icon

1. trimestr. Bolí vás břicho?

hlavinka
9. lis 2010

Ahoj holky, sice tady tema 1. trimestr bylo, ale rada bych jej ozivila. Takze pokud jste ted cesrtve objevili //, pojdte sem:o)

a hned mam prvni otazku - boli vas bricho? Docela mne to trapi, protoze pri 1. tehu mi nebylo vubec nic (a zjistili jsme to az v 8tt) a tak ted nevim, zda muze bolet bricho (jako na MS, s tim, ze kdyz jsem vic aktivni, vic boli a kdyz odpocivam, je to lepis). Diky!

Vsem drzim palce a sejdeme se v lete 2011 v po 😉 rodnici

lucik32
1. pro 2010

ahojky,lucietko, to by bylo hezký se strefit někomu do narozenin. Pěkně ty termínky vycházejí.

lucik32
1. pro 2010

ssassi, já byla poprvé na UTZ v 6tt a fotečku mi dali 🙂 byl tam sice vidět jen hrášek, ale radost byla obrovská

ssassi
1. pro 2010

@lucik32 tak to se těšíííím! hlavně aby bylo vše ok

lucik32
1. pro 2010

hoky, myslíte, že už mi můžou ustupovat nevolnosti? Jsem skoro na konce 9tt a poslední dva dny je mi skvěle.

lucietka77
1. pro 2010

@lucavka jejda.. no tak to jsem měla teda velké štěstí, že se mi poštěstilo přirozenou cestou... jsem ani netušila, že je to tak drahé... 😕

lucik32
1. pro 2010

taky mám strach před každou kontrolou. Pak jsem dva dny v klidu, že je vše v pořádku a pak to začne nanovo. Kontrolu máme v úterý 7.12. až v 16.45h no snad to přežiju do té doby.

lucietka77
1. pro 2010

@ssassi no, přesně .. u Lužánek jsem bydlela 🙂 a kde tam? Třeba jsme se potkávaly venku 😀

lucik32
1. pro 2010

jdu se trošku natáhnou, chce se mi zase spinka 🙂

lucietka77
1. pro 2010

@lucik32 Já jsu 8.12 ... tak jsem zvědavá na to pohlavííííí ... 😵 a snad už se to dozvím... Jsem strašně napnutá... 😀

lucavka
1. pro 2010

@lucietka77 - no práááávě ☹ . Za ty penízky by sme měli výbavičku... Ale když to jinak nešlo.... Sme trošku vycucaní z peněz, tak snad se pak nějak na bratříčka nebo sestřičku zase našetří.... Chci už za rok při miminku začít doma pomalinku účtovat, tak uvidíme...

lucavka
1. pro 2010

@lucik32 - to sme na tom podobně s tím strachem před kontrolou a i s tím spaním. Já ještě taky nemůžu moc papat, tak aspoň šetřím energii tím, že pořád spinkám. 😀

ssassi
1. pro 2010

@lucietka77 prvních 21 let jsem bydlela na hoppové (odbočka z kotlářské). pak tak různě a poslední dva roky bydlím na pionýrské. tak, a moje anonymita je fuč! to už si sem můžu dát rovnou celý xicht. to moje těhu je totiž ještě úplně tajné! navíc, k doktorce jdu až zítra, co když těhotná vůbec nejsem a blbě mi je z vánoc :o))))

lucik32
1. pro 2010

Lucietka77 taky je to pro tebe nekonečné čekání? 🙂

lucietka77
1. pro 2010

@lucavka to je fajn, že máš něco, co můžeš dělat doma.. já měla účto na střední, ale strááášně mě nebavilo 😀. Nejsem taková pečlivka.. jsem spíš bohém.. mluvím s lidma...to mi jde.. prodávám.. řeším.. potřebuju být kreativní... ☹ Jsem trochu trhlá asi 😀

ssassi
1. pro 2010

@lucavka taky chodím spát po večerníčku :o)

lucietka77
1. pro 2010

@ssassi tak já bydlela v tom rohovém domě na Štefánikové, jak byla Zlevněnka (teď je tam hospoda u beránka)", takže to jsme byly skoro sousedky ... 😉

ssassi
1. pro 2010

tak se tu zatím mějte, já se musím natáhnout, když jsem dlouho skrčená u PC, bolí mě břicho. doufám, že je v telce něco zajímavýho :o)))) včera jsem koukala na AZ kvíz. fakt krvák :o)

lucavka
1. pro 2010

@lucietka77 - 😀 vídíš, každý jsme jiný. Já zase vůbec neumím komunikovat s lidma. Vždycky vytuhnu. Účto mě na střední taky nešlo a nebyvilo, ale praxe je lehčí než co se učí. A je fakt že pečlivka jsem 😉

lucietka77
1. pro 2010

@ssassi mě je taky blbě z Vánoc... protože na ně jaksi nezbývají penízky 😀 ale co už.. uděláme si je krásné i bez peněz 😀 No ne?? 😉

ssassi
1. pro 2010

@lucietka77 to jo :o) tady je to super. všude blízko, nemusí se moc řešit rozjezd, když ujede, pěšky jsem doma za pár minut :o)

lucavka
1. pro 2010

@ssassi - 😀 . No jo, já říkám že to jinak nejde, že mimi spotřebuje moc energie 😀

ssassi
1. pro 2010

@lucietka77 😀 😀 😀 já dám všem z rodiny pod stromek fotku z utz a vzkaz, že šetřím na kočár :o)))) no nějaké maličkosti už mám, ale letos odmítám hrotit nějaké cukroví nebo úklid. na to teď fakt nenám sílu

lucietka77
1. pro 2010

@ssassi To máš pravdu.. bydlelo se mi tam kráááásně... 🙂 Všechno je v dosahu. Ani ten randál z ulice už mi nevadil 🙂

lucietka77
1. pro 2010

@ssassi Ani já nepeču a nedělám velký vánoční úklid.. možná něco vyrobím a věnuju, ale žádmné velké dary to tedy nebudou.. a dopoledne na štědrý den procházka do lesa.. dám tam zvířátkům jablíčka a mrkev.. ať mám dobrý pocit.. 🙂

lucavka
1. pro 2010

@ssassi - přesně tak jak říkáš, penízky nejsou a síla taky ne, tak hold se letos vánoce trošku ošidí 😉 .

ssassi
1. pro 2010

@lucietka77 my vždycky chodili do lužánek krmit ftáčky. co tu zas bydlím, rituál opakujem.
au, už fakt musím do horizontální polohy.... a hodně píííít

lucietka77
1. pro 2010

@lucavka no, však to nejsou naše poslední Vánoce, ne?? ... teda snad ne!! 😀

lucietka77
1. pro 2010

@ssassi tak odpočívej.. 🙂

lucavka
1. pro 2010

@lucietka77 - no příště se už budou dělat vánoce kráááásný a zdobený kvůli prckovi 😉 . Teda snad.

@ssassi - tak šup hají. Já ležím a noťas mám od švagrový vedle sebe, takže jsem v pohodě....

lucietka77
1. pro 2010

holky já se tak těším na to, až udělám krásný Vánoce prckovi.. Vánoce miluju 🙂 Moc se těším, až bude s úžasem zírat na stromeček 🙂 Ona nebo on..

Strana