icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

adriis
31. kvě 2016

@blondterezka http://www.maminkam.cz/jak-se-pocitaji-tydny-te... tady je to hezky popsané .. takže teoreticky se to počítá od poslední Menstruace,ale ještě cca v 8.-13. týdnu se podle UTZ měření dovíme jak je plod velký a podle toho se ještě může upravit termín porodu. Tak proto mi asi doktor řekl,že neví a že to vypadá na 5tt

blondterezka
31. kvě 2016

@adriis Si myslim Já naposledy 5 . května nebo tak nejak 🙂 já si to nepamatují :D a ono je to tak ze 2 týdnů se neoocitaj jako otěhotnění 🙂 ne takže to možná souhlasí ze si v 5 ho já fakt nevím :D

zardia
31. kvě 2016

@adriis jak dlouhe mivas cykly? 🙂

adriis
31. kvě 2016

cca 30-33dní ,podle ovulace .. teď se mi zbláznilo tělo a měla jsem ovulac 13.den .. takže 16dní na to jsem měla dálnici jako hrom 🙂

zardia
31. kvě 2016

@adriis tka to mozna myslel, ze plod odpovida velikost 5 tydnu, to by tak odpovidalo, ze si 5 tyndu od ovulace 🙂 v 5tt by nevidel plod jenom gestacni vacek 🙂

adriis
31. kvě 2016

@zardia to asi souhlasí 🙂 Založím na FB skupinku - ledňátka 2017 🙂 přidáte se ,když jí založím ?

adriis
31. kvě 2016

skupinka je založena a všechny,co čekají leden/únor ráda přivítám k pokecu 🙂 https://www.facebook.com/groups/1721866774748932/

zardia
31. kvě 2016

@adriis jedna uz tam je 🙂 ja bych ji mozna prejmenovalana leden/unor a muzou tam i holky unorovky 🙂

adriis
31. kvě 2016

No popřemýšlím o tom,ju ? 🙂

hankatrdlinka
1. čer 2016

Ahojky všem.....holky, tak jsem klidná, screening na druhý pokus vyšel dobře....máme i fotečku, tak uvidíme, jestli to bude bráška nebo sestřička

martisek11
2. čer 2016

@hankatrdlinka jé, krásné, a můžu se zeptat v jakém jsi týdnu? gratuluji 😉

hankatrdlinka
2. čer 2016

@martisek11 děkuji, jsem 14tt

adriis
2. čer 2016

gratulka 🙂

sara1990
8. čer 2016

Ahoj holky🙂od kolikateho týdne je již možnost zpozorovat srdíčko?🙂

kuceriskovas
9. čer 2016

@sara1990 Já ho viděla 5+6tt

artistry77
10. čer 2016

Ahoj vsem, radim se mezi cekatelky. Prvni utz minuly tyden ve stredu. Dle vel.vacku 4+0. Dalsi kontrola 23.6. Tak jsem zvedava. Jen ta vysetreni okolo me moc netesi.

jirikova
10. čer 2016

@sara1990 já ho dnes viděla 6+3 🙂

sara1990
10. čer 2016

@jirikova jééé moc gratuluji 🙂tak uvidíme, co já 🙂 já budu přesně 6tt, tak snad 🙂

artistry77
18. čer 2016

Byla jsem ve stredu. Dle ms 6+5, podle embrya 7+2 a srdicko bilo jak dive.

sara1990
19. čer 2016

Holky tak srdíčko ještě nebylo,ale za 2tydny jdu na kontrolu,tak snad uz tam bude 🙂

laisobel
19. čer 2016

Ahoj holky, to jsem mela s dcerkou. Pozitivni test. Volala jsem k mudr a cekala. Pak bolesti v zadech a brise a spineni. Mudr rekla pockat jestli to prejde a pak prijde ci neprijde ms, neboli zda potratim nebo ne. Tak cesta do nemocnice. Tam potvrdili tehotenstvi ale srdicko nebylo. A tak jsem nasla jinou doktorku a cekala jeste dva tydny. Vyklepana jsem sla na utz a uffff uz tam bylo!
A pak ve 23tt najednou zadne pohyby a zvlastni pocit. Sup do nemocnice a opet to cekani... Ufff podruhe, mala jen zaspavala bourku.
Ale ty nervy z toho!
Ted mne to ceka zas. Na prvni utz nejdele 5-6tt aby se vyloucilo uhnizdeni moc blizko jizvy po sekci. To tam srdicko jeste nebude... A prijde to cekani jestli ano nebo ne... Clovek aby zesedivel.
To fakt zavidim maminam co na to ze jsou v očekávání prijdou nahodou az v 8tt nebo tak a maji rovnou klid.

3janca
19. čer 2016

@laisobel ahoj taky cekam jak to dopadne zacala sem krvacet dostala sem prasky a klid jenze mam tri deti a klid nemam ani manzel mi nepomaha takze cekam jak to vse bude mam vsak velky strach

blondterezka
21. čer 2016

Tak ja 23 mela jit na kontrolu jenze maji plno a dalsi tyden maji dovcu :( ted budu muset cekat po mesici 2 dalsi tydnY:( je to hrozne nevedet jestli je vse tak jak ma :(

3janca
21. čer 2016

@blondterezka ahoj a jinak vse probiha jak ma?jestli ano myslim ze bud v klidu a uzivej si to moc gratuluji

blondterezka
21. čer 2016

Ahoj 🙂 @3janca jinak se citim skvele 🙂 a myslim si ze sem v poradku ale sem nervoznize se vlastsne dozvim jestli mam srdecko az v 10 tydnu jinak dekuju a copa ty uz si ho videla nebo ? 🙂

3janca
21. čer 2016

@blondterezka srdicko zatim take ne me desi to krvaceni vis porad se uklidnuju kdybych potratila ze krvacim fakt hodne a mela i velke bolesti ale nevim. Ta nejistota je hrozna uplne te chapu

blondterezka
21. čer 2016

@3jancatak to ti drzim palecky at se to da do normalu A KDYPA MAS kontrolu

3janca
21. čer 2016

@blondterezka kontrolu mam v pondeli myslis ze to muze byt v pohode nemas zkusenosti nebo nevis co a jak diky dost me to trapi

luccy556
21. čer 2016

@sara1990 Před týdnem jsem byla taky na ultrazvuku přesně v 6tt jako ty a nebylo, tak jsem z toho byla trošku vystrašená, tak uvidíme na další prohlídce... musí tam byt 🙂

blondterezka
21. čer 2016

@3janca bohuzel s tim nemam zkusenosti :( sem prvorodicka a mas nejake bolesti jestli to doprpvazi bolestma tak je to asi neni dobre :( ale nedelej zadny zavery hlavu vzhuru a uvidis dobre to dopadne

Strana