Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@blondterezka bolesti ne nekdy trosku ale nic velkeho to neni . Uvidime co bude ani u jednoho sem nekrvacela tak sem nejista vis. Ty bud hlavne v pohode miminko bude urcite v poradku kdyby ne tak si myslim ze by telo protestovalo nejak treba jako u me ted vis moc stesti
Holky, první návštěva mě čeká až příští čtvrtek, jak mám vyhnat z hlavy černé myšlenky, třeba když malinko spinim, nebo mě zaboli levá strana břicha? Je to k nevydrzeni, chci pořád dělat testy, jestli čárky nezmizí, ale tím stejně nic nezjistim
@mi89 ahoj tohle mam podobny jenze ja krvacim taky delam testy ale to je na nic . Nevim jak se toho zbavit je to tezky ja mam tri deti takze aspon ty me trosku pomuzou na to nemyslet ale i tak je to blby pocit a jeste manzel mi moc nerozumi v tomhle ohledu ani babicka kterou mame jedinou me moc nepodrzela takze sem na to dost sama . Preji ti at ti to dobre dopadne kdyby neco sem tady drz se oba se drzte!!!!!
@3janca Tak test jsem si udělala, ten levnější mamatest, a je to slabší, než ty jiné testy, to je normální? Fakt šílím, ale sestra na gyndě je naštěstí tak hodná, že prý můžu pro můj klid kdykoliv dojít 🙂 Tak asi dřív než za týden. Tady držím pěsti, ať to nic není, a hodně jsem si četla, že krvácení ani nemusí často nic znamenat 🙂
Ahojky holky....jak válčíte v tom horku? Já nic moc teda...zítra se chystáme na koupaliště....hned z rána...
V červenci jdeme na srdíčko a na velký UZ na gyndu....
Tak jsem si říkala, že to na druhý pokus bude holčička a zase to vypadá na kluka....zatím mám smíšené pocity, no...holčičku jsem si přála, ale ti kluci spolu jsou asi lepší no....uvidíme, snad bude vše ok...pohlaví si ještě necháme potvrdit 😉
Uvažujeme nad jménem....jaké jméno by se vám líbilo k příjmení Křístek....první syn je Daniel Křístek, což nám znělo moc pěkně....se jmény pro kluky je potíž. Přijde mi, že ten výběr je oproti holkám, o ničem....Vím, že nechceme jméno, které by končilo písmenem K....ono by se to špatně vyslovovalo...
Holky, tak dejte tipy, budu ráda a užívejte...papapa
@hankatrdlinka Tomáš 🙂
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Podle testů jsem těhotná, ale ještě jsem se neobjednala k DR. Nechtěla jsem běžet hned po první poz. testu 🙂 Podle těhotenské kalkulačky jsem teprve 5+3, ale všude píšou, že už by srdíčko mělo bít. Je to možné? Chci jít k DR právě až by mělo bít srdíčko :D
Jelikož je to první těhotenství, tak jen čtu čtu a čtu a těch informací je všude tolik, že už nevím co je pravda a co ne :D
@xyrina taky už byla zmínka o Tomášovi....děkuji za tip 🙂
@lepsa tak gratuluji a určitě se objednej....i kdyby ♥ nebylo vidět, tak tě objedná v nejbližším možném termínu, kde už vidět bude.....já když viděla dvě čárky při prvním těhu, objednala jsem se hned a nebylo vidět vůbec nic 😀, ale já měla klid, že jsem tam šla.....
A klidně se ptej i tady, když budeme vědět, poradíme, řekneme 😉
@hankatrdlinka Tak jsem objednaná až na 7.7. , dokud jsem neměla termín k DR, tak jsem byla v klidu, ale teď začínám stresovat, aby bylo vše OK. To bude asi nejdelších 9 dní!!!!!
@lepsa kdyz jsem si delala test a vysel pozitivni, hned jsem brala telefon a volala doktorce. Ta me objednala a na monitoru sel videt jen vacek. Nic nerekla. Jen ze tam vacek je, ale ze tam neni zadna pulzace a to jsem byla asi 5tt. V 6tt jsem sla na wc a vypadla ze me srazeninka. Hned jsem mela strach, volala priteli do prace a bezela za sestrou, at me odveze do nemocnice. Nevedela jsem vubec co me ceka. V nemocnici me prohlidla a rekla ze je vse v poradku a ze malinkate srdicko tam je. Doktorce jsem pak volala a ta mi rekla, ze ta srazenina muze byt z cevy. Strasne jsem se bala a strach mam kazdy den, zda je vse v poradku.
@dadaamstaff tak teď nejsem o moc klidnější :D Já vím, že to tak nemůžu hrotit, co se má stát, stane se....
Ale třeba včera jsem měla šílenou bolest v prsou a dneska nic, tak hned jsem začala přemýšlet, jestli je to v poho :D
Ja se omlouvam, prispevek nebyl moc vhodny, ale opravdu stat se muze cokoliv. A jak pisete co se ma stat se stane. Ale verim, ze pokud je mamina v pohode, tak to vse bude okii. Me napsala doktorka na udrzeni utrogestan leky. Ja treba mela bolesti v podbrisku a cetla jsem ruzne diskuze a silela u kazde je to individualni. Telo si zvyka na novou ulohu. Vse se natahuje a zvetsuje. Pokud nespinite, nebo nekrvacite, tak bych to vse brala nejak v klidu. 🙂 popr rychle do nemocnice. 🙂
@dadaamstaff možná je lepší nepročítat ty diskuze :D třeba jsem četla co bych neměla jíst a podle některých diskuzí bych měla jíst tak maximálně kořínky :D
@lepsa jojo take jsem to procitala ze nemuzu to a to a to...a opravdu, aby clovek byl na korinkach. Zas vse se bere ze toho nesmite snist kilo na posezeni. Treba psali colu. Ja kdyz zvracela 5x denne pomalu do 16tt. Si davala sklenivku vychlazene coli, jen na zklidneni. Opravdu to je individualni. Myslim, ze kdyz internet nebyl tak v pokrocilem stadiu tak nase maminy a babicky jedly na co mely chut a bylo to :D a vse bylo ok. 🙂
Ahoj holky. Volám sa Bara a chtěla sem se zeptat či nevíte mi poradit.dnes sem 7+3 ale podle uz5+5.dr v Cb má poslal na gyndu že je to ZT ale u nás ještě čekají proto že je patrna pulzace. Hcg mam 1740 stoupa pomalu.jsem po IUI. Díky
Jak to tu ctu, tak jsem nervozni. vsechny jste skoro uz v 6tt videly plod. ja byla včera na utz 5+4tt a jen 10mm gestacni vacek a nic v nem,ani zloutkovy vacek ☹
Ja plod nevidela v 5tt to by jen vacek a v tom 6tt tam byl vacek a bylo tam nekde srdicko, ale plod jsem nevidela. Nebojte se, bude to oki
U me treba doktorce nevychazely tydny podle menstruace protoze to male bylo velike na to kolik by mu opravdu melo byt tt, takze to brala tak nejak odhadem. V kazdem to miminko roste jinak bych rekla. nebojte se, to prijde, jen tomu malemu dejte cas 🙂
no, ale už na tom UTZ jde vidět, že v té dutince něco je. Já ji měla úplně prázdnou. Uvidíme co v pondělí. Snad se nějak prcek ukáže. Pořád doufám v to, že třeba ten ultrazvuk v nemocnici na vinohradech nebyl úplně nejnovější a že tam třeba 2mm semínko prostě nešlo zobrazit. Pořád doufám, že tam je. Akorát mi ze dne na den zmizely všechny příznaky, které jsem měla a ještě se nic nevrátilo :(
@merianch Hlavu vzhůru 🙂 já podle těhotenské kalkulačky jsem teď 5+6, takže vlastně jako ty 🙂 k DR jdu až 7.7.. Já nemám skoro žádné příznaky, jen bolest v prsou. Jeden den to byla fakt šílená bolet a pak další dva dny nic a dnes se bolest vrátila ( není sice taková jako předtím, ale je). Opravdu je lepší si to moc nepřipouštět, ale těžko se to povídá. Já navíc mám bazárek s dětským oblečením, takže když vidím všechny ty mrňavé věcičky, tak na to nejde nemyslet, ale jak už jsem tu psala, co se mám stát, stane se. Určitě bude všechno dobré, musíš tomu věřit 🙂

@luccy556 určitě bude 🙂kdy jdeš přesně na kontrolu?🙂ja jsem nějaká vnitřně klidná proste vse bude v pořádku 🙂