6+1 a pouze žloutkový váček. Zkušenosti?
Holky moje zlaté. V pondělí jsem byla na první kontrolu. Dle ms 6+1 a pouze žloutkový váček (nevím kdy byla ovulace, ms mám nepravidelnou). Paní doktorka mi řekla že má podezření na neprosperující těhotenství a že pokud příští pondělí tam nic nebude, tak jdu na revizi. A to už mám mini bříško...Měla to tak některá z vás ??
Když jsem si dělala digi test, týden po vynechání, tak jsem byla 1-2, tak že usuzují že ovulace byla asi později než by měla
@berenika39 Vše je v pořádku a měli jsme už i srdeční akci ❤️
@vopice1
@sudylichozrout
@jjasmina
@eithelwing
@merope
@nazka
@ebak
Vše je v pořádku ❤️
@evikk1 Bezva! 🙂
@evikk1 jo! tak to nemá chybu, moc moc držím palce a užívej si to! Fajn, že jsi napsala, že jsi počkala🙂)). Gratuluji.
@berenika39 Děkuji, užívám i ty nevolnosti. ❤️ Jsem za to miminko vděčná 🙂)
@evikk1 Paráda, gratuluji, ať se daří dál. 😊
@eithelwing Moc děkuji ❤️

@evikk1 no mám podobnou zkušenost. U doktora jsem byla 6+3, viděl 2 prázdné dutinky. Řekl mi, že je to max 5+3 a že se 2 určitě neudrží a ať počítám s tím, že možná ani to jedno prý buď anebo.. Byla jsem z toho strašně špatná. Za 10 dní jsem měla jít na kontrolu. Šla jsem už po týdnu (špinění i trochu krvácení). Sednu k němu a on hned spustil, že je teda konec a že mě nechá ať to odejde samo, kdyby něco tak kontrola a vyčištění. No a ještě teda, že udělá utz. A tak vše v pořádku, dva plody se srdeční akcí, jen byly o 5 dní míň. Po třech týdnech už přesně podle MS. A dnes jdu na screening. Nevím proč ti doktoři tak plaší.. 🤷♀️