Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Tak hlavne, at je vse v poradku a srdicko ma silu tlouci 🙂
@petule407 jeee gratuluju! Jeste ne! Pres svatky meli dovolenou. Snad se stihnu objednat driv nez porodim 🙂
@ivatko0406 Děkuji 🙂 jinak dost vtipná odpověď :D myslim si,že to stihnes :D
Tak holky, sedím v čekárně a čekám. Je to první kontrola, nevím co bude, mám spoustu otázek, ale určitě všechno zapomenu. Alespoň, že jsem mimi už viděla na té pohotovosti 🙂 ať vám to čekání rychle uteče 🙂
@ivatko0406 Si dobrá že tak dlouho vydržíš čekat :D
@dmklarka no co mam delat 🙂. Doktor tam neni a aspon pujdu az kdyz bude srdicko 🙂
@ivatko0406 a třeba se zrovna dozvíš i pohlaví :D
@dmklarka to az ve 20 tt. Myslis, ze driv se tam nedostanu? 🙂
@ivatko0406 to měl být vtip,ale asi se nehodil tak promiň.
@dmklarka ale neee, v pohode 🙂 ja jsem to pochopila 😉
Holky, jak zvládáte to čekání na další kontrolu? Dnes jsem měla vše v pořádku, první foto, ale další KO až za 3 týdny :( já vím, nemůžu tam přeci být každý týden, ale .... 🙂
Cas, mezi kontrolami je sileny. To mate pravdu. Az se miminko bude v brisku hybat a ucitite to, pak je clovek mezi kontrolami klidnejsi 🙂
byla jsem na wc a pri utírání jsem zjistila lehké špinění,doufám,že to nic nebude ,sakra,bojím se,docela jsem znervóznila,na ko jdu tedy už v pondělí,snad to bude v poho do té doby
Ahoj holky, v pondělí jdu poprvé k doktorovi, budu 6+5 podle poslední MS. Myslíte, že už bude srdíčko? Děkuji
@petule407 teď jsem volala dr.mám od něj jeho soukromé číslo,abych kdykoliv volala,když se bude něco dít,tak jsem ho využila.řekl mi,že je špinění možné a nemusí to nic znamenat,ale pokud to má být počínající samovolný potrat,že s tím nic teď neudělá,že mám ležet,brát 3xdenně ascorutin + vit.C,sledovat to a zda budu silně krvácet,mám jed do nemocnice,ale uklidnil mě,že se určitě uvidíme v pondělí,kdy mám přijít na KO a ,že bude určo vše v pořádku,tak douám,že jo,pobolívá mě břicho ,jakobych to měla dostat
kacaba81 no vidis 🙂 to nic nebude 🙂 vsechno bude fajn 🙂 ale vim jak se citis,taky jsem byla vystrasena a to jsem sla na ultrazvuo az dva dny po tom krvaceni a to cekani bylo hrozne. Me tady v Anglii ani zadne prasky ani vitaminy nebo tak nepredepsali. Ale nboj..vsechno bude ok 🙂 🙂

@ivatko0406 ahojky 🙂 dostala jsem se na net az ted 🙂 dopadlo to dobre 🙂 srdicko tluce 🙂 jen jsem nakonec teprve 6+1 🙂 a co ty? Uz jsi objednana? 🙂