Berete v těhotenství kyselinu listovou?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli v těhotenství užívate nějaké vitamíny? např. kyselinu listovou ?
Já jsem na začátku těhotenství brala kys. listovou a dr. mi doporučil ještě vitamíny Chytré miminko. To beru pořád. |Kupuji to u něho za 200 Kč. Je to hodně?
ja Femibion cca 300/mesic. ..obyc. listovku pry 50% žen neumí rozložit a zcela z těla vyloučí.
Listovku neberu, ani další jinou "drahou" chemii. Brala bych, což o to, ale tělo si samo řeklo, že ne. Bylo mi po listovce tak zle, že jsem jí vrátila zpátky do lékárničky
Ahooj ja dohr.beru 1600mg listovky tj.800 femibion a 2x 400mg ciste listovky a budu brat jeste dlouho,k tomu 6 kulicek denne utrogestanu a 1x denne estrofem,ale zatim to vypada ze to pomaha,uz mame i srdicko a podle utz jsem 5+5 a podle MS 6+0 takze krasa 😉 😉
ja beru femibion asi jako kazda tady + sem si koupila vapnik+vitamin c a d3 protoze mamce se rozpadly po detech zuby tak tomu chci trochu predejit...a casem si mozna dam obcas magnezium ale zatim sem v zacatcich 🙂
Přemýšlela jsem, že bych si jí koupila. Dostala jsem Multivitamíny s vysokým obsahem kys. listové, mimochodem jmenuje se to Chytré miminko. 😀 Nejen že je to drahé, ale příjde mi to k ničemu. Takže mi to tady jen leží. 😉 Jim zeleninu, ovoce klasika. 🙂 Ono to může mít nějaký vliv víš co, ale bůh ví, jaký to může mít negativum. Přeci jen je to prášek. 😉
Těším se i na léto, až si budu moc u babičky natrhat jahody, rybíz, jostu a borůvky. 😀
první trimestr jsem brala folgravid, po listovce mi doktorka doporučila gravital a pak už jsem nebrala nic.
listovku jsem pak uz nejedla, doktorka mi doporucila jod...jelikoz opravdu to mnostvi doporucenych morskych ryb jsem nejedla 🙂 aby se vyvijel mozek a nervova soustava dobre... a asi to funguje 😀 kazdy nam rika ze mame peknou chytrolinu 😵
Listovku ano 🙂 Další vitamíny bych do sebe necpala, prý se potom rodí hlavně velké děti 😅 😕
Pestrá strava, hodně ovoce, zeleniny, celozrnné pečivo apod. je nadevše 🙂

Jen kyselinu listovou, a samozřejmě hodně ovoce a zeleniny 🙂