a ovocná pro děti. 

    Dceři se hned na první pohled moc líbilo dětské balení - je fakt pěkně graficky zpracované a vyloženě láká k nápuku a konzumaci.

    Je sice psáno, že je vhodný pro děti od tří let, ale dle složení jsem se rozhodla, že i naší dvouleté nijak nemůže ublížit, ale jen jí může pomoci, takže tastování se vlastně jako první ujala naše dvouletá dcera. Dávkování 5 ml během jídla, je jedna hodně plná čajová lžička, nebo na dně štamprdlete, což se nám osvědčilo více. Nalila jsem to jako veliké slečně do štamprdle a jak byla spokojená. Ovocnou příchuť přirovnávám tak trochu jako ke žvýkačce, nebo pastě tuti-fruti. Pozor, je to opravdu olej. V první chvíli se mi to zdá tak nějak bez chutě a ten ovocný ton je cítit až poté. 

    Citronová varianta je pro dospěláka rozhodně lepší, jemnější, né tak výrazná a děti, si změny skoro ani nevšimly. Musela jsem zkusit, jak budou reagovat na citronovou přichuť.

    Je pravda že rybu jako takovou necítím, ale protože vím, že to je z ryby, tak mi olej nějak podvědomě nechutná. Ale jsem ráda, že děti z toho nic necítí, ani jsem jim neřekla, že je to ryba a krásně mi ho jedí. Vždy si tedy musíme přituknout a říct si "Na zdraví!" Na posouzení, jaký vliv má na imunitu to zatím nemůžu říct. Já i manžel jsme po dobu testování zdraví. O starší dceru se jen něco otřelo a ta mladší od včerejška teploty a rýma... Byla to krátká doma a myslím, že pokud to má mít vliv na imunitu, je potřeba mnohem delší užívání.

    #test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

    miletr
    11. pro 2018    Čtené 255x

    Naše testování rybího oleje značky Möller's

    V první řadě chci velice moc poděkovat modrému koníkovi za možnost testování rybího oleje a hlavně za to, že jsme byli vybráni zrovna my. Když jsem se dozvěděla, že jsme byli vybráni na testování, měla jsem obrovskou radost. Jednu zkušenost s rybím olejem od jiné značky jsme už měli s prostřední dcerkou za sebou, podávání bylo jako na houpačce, jeden den v pohodě, druhý den jsem ji přemlouvala a uplácela bonbonama, jen aby si olej vzala a ač měl vanilkovou příchuť, tak šla šíleně cítit i rybina a olej jsme ani celý nedobrali, proto jsem měla i trošku obavy, jak přijme ten od značky Möller's.

    Když balíček dorazil, holky se na něj nedočkavě vrhly, ani jsem nestihla fotit a balíček už byl otevřený. 😀  Byla jsem velice mile překvapená, že nám dorazily na testování obě příchutě, jak ovocná, tak citronová.

    Holky hned chtěly obě lahve otevřít, ale přesvědčila jsem je, ať si vyberou pouze jednu lahvičku a druhou otevřeme příště. Vyhrála to ovocná příchuť, nalákal je krásný design s rybičkou vytvořený přesně pro dětičky. 🙂 Překvapila mě vůně jako tutti frutti žvýkačky, člověk má hned chuť zakousnout se do celé lahvičky, ta vůně mi připomíná dětství a hlavně miluju bonbony s příchutí tutti frutti, takže jsem ani já neodolala a hned vyzkoušela s holkama.

    Jako první chtěla olej ochutnat nejstarší Amálka, jenže ji zaskočila olejová konzistence a že olej sice voní jako tutti frutti, ale bohužel není slaďoučký, takže celá dávka skončila více méně všude okolo.

    Měla jsem trochu obavy, že po tomto výstupu nebude chtít prostřední dcerka Olivie olej ochutnat, ale neodradilo ji to a olej v pohodě spolkla. V puse je ovocná chuť cítit až úplně na závěr, olejová konzistence není úplně tak hrozná, spolknout se dá, kdo má problém, může zapít, my to s Olivinkou zvládaly bez zapíjení. 

    Druhý den mě Olivinka přesvědčila, ať otevřeme citronovou příchuť. Opět mě mile překvapila příjemná citronová vůně, žádná rybina a i v puse po ochutnání zůstane nakonec pouze svěží citronová chuť. Dokonce se ani po jednom oleji neprojeví po odříhnutí pachuť rybiny, což považuju za velké plus. Rybinu jsem lehce cítila až jeden den na rukách, kdy jsem si neumyla ruce hned po nalití a po nějaké chvíli se ta vůně rybiny projevila, ale jde snadno umýt mýdlem.

    Zkoušela jsem přesvědčit Amálku, ať vyzkouší ještě jednou, že když už ví, co čekat, že ji to tak nezaskočí, ale nedala se zvyklat, až jednoho dne, kdy jsem přestala naléhat, došla sama, že to teda zkusí, ale tu citronovou, ale že to chce zapít, tak jsme nachystaly pití a hned po spolknutí oleje zapila vodou a tak to zvládá do dnes a to je zapřisáhlý odpůrce jakékoliv ryby. 🙂

    Oba oleje vyzkoušel i manžel, ne, že by mu vyloženě nechutnaly, ale dál užívat nechtěl, že to jako správny gentleman přenechá nám ženám a že jich má doma požehnaně. 🙂

    Dávala jsem ochutnat oba oleje snad každé návštěvě, co u nás za ty dva týdny byla a každý byl příjemně překvapený, že opravdu nejde cítit žádná rybina a sousedka hned usoudila, že pořídí domů dětem od Mikuláše. 🙂

    Ač je olej určený dětem od tří let, dávala jsem pidi dávečku i nejmladší Valerii a neměla problém ani s jednou příchutí, dokonce mě neustále tahala do ledničky s polévkovou lžící, že chce ještě. 😀

    Ač se snažím podporovat imunitu dostatečným množstvím ovoce a zeleniny, holky dostávají každý den želé vitaminy, co dostaly od babičky, ven chodí přiměřeně oblékané a užívali jsme olej poctivě každý den, tak bohužel se tohle vrtošivé počasí podepsalo na všech členech rodiny, všichni jsme chytli rýmu a kašel. Naštěstí používám difuzér s eukalyptem, levandulí a tea tree olejíčkem, takže má nachlazení lehčí průběh. Manžel vaří čaje s listy rýmovníku nebo čaj z čerstvého zázvoru s medem. Občas je ale potřeba použít i chemické přípravky, např. léky na bolest a teplotu. 

    Rybí olej značky Möller's můžu všem vřele doporučit. Obsahuje vitamin D, který je nezbytný k normálnímu růstu a vývoji kostí a zubů, DHA podporuje mozkovou činnost a vitamin A přispívá k udržení normálního stavu zraku a společně s vitaminem D podporuje i imunitní systém. Doporučená denní dávka je 5 ml, což je jedna kávová lžička. Jakmile olej spotřebujeme určitě pořídíme další. Věřím, že při dlouhodobějším užívání budou účinky oleje na těle poznat o moc lépe.

    Klady:

    - příjemná vůně obou příchutí

    - žádný zápach rybiny ani po říhnutí, pouze lehce na rukách, když se hned neumyjí

    - velké plus má nálevka, díky které není olej všude, ale opravdu pouze na lžičce, pokud člověk nepřeleje 😀

    - myslím, že kladem je i velikost balení 250ml, které se má po otevření uchovávat v chladničce a spotřebovat do 3 měsíců, spotřebovat za tu dobu větší balení by mohl být pro někoho problém

    - musím pochválit i povedený design balení, obzvlášť toho pro děti

    Zápory:

    - já osobně žádné neshledala 🙂 pouze co může být záporem z pohledu dětí, že když cítí tutti frutti vůni, tak čekají i slaďoučký sirup a zaskočí je olejová konzistence

    #test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

    klarina_f
    11. pro 2018    Čtené 417x

    Ochucené rybí oleje Möller´s

    Štěstí se unavilo. Konečně i já se mohla zapojit do testování s Modrým koníkem. K mému unavenému štěstí zrovna něco na podporu imunity. Rybí oleje s příchutí ovocnou a citronovou, od značky Möller´s. Na trhu je nepřeberné množství různých přírodních i méně či více chemických produktů. Zrovna rybí olej bych řadila k té (nej)lepší variantě. Asi mi nezajistí žádnou virózu nebo nesmrtelnost, ale určitě podpoří tělo, kterému se dostává aspoň troška správné péče.

                                                                            -----------

    Pěkně od začátku. Musím říct, že mě velmi mile překvapilo, když jsem otevřela balíček a tam byly obě příchutě. Jak citronová, tak ovocná. 

    Muž měl srandu, že budeme testovat zrovna rybí oleje. Hned si vzpomněl na své dětství. Zkřivila se mu pusa a začal dělat srandičky, že tohle fakt ne. Děti si ihned vybraly ovocnou příchuť a já moc dobře vím proč. Obal s rybičkou je uchvátil a mě vlastně taky. Pěkný design, roztomilá treska, pěkné barvičky.

    Další dny už byly prakticky bez problémů a řečí. Každé ráno stejný rituál. Nachystat snídani, pití, dát rybí olej, zapít ho, posnídat a hurá do školky.

    Zhruba po týdnu se muž přiznal, že ochutnal obě příchutě. Prý dobré, ale stejně fuj. Každopádně díky němu mi docvaklo, že rybí olej můžu ochutnat i já. Jako kojící jsem ochuzena o mnoho dobrot, naštěstí víno a rybí olej do toho nepatří. 😀 A jak vše špatné přechází do mateřského mléka, tak doufám, že i to dobré si najde svou cestu. Samozřejmě tímto jsem rozšířila tým testovaných z tří na pět. 

    Další den přišla na řadu citronová příchuť. Opět jsem si vzala lžičku a nalila z lahvičky. Rybí olej jsem v puse převalovala po jazyku. Citronová vůně a příjemná, lehká, svěží citronová příchuť.

    Mě samotnou nadchla víc ta citronová příchuť. Jemná, lehká, svěží. Děti prakticky nepoznaly, že jsem jim druhý týden testování začala dávat citronovou příchuť. Nejdůležitější pro ně bylo a je, že "sirupek" můžou zapít. Pro mě je důležité, že i přes olejovitou konzistenci poslušně naklušou ke kuchyňské lince a lžičku oleje bez reptání sní. Jak prohlásila dcera: "Maminko tento mi nechutná, ale tento taky ne.".

    První jsem si chtěla postěžovat, že k oleji není žádná štamprlka, stříkačka. Prostě něco na odměření dávky, ale nakonec se mi nejvíc osvědčila ta lžička. Ve štamprlce děti vždy trošku nechaly nebo si dcera začala vymýšlet, jak si to zředí vodou a dala mi možnost vzít mop a jít vytírat podlahu. Lžičku jsem naopak ještě využila a dala ji do pití nebo do misky s jídlem. Musím pochválit hrdlo lahvičky, protože opravdu ani kapka nazmar.

    Doporučená denní dávka je 5 ml, nejlépe během jídla. První jsem poctivě odměřovala právě do štamprlky, ale nakonec jsem si to odměřila na lžičce. Plná, malá lžička má necelých 5 ml, takže vlastně i trošku šetříme. 😀

    Bohužel je období, kdy tělo dostává zabrat. Chvíli pod nulou, pak nad nulou. Zataženo, sníh, déšť, mrholení a z ničeho nic sluníčko. A ten vítr... to je taky zmetek.

    Ani nám se to nevyhnulo. Nachlazení. Rýma. Kašel. Nejvíc to odnesly dcery, syn se držel. Podporovat imunitu je docela složité. Aspoň u nás doma. Dcera si občas dá nějaké to jablíčko, mandarinku, banán, rajče, papriku. Syn občas to jablko, ovšem oba by ovoce jedly nejvíc s čokoládovým fondue.

    Těšila jsem se, že do života zařadíme saunování, bohužel první a hned i poslední pokus nedopadl. Budu ráda za případné rady. ;) Když už nic jiného, snažím se děti oblékat s rozumem a zbytečně je nenavlíkat. Velkým pomocníkem mi je aromalampa s éterickým olejem - Eukalyptus nebo Tea Tree, protože jakmile přijde rýma, tyhle zázraky krásně pročistí vzduch a hned se lépe dýchá. Novým pomocníkem mi je i rýmovník. Na něj jsem četla hodně kladných recenzí, tak jsem zvědavá. Využití má opravdu veliké - čaj, sirup, do aromalampy, jídla, odhání dokonce hmyz a roste skoro jako plevel.

    Když byl čas, energie a chuť (zní to jako sci-fi), zkoušela jsem i sirup ze smrkových výhonků nebo jsem vařila, hlavně sobě, domácí šípkový čaj.

                                                                            -----------

    Myslím si, že tělu rybí olej od Möller's prospívá, každopádně jako všechno, i tohle vyžaduje pravidelné užívání. Nezabrání chřipce, angíně, ale pomůže tělu danou virózu lépe zvládat. Podzim/zima je náročná snad pro všechny, kteří bydlí na planetě Zemi.

    Jako u všeho, chce to selský rozum a trošku nadhledu. Jako v tom filmu: "Tak víš kam jeď? Jeď do Pelhřimova. Prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš.".

    A děkuji za možnost testovat. Příjemné zpestření při dětech.

    #test_mollers #recenze #zkusenosti_mollers

    ladylass
    11. pro 2018    Čtené 274x

    Testování Möllers

    Tak a je to tu, poprvé jsem se přihlásila, nebo spíš zkusila štěstí komentářem a byla jsem hned vybrána to testování. Neuvěřitelné, moc, moc, moc děkuji... Navíc produkt rybího tuku Möllers mě zaujal už před nějakou dobou, ale nějak nebyla odvaha ho zkusit, protože jsem se již hodněkrát "spálila" osvědčenými produkty na podporu imunity, vitamíny a dalšími reklamními nesmysly a jen co jsem se odhodlala a lahvičku koupila, (na její otevření se vlastně ani nedostalo), tak šup a další dvě přistáli v naší už dost rozsáhlé lékárničce.

    Bylo moc příjemné když 19.11. dorazil doručovatel s balíčkem, který nemusím platit a přesto v něm člověk najde něco užitečného a zdravého. Starší syn byl ve školce a dcerka poměrně hoooodně unavená z návštěvy bazénu, kam teď chodíme aspoň 2x do měsíce, relaxovat a trochu se "rozmáčet", takže jsem se nedočkavě na krabici vrhla jen já.

    Večer jsem před dítka položila lahvičky a se slov "vyberte si nový sirupek s vitamínky" jsem jim lahvičky předložila. Jak se dalo očekávat, vybrali od pohledu, a to lahvičku s rybičkou.

    Starší syn již navštěvuje školku třetím rokem, navíc prodělal několik angín, a jiných nemocí, takže sirupů a léků už vystřídal dost velké množství a ne vždy mu medicína chutnala, takže je opatrný a před ochutnávkou tekutinu pozoruje a očichá, prostě takový malý ochutnavač, naštěstí průhledná barva a sladká vůně zřejmě nenasvědčovali nějaké zradě a tak hrdě dávku zhltnul. Nebudu lhát trochu se zašklebil takže jsem čekala nějaké peprné označení, naštěstí mě počastoval jen poznámkou že je to divně mazlavý ale sladký takže chce ještě. No měl smůlu, doporučená dávka pro děti od 3 let je jedna lžička takže musel si počkat na další den.

    Mám ještě mladší dcerku je jí 28měsíců, ale je zvídavá a neodbytná takže když viděla, že brácha něco dostal, navíc z lahvičky s "bybou" nedala se odbít a tak jsem porušila doporučení a dala jí olíznout lžičku taky. Zřejmě jsem jí ale podráždila chuťové buňky, protože se na lahvičku začala sápat jako harpyje 🙂 a musela jsem jí lahvičku alespoň půjčit na prohlížení, když už jsem jí odmítala dát její obsah. Ryba a bubliny jí očarovali a při každém otevření ledničky na ní ukazuje a žádá si přídavek.

    Po týdnu testování mi to nedalo a zkusila jsem ochutnat také. Za mě je to hrozitánsky sladké a navíc ta žvýkačková vůně, pro děti určitě hodně lákavá ale pro mě, jakožto někoho, kdo se snaží trochu omezovat cukr, je to téměř odpudivé, a řekla bych, chuťově podobné jako glukózový test na těhotenskou cukrovku. Přesto jsem se nezalekla a následující den tedy otevřela druhou lahvičku, tentokráte s citronovou chutí a snažila se do testování zapojit i manžela. Bohužel přesvědčit mého muže aby ochutnal něco co nevoní jako pořádná "flákota" a navíc má v popisu "tuk z tresčích jater" bylo prozatím bezvýsledné, takže v užívání "citronku" pokračuji jen já. Asi dám na radu jedné z "ochutnavaček" zde na koníkovi a propašuji citronový olejíček do salátu.

    Bohužel i přes všechna preventivní opatření, jako je mírné otužování, jídelníček bohatý na ovoce a vitamíny obsažené v něm, návštěvy bazénu, cvičení, ale i užívání Möllers rybího tuku, u nás zatím nemoci nedokázalo zahnat stoprocentně a bacily se k nám pořád vracejí. Myslím však, že 14dní je na zocelení imunity sirupem málo, ale určitě tento produkt nezavrhnu, (jen proto že syn už zase kašle), prostě je třeba vytrvat, jak se říká "Řím také nepostavili za noc".

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    zzuzinda
    6. pro 2018    Čtené 250x

    Naše testování rybího oleje Möller´s

    Když jsem doma hlásila, že jsme byli vybráni na testování rybích olejů Möller´s, viděla jsem pochybovačné obličeje a nadšení více méně žádné 😉 Když dorazil balíček, děti byly nadšené, milují rozbalování balíčků, ať je v nich cokoliv 🙂

    Když viděly lahvičky, divily se, co to je, na co to je.... A když jsem jim řekla, že budeme denně baštit rybí olej, nijak neprotestovaly 🙂

    Poměrně dlouho trval výběr a k mému překvapení k prvnímu testování vybraly citronovou příchuť. Báře olej chtunal, Adam prohlásil, že je hnusnej, pak že tedy není až tak hnusnej, že je vlastně nijakej 🙂

    Každý večer jsme si dali doporučenou denní dávku. Žárné protesty nebyly a nejsou. Po pár dnech se i tatínek pokusil ochutnat - pro něj velký výkon, nemá rád ryby. Chuť ho nijak nenadchla, ani konzistence. Ale pak přišel na to, že by olej Möller´s s citronovou příchutí mohl přidat do zálivky na zeleninový salát, který si dává skoro denně a to byla trefa do černého. Je to fakt výborné, doporučuji to všem 🙂 Chuť tam krásně sedí a zvýrazní chuť salátu a konzistence se v salátu ztratí. Díky tomu jsme otevřeli i olej s ovocnou příchutí. Děti tuto vůni i chuť ocenily, my moc ne. Vůně je jako žvýkačky našeho dětství - Hubba bubba nebo tak nějak se jmenovaly 🙂 Chuť mě nijak nenadchla. Takže my zůstali u citronové příchutě a děti u ovocné. Dokonce přítel přišel s tím, že až nám rybí olej dojde, koupíme si další, v salátu je výborný a dodáme tím tělu, co potřebuje snadno a rychle 🙂
    Do testování jsme zapojili i babičku, ta byla hodně nedůvěřivá, vzpomínala si, že v dětství dostávala rybí tuk a ten prý byl dost hnusný. Přesvědčili jsme jí a sice se netvářila, že by to byl její favorit, ale prý to celkem jde 🙂

    Oleje užíváme stále, jestli to má vliv na imunitu, to nedokážu posoudit, rýmu jsme dostali všichni, Baru si musela dát pauzu, měla střevní problémy, na to se mi olej nezdál úplně vhodný. Ale myslím, že jako u všech těchto přípravků je jejich síla v dlouhodobějším užívání. Takže rozhodně pokračovat budeme. Baru prospěje zlepšení imunity, má astma a alergie a jednu doba stonala hodně. A všem v zimních měsících prospěje dodání vitamiu D. 
    Moc děkuji za možnost testování rybích olejů Möller´s, až nám dojdou ty, co máme, určitě si pořídíme další a budeme pokračovat. Jako přísada do salátu se hodí vždycky a každá možnost povzbuzení imunity se hodí 🙂

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    enidka
    4. pro 2018    Čtené 238x

    Naše testování rybičkového oleje

    Poslední dobou jsem zkusila párkrát své štěstí v soutěžích o ceny a testování. No bez úspěchu až do doby, kdy se objevila možnost testovat rybí olej Mollers 😉 a zrovna v době, kdy jsme si celá rodina prošli už tak třetí nemocí dotaženou ze školky a já hledala něco na posílení imunity naší nejstarší 😉. Protože když bude zdravá ona, tak i my. Zatím jsem zkoušela různé většinou bylinné sirupy jako smrkový, jitrocelový, směs několika bylin. Vše zabralo, ale jen na chvíli a pak zase rovnýma nohama do nemocí 🤔 

    A jaké bylo naše testování? Balík přišel obratem asi do 3 dnů. Trochu teda zklamal dopravce a jeho komunikace stylem nic, nic a najednou telefon jsem u baráku. No což 😉 mile překvapilo, že přišli oleje dva, čekala jsem jen jednu příchuť. S chlapem jsme neodolali a otevřeli ten citronový. Přece jen nedám dítěti něco, co nejdřív nezkusím.

    Upřímně? Vůně super, konzistence taková hodně olejovitá (kdo by to čekal, že) a chuť docela ušla. Byla jsem zvědavá co na to bude říkat testovaný subjekt Kristýnka 😁 ona totiž ryby nerada. Jako správná ženská byla nadšená z něčeho zadarmo. Vybrala si ten druhý ovocný, kvůli hezké rybce. Vůně jako žvýkačky, mňam. A překvapila, protože ji opravdu zachutnal. Každé ráno si poctivě bere svou dávku a vždy nezapomene říct,že ji fakt chutná. Nechala se zlákat i na ten citrónový a prý taky dobrý, ale ten žvýkačkový lepší.

    Jaký bude mít vliv na její zdraví se teprve uvidí, ale doufám že konečně to bude něco, co pomůže. Já ho taky zkoušela si dát,celkem 4x a prostě ne. Nějak nedávám tu konzistenci, ale Kristýnce ani chlapovi nevadí. Takže to bude jen můj problém. Mimochodem Kristýnka do dnešního dne nemá tušení, že je to vlastně z ryb, které nejí🤣 a na chuti nemá šanci to poznat, protože tam není žádné rybí aroma. 

    Ráda bych poděkovala Modrému koníkovi za možnost se zúčastnit testování a uvidíme jaké bude mít časem výsledky.

    #test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

    hhranolka
    Zpráva byla změněna    26. lis 2018    

    #test_mollers takže testování je u nás v plném proudu. Musím říct, že jsem byla dost skeptická - ryby nejím a jen jejich vůně mi nedělá dobře. Začali jsme tedy nejdříve s variantou dětskou ovocnou. Po otevření je cítit vůně žvýkaček - takové to tutifruti ... Možná i zubní pasta taková byla. Trošku něčeho navíc cítim, ale není to úplně ryba - možná jen povědomí, které ví, že to je rybí olej.

    paperilla
    Zpráva byla změněna    23. lis 2018    

    Testování rybích olejů Möller´s Omega

    V úterý nám dorazil balíček rybích olejů Möller´s Omega. Musím přiznat, že jsem byla asi jediná, kdo měl doma radost. Manžel si vzpomněl na své dětství, kdy do něj maminka dostávala lžíci rybího oleje denně pod různými záminkami. Spousta z nás si na to vzpomíná také, že? Já mezi ty "šťastné" nepatřila a tak jsem bez jakýchkoliv předsudků otevřela první lahvičku. Přiznávám, trošku nalomená manželovým opovržlivým komentářem jsem byla, ale jako každá správná maminka, jsem k tomu přistupovala racionálně s vidinou, že nás to třeba ochrání před každoročními podzimními virózami....... Otevřela jsem Möller´s Omega s citronovou příchutí. Přivoněla jsem k ní a už tím jsem byla mile překvapena. Žádný rybí zápach, prostě svěží vůně citrónu - paráda. Nalila jsem si na lžíci a ochutnala. Opět jsem byla mile překvapena, protože ani tady stopa po "rybině". Zavolala jsem manžela, ať jde vyzkoušet, že je to rybí olej bez rybího zápachu i chuti. S lehkou nedůvěrou ochutnal a byl nadšen. Huráááá, tak pokud to chutná takovému odpůrci, jako je můj manžel, tak u holčiček nebude určitě problém. Otevřela jsem tedy i druhou lahvičku Möller´s Omega s ovocnou příchutí pro děti. Ta voněla krásně jako žvýkačky, takže zase žádné stopy po rybách. A jak chutnal? Příjemně ovocně.
    Prosím, nepodléhejte vzpomínkám a věřte, že jak se mění vše okolo nás (mi nestárneme 😀), tak i rybí olej se od našeho dětství dokázal pěkně zamaskovat 🙂
    Za nás tedy dostávají oba oleje 1 a doufám, že naplní mé očekávání a společně s konzumací ovoce nás ochrání od podzimních viróz a nachlazení.
    #test_mollers

    (3 fotky)

    #test_mollers tak mi včera dorazil balíček na testování rybího oleje - první dojmy - nádherné lahvičky, moc povedená grafika .. ještě uvidíme, jak bude chutnat

    konik_testuje
    9. lis 2018    Čtené 2806x

    Vaše zkušenosti s Möller’s

    Aktualizace: recenze maminek na rybí olej Möller’s naleznete v našem fóru

    ---

    Podzimní období není vždy krásné a plné barev. Déšť, nepříjemné změny teplot a málo slunce dělají z podzimu nepříliš oblíbené roční období. Jsou s ním spjata různá nachlazení, a pokud vaše děti chodí do školy či školky, určitě se v kolektivu těmto nepříjemnostem nevyhnou. Stejně jako vy v práci nebo při setkáních s přáteli. Proto je důležité posilovat imunitu.

    Toto nové testování by mohlo být ideálním a jednoduchým řešením. Čtěte dál.

    Co testujeme

    Nyní máte šanci s námi otestovat norské rybí oleje značky Möller's:

    1. Möller's Omega 3 rybí olej z tresčích jater s citrónovým aroma,

    2. Möller's Omega 3 rybí olej z tresčích jater s přírodním ovocným aroma.

    Z norské přírody

    Möller's Omega 3 je rybí olej z norské přírody. Získává se z jater tresek z chladných vod při norských ostrovech Lofoty. Je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin (EPA a DHA) a vitamínů A, D a E.

    Jen jedna lžička rybího oleje denně je vynikajícím základem zdraví a pevné imunity celé rodiny. Olej je přirozeně tekutý, takže se snadno polyká.

    Omega 3 nenasycené mastné kyseliny (EPA a DHA) jsou důležitými stavebními jednotkami všech buněk lidského organismu. Organismus si tyto látky nedokáže vytvořit sám, proto je důležité je doplňovat prostřednictvím stravy nebo potravinových doplňků.

    Pečujte o imunitu

    Jedna lžička rybího oleje obsahuje až 1,2 g omega-3 mastných kyselin a vitamíny A, D a E. Vitamíny A a D se starají o imunitu, omega-3 (EPA a DHA) se starají o srdce, mozek a zrak. Vitamin D je nezbytný pro normální růst a vývoj kostí u dětí.

    Oceňovaná chuť

    Dnes už není třeba k polknutí rybího oleje velká dávka odvahy. Podle těch, kteří ochutnali Möller's s citrónovou příchutí, má olej "překvapivě příjemnou citrónovou chuť". První lžička vás možná překvapí olejovou konzistencí, ale rychle si na ni zvyknete. Möller's oleje se pyšní oceněním "Výjimečná chuť" od Mezinárodního institutu chuti a kvality v Bruselu (iTQi), které získávají pravidelně. Zajímavostí je fakt, že v hodnotící komisi jsou přítomni také kuchaři ocenění michelinskou hvězdou.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s dětmi staršími než 3 roky navštěvující školku a/anebo školu, které se starají o domácnost, vedou aktivní život a zajímají se o zdraví své rodiny. Hledáme maminky, které rády sdílí své názory, rády fotografují a píší. Vyznávají styl „zdraví z přírody“, mají tedy v oblibě přírodní produkty a užívají ve své rodině doplňky stravy na pravidelné bázi.

    Pokud jste se našli v tomto popisu, určitě se zapojte!

    Jak se zapojit

    Příležitosti získat produkty k testování můžete jít naproti napsáním komentáře, ve kterém uvedete způsob, jak posilujete imunitu. Také nezapomeňte napsat věk svých dětí a něco o sobě. Klidně se rozepište, už se na vaše komentáře těšíme.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 11. 11. 2018.  Na vaše komentáře se koukneme v pondělí 12. 11. a vybereme 10 maminek, které oslovíme interní poštou a zašleme jim všechny potřebné informace k testování.

    Všem držíme palce a přejeme krásný den.

    konik_testuje

    Holky, jak se nyní v podzimním období staráte o svou imunitu a imunitu svých dětí? Už jste vyzkoušely rybí olej omega-3? Ptáme se proto, že už za týden vám představíme testování Möller's olejů s lahodnou chutí. Pokud se už nemůžete dočkat testování, tak více informací o výrobcích naleznete na:

    https://www.mollersomega3.cz/

    Napište nám do komentáře odpověď na otázky a pošleme vám 3 srdíčka.

    #test_mollers