Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@adriis Si myslim Já naposledy 5 . května nebo tak nejak 🙂 já si to nepamatují :D a ono je to tak ze 2 týdnů se neoocitaj jako otěhotnění 🙂 ne takže to možná souhlasí ze si v 5 ho já fakt nevím :D
cca 30-33dní ,podle ovulace .. teď se mi zbláznilo tělo a měla jsem ovulac 13.den .. takže 16dní na to jsem měla dálnici jako hrom 🙂
skupinka je založena a všechny,co čekají leden/únor ráda přivítám k pokecu 🙂 https://www.facebook.com/groups/1721866774748932/
No popřemýšlím o tom,ju ? 🙂
@hankatrdlinka jé, krásné, a můžu se zeptat v jakém jsi týdnu? gratuluji 😉
@martisek11 děkuji, jsem 14tt
gratulka 🙂
Ahoj holky🙂od kolikateho týdne je již možnost zpozorovat srdíčko?🙂
@sara1990 Já ho viděla 5+6tt
Ahoj vsem, radim se mezi cekatelky. Prvni utz minuly tyden ve stredu. Dle vel.vacku 4+0. Dalsi kontrola 23.6. Tak jsem zvedava. Jen ta vysetreni okolo me moc netesi.
Byla jsem ve stredu. Dle ms 6+5, podle embrya 7+2 a srdicko bilo jak dive.
Holky tak srdíčko ještě nebylo,ale za 2tydny jdu na kontrolu,tak snad uz tam bude 🙂
Ahoj holky, to jsem mela s dcerkou. Pozitivni test. Volala jsem k mudr a cekala. Pak bolesti v zadech a brise a spineni. Mudr rekla pockat jestli to prejde a pak prijde ci neprijde ms, neboli zda potratim nebo ne. Tak cesta do nemocnice. Tam potvrdili tehotenstvi ale srdicko nebylo. A tak jsem nasla jinou doktorku a cekala jeste dva tydny. Vyklepana jsem sla na utz a uffff uz tam bylo!
A pak ve 23tt najednou zadne pohyby a zvlastni pocit. Sup do nemocnice a opet to cekani... Ufff podruhe, mala jen zaspavala bourku.
Ale ty nervy z toho!
Ted mne to ceka zas. Na prvni utz nejdele 5-6tt aby se vyloucilo uhnizdeni moc blizko jizvy po sekci. To tam srdicko jeste nebude... A prijde to cekani jestli ano nebo ne... Clovek aby zesedivel.
To fakt zavidim maminam co na to ze jsou v očekávání prijdou nahodou az v 8tt nebo tak a maji rovnou klid.
Tak ja 23 mela jit na kontrolu jenze maji plno a dalsi tyden maji dovcu :( ted budu muset cekat po mesici 2 dalsi tydnY:( je to hrozne nevedet jestli je vse tak jak ma :(
@blondterezka ahoj a jinak vse probiha jak ma?jestli ano myslim ze bud v klidu a uzivej si to moc gratuluji
Ahoj 🙂 @3janca jinak se citim skvele 🙂 a myslim si ze sem v poradku ale sem nervoznize se vlastsne dozvim jestli mam srdecko az v 10 tydnu jinak dekuju a copa ty uz si ho videla nebo ? 🙂
@blondterezka srdicko zatim take ne me desi to krvaceni vis porad se uklidnuju kdybych potratila ze krvacim fakt hodne a mela i velke bolesti ale nevim. Ta nejistota je hrozna uplne te chapu
@3jancatak to ti drzim palecky at se to da do normalu A KDYPA MAS kontrolu
@blondterezka kontrolu mam v pondeli myslis ze to muze byt v pohode nemas zkusenosti nebo nevis co a jak diky dost me to trapi
@3janca bohuzel s tim nemam zkusenosti :( sem prvorodicka a mas nejake bolesti jestli to doprpvazi bolestma tak je to asi neni dobre :( ale nedelej zadny zavery hlavu vzhuru a uvidis dobre to dopadne

@blondterezka http://www.maminkam.cz/jak-se-pocitaji-tydny-te... tady je to hezky popsané .. takže teoreticky se to počítá od poslední Menstruace,ale ještě cca v 8.-13. týdnu se podle UTZ měření dovíme jak je plod velký a podle toho se ještě může upravit termín porodu. Tak proto mi asi doktor řekl,že neví a že to vypadá na 5tt