icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

petule407
6. črc 2016

@ivatko0406 ahojky 🙂 dostala jsem se na net az ted 🙂 dopadlo to dobre 🙂 srdicko tluce 🙂 jen jsem nakonec teprve 6+1 🙂 a co ty? Uz jsi objednana? 🙂

petule407
6. črc 2016

@dmklarka ahojky 🙂 ja jsem taky podle posledni ms mela byt 7+1 dneska a nakonec mi dnes rekli,ze jsem teprve 6+1 🙂 ale vím jaké je to čekání ..dockas se 🙂 je to úplně super zážitek vidět to srdíčko 🙂

dmklarka
7. črc 2016

@petule407 Gratuluju k srdíčku!🙂 já si taky myslím že to budu mít míň,mám dlouhé cykly.Už ať je pondělí pondělí :D

dadaamstaff
7. črc 2016

Tak hlavne, at je vse v poradku a srdicko ma silu tlouci 🙂

ivatko0406
7. črc 2016

@petule407 jeee gratuluju! Jeste ne! Pres svatky meli dovolenou. Snad se stihnu objednat driv nez porodim 🙂

petule407
7. črc 2016

@dmklarka ahojky 🙂 snad Ti to rychle uteče 🙂 přeji samé dobré zprávy 🙂 🙂

petule407
7. črc 2016

@ivatko0406 Děkuji 🙂 jinak dost vtipná odpověď :D myslim si,že to stihnes :D

kacaba81
7. črc 2016

@dmklarka pondělí,pondělí,ach jo,už ,ať je pondělí!

lepsa
7. črc 2016

Tak holky, sedím v čekárně a čekám. Je to první kontrola, nevím co bude, mám spoustu otázek, ale určitě všechno zapomenu. Alespoň, že jsem mimi už viděla na té pohotovosti 🙂 ať vám to čekání rychle uteče 🙂

dmklarka
7. črc 2016

@kacaba81 :D to je tak když píšeš na koníka minutu po tom co vstaneš :D :D

dmklarka
7. črc 2016

@ivatko0406 Si dobrá že tak dlouho vydržíš čekat :D

dmklarka
7. črc 2016

@petule407 Děkuji 🙂

ivatko0406
7. črc 2016

@dmklarka no co mam delat 🙂. Doktor tam neni a aspon pujdu az kdyz bude srdicko 🙂

dmklarka
7. črc 2016

@ivatko0406 a třeba se zrovna dozvíš i pohlaví :D

ivatko0406
7. črc 2016

@dmklarka to az ve 20 tt. Myslis, ze driv se tam nedostanu? 🙂

dmklarka
7. črc 2016

@ivatko0406 to měl být vtip,ale asi se nehodil tak promiň.

ivatko0406
7. črc 2016

@dmklarka ale neee, v pohode 🙂 ja jsem to pochopila 😉

lepsa
7. črc 2016

Holky, jak zvládáte to čekání na další kontrolu? Dnes jsem měla vše v pořádku, první foto, ale další KO až za 3 týdny :( já vím, nemůžu tam přeci být každý týden, ale .... 🙂

gujduska
7. črc 2016

@lepsa taky mám takový pocit,dnes jsem byla na 1.uz a už bych šla zase,14dní je dlouhá doba ☹

dadaamstaff
7. črc 2016

Cas, mezi kontrolami je sileny. To mate pravdu. Az se miminko bude v brisku hybat a ucitite to, pak je clovek mezi kontrolami klidnejsi 🙂

kacaba81
8. črc 2016

byla jsem na wc a pri utírání jsem zjistila lehké špinění,doufám,že to nic nebude ,sakra,bojím se,docela jsem znervóznila,na ko jdu tedy už v pondělí,snad to bude v poho do té doby

lepsa
8. črc 2016

@kacaba81 urcite bude ;)

bunemunka
8. črc 2016

Ahoj holky, v pondělí jdu poprvé k doktorovi, budu 6+5 podle poslední MS. Myslíte, že už bude srdíčko? Děkuji

kacaba81
8. črc 2016

@lepsa děkuji,co si tu tak čtu,tak to některé mívají a pak bývá vše v pořádku,tak snad i u mě

lepsa
8. črc 2016

@bunemunka ja mela uz v 5+6 🙂

lepsa
8. črc 2016

@kacaba81 ja mela ruzovy vytok a vse ok 🙂 sice jsem jela na pohotovost, ale zbytecne :D a vcera mi rikala doktorka, ze spineni je v pohode 🙂

kacaba81
8. črc 2016

@lepsa trošku mě to ukidnilo,ale je to třetí těhotenství a před tím jsem nikdy nešpinila,tak jsem z toho trochu vykolejená

petule407
8. črc 2016

@kacaba81 ahojky. Já jsem v pondělí jednorázově krvacela jasnou krvi, vecer uz to bylo jen takove hnědé spineni. Taky jsem se vylekala,ale ve stredu mi v nemocnici řekli, že je to normální asi jak se prcek pořádně závratná,že může prasknout i nějaká zilka a tak 🙂

kacaba81
8. črc 2016

@petule407 teď jsem volala dr.mám od něj jeho soukromé číslo,abych kdykoliv volala,když se bude něco dít,tak jsem ho využila.řekl mi,že je špinění možné a nemusí to nic znamenat,ale pokud to má být počínající samovolný potrat,že s tím nic teď neudělá,že mám ležet,brát 3xdenně ascorutin + vit.C,sledovat to a zda budu silně krvácet,mám jed do nemocnice,ale uklidnil mě,že se určitě uvidíme v pondělí,kdy mám přijít na KO a ,že bude určo vše v pořádku,tak douám,že jo,pobolívá mě břicho ,jakobych to měla dostat

petule407
8. črc 2016

kacaba81 no vidis 🙂 to nic nebude 🙂 vsechno bude fajn 🙂 ale vim jak se citis,taky jsem byla vystrasena a to jsem sla na ultrazvuo az dva dny po tom krvaceni a to cekani bylo hrozne. Me tady v Anglii ani zadne prasky ani vitaminy nebo tak nepredepsali. Ale nboj..vsechno bude ok 🙂 🙂

Strana