4+6tt, co má být vidět?
ahoj holky, jsem na konci 5 tydnu a dneska na ultrazvuku mi lekar rekl, ze neni videt zloutkovy vacek. sestricka mi sebrala krev (o vysledok HCG si mam zavolat zitra) a mam prijet o tyden znova. chci se zeptat jestli mate nektera zkusenost ze byl videt jen gestacni vacek? dost mne vystrasil, je to moje prvni tehotenstvi a mam strach aby bylo vsechno v poradku :((
No naštěstí už mám skoro deset dni zpoždění a na ultrazvuku mi řekla že je to ranne těhotenství vystavila mi neschopenku na týden a v pátek se jdu ukázat na další ultrazvuk
no vidíš vše se vyvíjí tak jak má klid
@linee mam to komplikovanejsi...prave lezim v nemocnici curala jsem krev tak jsem myslela ze jsem potratila...byl to "jen"nastesti tezky zanet moc.mechyre, takze antibiotika silna..zitra jdu na ten ultrazvuk zda je mimco v deloze nebo ne...:( tak jsem z toho uplne v ...lezim tu a rvu, sestra me teda uklidnovala ze je to hcg vysoke ze by to " melo byt v poradku...:("ale bojim se...je to prvni tehu strasne moc chtene a takovyhle komplikace...
@jennas to mne strasne mrzi. Ja jsem o prvni prisla, tak ti pisu ze sve zkusenosti, i kdyz sama vim, jak jsem to prvni prozivala. Snaz se byt v klidu. Pokud je vse s mimi ok a ma zustat, bude to bojovnik a zustane. Vic, nez to, ze se budes snazit byt v klidu a budes prcka uklidnovat, ze to vse dobre dopadne, v prvnich mesicich udelat nemuzes. Jde to ovlivnit ztezi. Ale uplne ti rozumim. Opravdu se snaz uklidnit a ver sobe i malemu. Slysela jsem o tolika komplikacich v 1.trimestru, i silny zapal ledvin a mocaku a lezeni v nemocnici a male zustalo. Ver, ze to bude i tvuj pripad. Pokud budes ve stresu, nepohode, male bude taktez. Moc ti preji, at vse dobre dopadne. Hcg mas opravdu hodne vysoke, nejnizsi hranice pro 5tt je 18, jak jsem ti psala, hlavne at roste. A dej urcite vedet!
mě třeba řekli cca 4 týdnu že mám cystu. Krevni testy pak odhalili těhu. V 6.tydnu už byl vidět plod 🙂
@linee nene, termin ms sem mela 2.8 a na krvy sem byla 5.8
Na utz sem jeste nebyla, nechci chodit brzy. Chci jit az v 8tt. Jinak mi u obouch deti Dr rekla, ze na utz je uz neco videt nad 1000 jednotek. Ale nechci se tam hnat brzy. Delala sem to tak u obouch a stejne me objednala na ten 8tt ze je to zbytecne chodit takto brzy

@verunatom tomu odchodu se rika biochemicke tehotenstvi fyi.