icon

6+1 a pouze žloutkový váček. Zkušenosti?

evikk1
12. únor 2020

Holky moje zlaté. V pondělí jsem byla na první kontrolu. Dle ms 6+1 a pouze žloutkový váček (nevím kdy byla ovulace, ms mám nepravidelnou). Paní doktorka mi řekla že má podezření na neprosperující těhotenství a že pokud příští pondělí tam nic nebude, tak jdu na revizi. A to už mám mini bříško...Měla to tak některá z vás ??

Když jsem si dělala digi test, týden po vynechání, tak jsem byla 1-2, tak že usuzují že ovulace byla asi později než by měla

Strana
z2
vopice1
17. únor 2020

@evikk1 no mám podobnou zkušenost. U doktora jsem byla 6+3, viděl 2 prázdné dutinky. Řekl mi, že je to max 5+3 a že se 2 určitě neudrží a ať počítám s tím, že možná ani to jedno prý buď anebo.. Byla jsem z toho strašně špatná. Za 10 dní jsem měla jít na kontrolu. Šla jsem už po týdnu (špinění i trochu krvácení). Sednu k němu a on hned spustil, že je teda konec a že mě nechá ať to odejde samo, kdyby něco tak kontrola a vyčištění. No a ještě teda, že udělá utz. A tak vše v pořádku, dva plody se srdeční akcí, jen byly o 5 dní míň. Po třech týdnech už přesně podle MS. A dnes jdu na screening. Nevím proč ti doktoři tak plaší.. 🤷‍♀️

evikk1
autor
Autor odpověď smazal
evikk1
autor
17. únor 2020

@berenika39 Vše je v pořádku a měli jsme už i srdeční akci ❤️

evikk1
autor
17. únor 2020
sudylichozrout
17. únor 2020

@evikk1 Bezva! 🙂

tensorflow
Autor odpověď smazal
berenika39
17. únor 2020

@evikk1 jo! tak to nemá chybu, moc moc držím palce a užívej si to! Fajn, že jsi napsala, že jsi počkala🙂)). Gratuluji.

evikk1
autor
17. únor 2020

@berenika39 Děkuji, užívám i ty nevolnosti. ❤️ Jsem za to miminko vděčná 🙂)

nazka
17. únor 2020

@evikk1 to jsem moc ráda, hlavně že straší 🙄

evikk1
autor
17. únor 2020

@nazka To oni umí...

eithelwing
17. únor 2020

@evikk1 Paráda, gratuluji, ať se daří dál. 😊

evikk1
autor
17. únor 2020

@eithelwing Moc děkuji ❤️

vopice1
17. únor 2020

@evikk1 to jsem moc ráda, gratuluji 😊

merope
17. únor 2020

@evikk1 Tak vidíš, gratuluji. Oni občas někteří doktoři až zbytečně straší. Já si naopak pamatuji, když mě doktorka zvala na kontrolu nějak jako 7+2 a já říkala, že to už určitě bude srdíčko, tak doktorka, že ani být nemusí a pořád může být vše v pořádku (nakonec teda bylo).

lucifux
19. únor 2020

@evikk1 ahoj, tak už něco víš, já byla dnes na gyndě. Dle PM 8+5, ale dle velikosti 7+2 srdeční akce už byla vidět. Tak se ozvi až něco budeš vědět.

Strana
z2