icon

13. tt, vypadá to na kluka, máte zkušenost, že se pak narodila holčička?

elisak28
5. čer 2017

Ahoj, nemam zadny zavazny problem, jen by me zajimalo, zda mam jeste nadeji 🙂 jsem 13. tyden, screening dopadl nastesti dobre a doktorce se zda, ze to vypada na chlapecka...ma nekdo podobnou zkusenost a nakonec to byla holka?

Strana
z2
ruzenkas
29. čer 2017

Kamarádce říkali do 34tt že je to holčička. Doma mají Péťu, toho Péťu 🙂.

linee
29. čer 2017

@elisak28 mne se mimi takto schovavalo kazdy utz a az ve 35tt jsem se dozvedela, ze je to holka. Asi se stydela🙂
Nicmene kamaradce na vsech utz potvrdili kluka, nakoupila modrou, vybrali jmeno pro kluka a porodila holcicku. Kdyby jeji manzel nebyl u porodu, tak asi zazaluje nemocnici za vymenu miminka😅

chimneysweeper1
29. čer 2017

@radulka57 já vždy chtěla dceru. Ve 13tt mi na utz řekli kluka a moc nadšená jsem nebyla. Dnes má syn 3 měsíce a já jsem nesmírně šťastná, že ho mám i za to, že je kluk a neměnila bych. Je to moje dítě a je dokonalé už tím, miluji ho a na pohlaví nezáleží.

babanci
29. čer 2017

Já vždycky toužila po dceři a vyšlo mi to 3 x. Moje kamarádka chtěla druhou holčičku a když se narodil kluk, obrečela to. Fakt byla nešťastná. Ale, jak už jsem asi psala, moje dcera měla mít dle UTZ údajně kluka Mikuláše a máme Anežku. 🙂

radulka57
29. čer 2017

@chimneysweeper1 ano přesně takto si myslím že to budu mít já, pokud řeknou pohlaví kluk, určitě budu zklamaná ale pak jak říkáš, je to moje dítě a budu ho milovat

radulka57
29. čer 2017

@ruzenkas no tak to je mazec jako, nevím co bych dělala! To snad ani není v dnešní době možný že do 34tt tvrdí holku a pak to tak není.. jako dyť to už je prakticky skoro konec těhotenství, máš nakoupenou výbavičku, předpokládám růžovou, no asi bych se zhroutila 😀

ruzenkas
29. čer 2017

@radulka57 jojo, kupovala pak modré oblečky. Jako taky jí malém švihlo 😀. Když mi to napsala, tak jsem jí to nevěřila. Ale Péťovi jsou už 4 měsíce 🙂.

radulka57
29. čer 2017

@ruzenkas no tady by nešlo jen o oblečky.. ja nakoupila na holčičku ružovej kočárek, postýlku s ruzovym vystlaním, autosedacku ružovou 😀 jako to bych asi fakt omdlela! V 34tt uz maji vsichni vybavu. Ti doktoři podle mě byli lempli nezkušení, kam to chodila. A taky známe dnešní zdravotnictví, dnes se jim do ničeho nechce a i když chceš vědět pohlaví v tom 18tt třeba tak vzdychaji jako že je snad tim obtěžuješ, že musí ještě neco zkoumat na utz! No aby je neubylo nahodou. Moje gynekoložka nemá ani snahu mě říct pohlaví dřív jak v 16tt! Přitom už je to vidět dřív a mohla by mě říct na co to vypadá ale prostě řekne ne!

mariti
29. čer 2017

Něco Vám holky řeknu - u druhého jsme si nenechali říct pohlaví, a bylo to úžasné. Prostě to bylo překvapení. Všichni mě tipovali na kluka, a byla to holčička (kterou jsem si tajně přála). Jasně, každá to má jinak a ať si každý dělá co chce, ale mě to přišlo fakt dobrý to nevědět. Stejně to nezměníš! Výbavičku jsem moc neřešila, základ jsem měla a zbytek se dokupoval. Jo, a můj kamarád, když se ho ptali, co čekají, říkal : "Muzikanta". Taky si to nenechali říct.

luciebx
29. čer 2017

@mariti my sme meli prekvapeni u prvniho, chtela sem holcicku ale vnitru duse sem citila ze to bude kluk a taky to byl. Ted u druhyho si to nechame rict tak uvidime,

radulka57
29. čer 2017

@mariti no nechápu jak to někdo může vydržet, pro mě hrozně dlouho to vydržet i do toho ca 18tt , už sem dělala všecky možný domácí testy na pohlaví 😀 i sem premyslela koupit si ten za 1000kc jak se ti zabarvi vodička 😀 😀 takže u mě nehrozí že bych si to nenechala říct 😀 jo a já překvapení všeobecně nemusím 😀

mariti
29. čer 2017

Tak my naopak - u prvního jsme si to říct dali (mateřská intuice tvrdila holčička, doktoři kluk - a měli pravdu). Já jsem si pak u druhého řekla - Opravdu to potřebuju vědět? Důležité bylo že testy vyšly OK. Brala jsem to jako takový trénink. Samozřejmě že zvědavá jsem byla, ale vydržela jsem to až do konce a jsem ráda. A taky mě bavilo, jak se všichni ptali, příp. mi nevěřili, že sama nevím.

ruzenkas
29. čer 2017

@radulka57 asi tak silná slova bych nepoužívala. Prostě asi nebyl pindík vidět. Ale ten samý doktor se dost "vyznamenal" u mé švagrové. V těhotenství jí zapomněl píchnout protilátky. Když mu řekla, že si našla bulku v prsu a jestli jí někam pošle, tak jí řekl, že na rakovinu je mladá. Přitom věděl, že její máma měla rakovinu a její teta zemřela na raka. Někdy ty lékaře moc nechápu, v tomto směru. Takže to, že se spletl v pohlaví je taková hloupost.

Strana
z2