7. tt hcg klesá, krvácení. Máte zkušenost?

val2602
4. bře 2024

Dobrý den, od pátku jsem hospitalizována v nemocnici. Zjistila jsem že jsem těhotná a před 2 týdny jsem byla u dr. A ta mi to potvrdila, ještě nebusilo srdce. V pátek jsem začala špinit a poté lehce krvacet. Paní doktorku spíše znepokojeno, že netluče srdíčko. Nechali mě tu přes noc. Ráno odběry a ultrazvuk. Ultrazvuk stejny jako v pátek a hcg kleslo o 100. Další den jen odběry, kleslo opět o 100. Krvacim řekla bych, že je to trochu jako menstruace. No už mi říkali, že by to mohlo být zamlklé těhotenství a mohla bych jít dnes na zákrok, vyčištění. Ráno mi krev neodebírali takže hcg nevím ale na ultrazvuku se objevilo tlouci srdíčko. Doktor těhotenství označil za zatím prosperující. Zítra další ultrazvuk. Mate s tím někdo zkušenosti? Mate na to názor ? Jak je možný že mi lehce klesá hcg ale plod se vyvinul?

Děkuji

alice345
4. bře 2024

Nemohla mít ta doktorka, co dělala UZ, na kterém bylo vidět srdíčko, kvalitnější UZ přístroj než ostatní? Případně nemohla být chyba v měření hcg v laborce? Pokles hcg je fakt divný, to při prosperujícím tehu prostě není (tam by se to mělo co dva dny naopak násobit). Krvácení jako při menstruaci taky není bohužel pozitivní příznak, ikdyž jsou případy, kdy to je ok. Asi bych si bohužel nedělala naděje na prosperující těhotenství, ale chvíli bych s revizí počkala.

misha31
4. bře 2024

Klesajici hcg je spatne :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru