apacheeeAMBASADORKA
    15. bře 2021    

    Včera o půlnoci skončila soutěž s #dm, kterou jsme spouštěla k Mezinárodnímu dni žen a měla jednu z vás potěšit krásnou antracitovou taškou od privátní dm značky babylove🎁

    A protože je mi jasné, že by výhra udělala radost mnoha z vás, nelenila jsem a výherkyni vylosovala co nejdříve 🎉

    Takže - chvíle napětí - náhodný generátor vylosoval šťastnou 7 - pod kterou soutěžila maminka @triskova_v 🍀

    Vítězce moc gratuluji a brzy se ozvu ohledně doručení výhry. No a vy ostatní opět nesmutněte a hlídejte můj profil, protože už teď pro vás připravuji další soutěž s velmi lákavým (a také užitečným) "obsahem" 😍

    Přeji krásný zbytek dne a pokud o téhle tašce uvažujete, neváhejte, je totiž ve všech směrech dokonalá - a to vám mohu po ročním intenzivním a taky dost zátěžovém testování podepsat ❤

    Copak nám to dorazilo?😮🤩 Výhra od @kristinandbaby!🥳 Děkujeme moc za super výhru, která se neztratí🤗 Malý objevitel dobře ví😅
    #sterimar

    modrykonik
    30. lis 2020    Čtené 1071x

    Vánoční maraton s Ambasadorkami: 14 dní soutěží a inspirace

    O chvíli to vypukne! Nebo to už vypuklo? ;) Čas vánoční, který zahřeje srdíčka a rozzáří oči. Zpříjemněte si spolu s námi čekání na Štědrý den. Dejte letos sbohem stresu a povinnostem, které vám nepřinášejí radost. Pojďte se pobavit, odpočinout si, dozvědět se něco nového, inspirovat se a vyhrát krásné ceny nejen pro sebe, ale i pro své blízké. Protože dvoutýdenní vánoční maraton našich Ambasadorek právě začíná! A bude přesně takový, jaký má být – inspirující, veselý a v neposlední řadě štědrý.

    Ať už máte doma miminko, malého rošťáka, puberťáka či na svůj poklad teprve čekáte, určitě si přijdete na své. Výhry budou skutečně pestré, od drobností až po hodnotné výhry. Štěstí je potřeba pokoušet neustále, proto nezmeškejte šanci vyhrát. Pokud se vám však nepodaří vyhrát nic materiálního, nic to. Mohu vás ujistit, že si odnesete něco navíc – množství inspirace, tipů a veselé nálady. A to je k nezaplacení, souhlasíte? Sledujte od 1.12. do 14.12.2020 hashtag #vanoce_s_ambasadorkami a #tyden_s_ambasadorkami.

    Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

    Jak jsme zmínili výše, čeká vás skutečně všehochuť výher. A jak to bude fungovat? Velmi jednoduše. Každý den se můžete těšit na článek na vánoční téma od jedné z Ambasadorek. Tento článek bude vždy doprovázet i soutěžní článek jiné Ambasadorky. Protože, jak se říká, "ve dvou se to táhne líp". ☺

    Tak pozorně sledujte, lajkujte a komentuje. Dobu trvání soutěže a její pravidla se dozvíte přímo v článku.

    • Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná Ambasadorka a uvede ho v soutěžním článku.
    • Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen bude buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní Ambasadorce.

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

    1. Dát like soutěžnímu článku.
    2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
    3. Dát like Vánočnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky).

    A kde soutěže hledat? Naše Ambasadorky jsou: 

    #femibion - Hanka - @hanica83
    #vileda - Ivana - @ivakalinova
    #babydove - Irena - @vanea
    #sterimar - Kristýna - @kristinandbaby
    #pepco - Katka - @tratatundra
    #fisherprice - Péťa - @petuliiik01
    #sunar - Míša - @michaelllas
    #dm - Veronika - @apacheee
    #drbrowns - Maruška - @mariegroth
    #nestle - Petra - @88petule

    Startujeme 1.12.

    Ponořte se naplno do vánoční nálady a najděte si od 1.12. do 14.12. malou chvilku pro sebe. Udělejte si kávu či voňavý čaj, zapněte si v klidu Modrého koníka a nechte se vtáhnout do vánoční atmosféry, kterou nám vykouzlí naše šikovné Ambasadorky. Můžete se těšit na články o vánočních tradicích či adventních věncích a kalendářích, ale také se dozvíte oblíbené vánoční recepty či tipy na vánoční tvoření a focení. Je se skutečně na co těšit!

    Krásné vánoční svátky plné radosti, dobré nálady a krásných chvil vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!

    modrykonik
    2. srp 2020    Čtené 993x

    Na letní vlně s Ambasadorkami: 14 dní soutěží, inspirace a letních tipů

    Sluneční paprsky nás šimrají na tváři a vzduchem se nese sladká vůně léta. To, že tento rok příliš nepřeje cestování, ještě neznamená, že si ho nemůžete užít naplno. Léto je v plném proudu! Vždyť dny plné nezapomenutelných vzpomínek a dlouhé teplé večery s přímořskou atmosférou si můžete užít i v pohodlí domova – na dobrodružný letní výlet vás totiž vezmou naše úžasné Ambasadorky! 

    A co vás čeká? Mnoho soutěží o krásné či praktické ceny, hodně tipů, triků či informací. Nahlédneme do dob minulých a zavzpomínáme si na nejkrásnější vzpomínky z dětství, nahlédneme také do budoucna a načneme téma cestovatelských snů. Ambasadorky vám přinesou tipy na výlety, baby friendly hotely, ale i na různé letní aktivity s dětmi. A jaký by to byl letní maratón bez chutných dobrot, ledových káv či letních drinků? V rámci dvoutýdenního programu letních aktivit vám Ambasadorky prozradí také různé chutné recepty. Tak co, milé dámy, přijímáte pozvání na tuto parádní letní jízdu? Tak sledujte od 3.8. do 19.8.2020 označení #leto_s_ambasadorkami 🙂

    Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

    Každý den se můžete těšit na článek od jedné z Ambasadorek, který bude zaměřen na téma LETNÍ TIPY. Tento článek bude vždy provázet také soutěžní článek od jedné z nich. Výhry budou skutečně rozmanité a můžete se těšit nejen vy, ale na své si přijdou i vaše dětičky.

    Sledujte profily Ambasadorek @kikina7 @ivakalinova @petuliiik01 @vanea @mariegroth @mummy88 @apacheee @88petule @hanica83 @michaelllas @tratatundra a @kristinandbaby 🙂 Každý den bude tedy patřit jedné Ambasadorce, která uveřejní na svém profilu zajímavou soutěž.  Dobu, po kterou bude soutěž trvat si určí každá Ambasadorka sama (obvykle je ukončení soutěže do 23:59 hod. v den spuštění).  Podrobná pravidla vždy najdete přímo v soutěžním článku.

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky: 

    1. Dát like soutěžnímu článku.
    2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
    3. Dát like letnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky). 

    Startujeme v pondělí 3.8.

    Milé maminky, těhulky, ženy, zkuste každé ráno na chvíli zpomalit a najděte si chvíli pro sebe. Otevřete Modrého koníka, zapojte se do soutěže a přečtěte si jeden z mnoha zajímavých článků s letními tipy. Užívejte si léto naplno a nalaďte se na letní vlnu spolu s našimi Ambasadorkami. Ať je i toto léto plné krásných vzpomínek, spontánních dobrodružství či nezapomenutelných zážitků. Nechte se vtáhnout do víru letních radostí 🙂

    Nezapomenutelné léto dle vlastního gusta vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!
    #zapfcreation #vileda #fisherprice #babydove #drbrowns #joie #femibion #dm #nestle #sunar #pepco #sterimar

    modrykonik
    1. pro 2019    Čtené 2461x

    Vánoční nadílka od Ambasadorek: 14 dní soutěží a inspirace

    Shánění dárků a stromečku, pečení cukroví, vánoční úklid... Takhle pro většinu z nás vypadá kolotoč, do kterého každé Vánoce nasedáme a nedá se z něj jen tak vystoupit. Na Modrém koníku si však můžete od těchto povinností chvíli odpočinout, inspirovat se recepty na cukroví, pobavit se a možná také něco vyhrát pro sebe, své blízké nebo své nejmenší. Jako každý rok se o to postarají naše Ambasadorky, které si pro vás připravily dvoutýdenní maraton zajímavých článků a soutěží! Vánoční dny s Ambasadorkami začínají! 

    Výhry budou pestré a půjde například o kosmetiku, úklidové prostředky, hračky nebo dětskou výživu. Pokud se na vás při soutěži neusměje štěstí, každý den vám Ambasadorky alespoň naservírují inspiraci na vánoční tvoření a pečení s dětmi. Sledujte od 2.12. do 14.12.2019 hashtagy #vanoce_s_ambasadorkami a #tyden_s_ambasadorkami.

    Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

    Vyhrát můžete všechno možné od drobností po hodnotné výhry. Každý den vyhlížejte od jedné z Ambasadorek článek na téma Pečení s dětmi a každý tento článek bude doprovázet také soutěžní článek od jiné Ambasadorky. Takže dávejte pozor, lajkujte a komentujte. Podrobná pravidla najdete v každém soutěžním článku.

    • Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná Ambasadorka a uvede ho v soutěžním článku.
    • Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen bude buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní Ambasadorce.

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

    1. Dát like soutěžnímu článku.
    2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
    3. Dát like Vánočnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky).

    Startujeme v pondělí 2.12.

    Najděte si každý den od 2.12. do 14.12. alespoň jednu klidnou chvilku, kdy si zapnete Modrého koníka a podíváte se, jaká soutěž probíhá 🙂 To stejné platí i v případě, že budete hledat zajímavé recepty na vánoční cukroví a pečení s dětmi. Nenechte se semlít předvánočním stresem a nezapomínejte na chvíle pohody a radosti s rodinou a vašimi nejbližšími. 

    Krásné vánoční svátky vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!

    Když chladem růžovějí se vám tváře,
    Když dětem v tvářích úsměv kouzlí barevných světel záře,
    Když mráz na okna bílou tužkou maluje,
    Tak víte že čas vánoční tu je.

    A letos, stejně jako tomu bylo loni,
    ambasadorky na Koníku se spojí,
    aby v tomhle čase štěstí, radosti a lásky,
    na chvíli jste si mohly přestat dělat vrásky,
    dvanáct dní zábavy a soutěží se na vás chystá,
    bude to opět velký, jsem si jistá.

    #vileda
    #babydove
    #pepco
    #dm
    #sunar
    #zapfcreation
    #joie_czsk
    #fisherprice
    #sterimar
    #femibion
    #fredandflo
    #lassig

    apacheeeAMBASADORKA
    29. lis 2019    

    Protože 12 je víc než jedna!

    Něco se chystá... Asi není potřeba být tajemné, protože už určitě tušíte, proč jsme se všechny spojily. Již velmi brzy začnou #vanoce_s_ambadorkami a bude to největší společná akce v dějinách koníka, tak se těšte ❤️

    Každá z nás pro vás má připravenou soutěž a také malé nakouknuti do našich domovů.

    Moc se těšíme a máme velkou radost, že do toho jdou všechny naše firmy!

    A teď otázka na vás, kdyby jste si mohly vybrat výhru jen od jedné firmy, která by to byla?

    #vileda
    #babydove
    #pepco
    #dm
    #sunar
    #zapfcreation
    #joie
    #fisherprice
    #sterimar
    #femibion
    #lassig
    #fredandflo

    maanule
    Zpráva byla změněna    28. únor 2019    

    Když se u nás v domácnosti sejde #sunar a #pepco 😊 (vileda visí opodál)

    Tato fotka me přivedla na myšlenku, ze je super, ze pro nás konik vytváří projekty s ambasadorkami, různé testovací akce a soutěže...

    a ze jsem díky MK zjistila:
    ze existuje fialový #vileda hadrik, který umí nadpozemske věci,
    ze v #pepco mají super věci za par korun
    ze už vím jestli #zapf baby born nebo anabelle
    ze až půjdu do lékárny a budu tapat v nosních sprejich, tak budu znát #sterimar
    ze #babydove má ty nejprijemnejsi mýdla
    ze #hipp má skvělou pěnu do vany s kacenkou, kterou moje děti miluji
    ze #fisherprice nabizi skvěle interaktivní hračky

    A ze #sunar je značka, kterou vam mužů doporučit jako máma dvou děti, která dává svým dětem to, co je kvalitní a občas povolim i to, co jim chutná... (sušenky)

    Díky MK, děláš to dobre! ♥️

    (Ještě jsem zapomněla na projekty @apacheee která nám předává plno pozitivní energie i mimo veletrhy 🙂 )
    Taky #joie kočárky a plno dalších...

    #sterimar
    Dnes dorazila výhra, ještě jednou moc děkuju a hned se pustíme do testování 😊❤️

    (2 fotky)