Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Tak včera jsem si nechala jako samoplátce vzít krev. Výsledek je 16306 IU/I. Moc tomu nerozumím. Podle toho co jsem ale našla na internetu, tak by to mělo odpovídat 6. týdnu. Není tato hodnota na 5+5 příliš nízká, a to i vzhledem k tomu, že jsem 5+3 neměla na UTZ nic jen prázdný gestační váček - zarazilo mě, že právě nebyl ani žloutek? Nebo je vše ok a v normálu a prcek se snad v pondělí ukáže? Díky
Ahoj holky tak se taky pridavam , na kontrolu jdu az 12teho a to cekani je hrozny..
Je to moje ctvrte tehu a dobre dopadlo jedno z ktereho mame uz skoro trileteho raubire 🙂 Drzte pesti a vsem vam preju at je vsechno v poradku
Tak jsem dnes byla na vetsim UZ a malicka ma focus v komurce srdicka. Absolutne nevim co to je a doufam, ze to zmizi :/ na vysetreni jdu az 18.7. to se zblaznim do te doby :/
holky, držím všem palečky, ať je všechno, jak má a ať vám to do další kontroly rychle uteče 😉...
Holky, po dnesni kontrole na pohotovosti (vse je ok) zjisteno, ze nam uz bije srdicko 🙂 podle utz jsem 5+6 jinak podle MS 6+1
Maminky nevim zda-mi to sem patři, ale snad me s tim nevyhodite 😕! Chtěla bych se jen zeptat, jestli mate některá zkušenost s oplodnenim mimo vaši ovulaci ? Jako třeba hned po mensesu nebo před nim? Ja jen jestli je to možné, nebo se opravdu musíme snažit jen těch par dni v době ovulace? 😊
@dadaamstaff nasla jsem toto podle me bud v klidu
@sukynecka01 juju dekuji. Ja jsem pak volala znamemu a rikal, ze mame zdrave miminko, tak me trosku uklidnil. Spis byla nejistota v tom, ze mi k tomu ten doktor nic nerekl :/
Jeste by me zzajímalo v kolikatem tt uz je videt srdíčko a kdy vam gynekolog vystavil tehu prukazku? Diky
@veronikasamik u me slo videt v 6tt a prukazku mi dala gynekolozka az kolem 12tt
Diky,ja tam byla pred cca tydnem a neco a jeste nic videt nebylo,jen domecek 🙂 a rikala ze za tri tydny mam dojit a uz me da prukazku ...
tak jsem dnes byla na KO. a na utz byl vidět už žloutkový váček. Doktor mi víc neřekl, jen že ho vidí. Dnes jsem 6+2 - nemělo by být vidět už mimčo? Od posledního týdne mi řekl, že je vývoj v normálu...ale přijde mi, že podle tabulek už bych tam měla mít něco víc...jak jste na tom byly vy?
Ahojky budouci maminky 🙂 taky se k vám přidám jestli můžu 🙂 jsem teď podle poslední MS 7+0 a na ultrazvuku jsem ještě nebyla, jelikož žiju teď v Anglii a na ultrazvuk se tady chodí poprvé tak ve 12 tt. Včera jsem ale začala krvácet jasnou krví :( ale do večera už jsem přestala. I tak jsem az dnes byla objednana k obvodní a ta mě teprve na zítřek objednala na ultrazvuk aby se potvrdilo jestli prej potracim nebo ne. Pokud bude vše ok, tak poprve uvidím srdíčko 🙂 tak snad to dobře dopadne :(
Ahoj holky, jsem dneska 4+5 a na gyndě jsem pochopitelně ještě nebyla. Včera jsem tam volala, ale skáče to na záznamník, samozřejmě mají volno přes svátky. Možná se nedovolám ani ve čtvrtek 🙂 Takže já čekám nejen na srdíčko, ale i na objednání ke gynekologovi 🙂. Škoda jen, že ještě nikdo nevynalezl nějaký kapesní ultrazvuk, kterým bychom si zkontrolovaly srdíčko doma 😀
@ivatko0406 stačí pořídit si Angelsounds 🙂
@weronicaaaa já vím 🙂 to byl víceméně vtip 🙂 Angelsounds pořizovat nebudu, ono se to mimčo těm ultrazvukovým vlnám taky nemá vystavovat zbytečně často.
@ivatko0406 Ahojky 🙂 ja si Angelsound pořídila, jelikož tady v Anglii jak už jsem psala se chodi na prvni ultrazvuk až ve 12tt, ale stejně ještě nic neuslyším. Jsem 7+0 a píšou, že by srdíčko mělo jít slyšet až od 12tt 🙂 takže pro Tebe by to i bylo teď zbytečné kupovat si Angelsound když jsi 4+5 🙂 tak jako pro mě teď :D ale taky jsem hrozně nervózní, jak zítra dopadnu..
@petule407 urcite to bude dobre! Musis verit miminku, ze to zvladne! Drzim ti palce a dej urcite vedet!
jsem 5+5tt a jdu na ultr.11.7.kuknout,zda bije srdíčko,taky jsem nervózní,už,ať je pondělí
chtěla jsem se zeptat,zda máte někdo zkušenost s tím,zda jste si natáčely na mobil u doktora,když vám dělal ultrazvuk?
@ivatko0406 Dekuji 🙂 dám vědět 🙂 a Ty dej taky určitě vědět az se konečně dostanes k dr. 🙂
Cekani na srdicko je opravdu narocne a verim, ze vsichni se srdicka dockate 🙂
Holky, ja jdu zitra na kontrolu, doufam, ze se nic nezmenilo a miminko je tam kde ma byt 🙂
@lepsa určitě bude 🙂
@petule407 tak jak jsi dopadla?

Hlavne zadny stres a davat na sebe pozor. To muze byt tak malicke, ze by to treba videt neslo. Pak napiste, zda je vse v poradku 🙂