Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@kacaba81 jo jeste jsem zspomela napsat o te bolesti pricha jako pri MS. Tu mam obcas taky..vsude pisou, ze je to tim,jak se roztahuje deloha a tak 🙂 Me v podbrisku i obcas pichne 🙂 jinak me dnes midwife rekla, ze mam zatim termin 1.brezna 🙂 treba se nam deticky narodi ve stejny den 🙂
Ahoj holky, dneska mám čtvrtý den zpoždění ,test pozitivní. K doktorovi jsem chvátat nechtěla ,ale jelikož příští pátek odjíždíme na dovolenou a jelikož jsem v květnu prodělala mimoděložní ráda bych měla potvrzeno ,že je to kde má.Pokud bych šla příští týden ve čtvrtek cc byla bych 5+4 tak už by mě to mohl potvrdit?
@misula29 určitě 🙂
@misula29 rozhodně ti potvrdí, zda je mimi v děloze. srdeční akce asi ještě nebude, ale kdo ví.....záleží, jak jsi skutečně daleko. ale určitě jdi na kontrolu, než odjedeš!
@ivatko0406 mě by pro začátek stačilo to potvrzení ,že je to v dělože, jsem skromná 🙂 Nerada bych někde v zahraničí řešila to co nedávno tady 😒
@misula29 tak to zaručeně vidět bude 🙂
ahojky holky,mám největší radost a přeji ji vám všem,jelikož mě pan doktor potěšil,neboť mi potvrdil,že máme 1 embryo se srdeční akcí,vše je v pořádku,bolesti mývám,ale prej je to tím,jak roste děloha a je v pohybu,tak tahá za srůsty,co mám na děloze,či vaječnících,nemám si toho všímat,pomine to tak v 16tt.máme tedy mimuško o vel.5mm,juchuuuuu
před 4 týdny jsem měla nález na ultr.jen 5mm sliznici a nevěřil,že se gravidita potvrdí,že za celou svou kariéru tohle neviděl,moooc mi tedy gratuloval,že jsme o dokázali
jejda takhle brzo už průkaz? já byla na utz v pátek, doktorka řekla, že je vše v pořádku a bylo. Příští kontrola až ve 12tt a to se teda udělá i měření a krev a dostanu průkazku, když bude vše tak, jak má. A jsem ráda, protože mi přijde strašně brzo průkazka v 7 nebo 8 týdnu...
aha, tak jo 🙂 ale koukám, že to bude asi i věkem. Někde jsem četla, že nad 34 už maminky kontrolují, kvůli rizikům. Já mám do 30 ještě docela daleko, tak to asi nehrotí. Si pořád říkám, že když se to má narodit tak se to narodí a když ne, tak ne a nepomůže ani doktor, ani svěcená voda 🙂
@merianch jak jako vekem? 😀 je to spis doktor od doktora. Muj take dava prukazku az ve 12 tt. Kazdy ma jiny system prace.
Ahoj holky.Dneska jsem byla na kontrole,dle poslední ms 8+1 dle utz 6+2..0,67cm se srdíčkem doktorka říkala že je to hodně malinké než by mělo :( dostala jsem další dávku Agolutinu a pokračujeme Utrogestanem.Snad se to udrží..
Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole dle poslední MS bych měla být 6+5 tt podle ultrazvuku mi řekl, že to vypadá teprve na 4 tt, že vidí pouze gestační váček. Měla jsem nepravidelnou MS. Objednal mě až za 3 týdny na další kontrolu, protože má dovolenou. Mám z toho docela smíšené pocity :(
@bunemunka ahojky 🙂 ja byla na ultrazvuku poprve minuly tyden a myslela jsem si,ze jsem v 7+1 podle posledni MS a nakonec jsem byla jen 6+1 a to jsem mela MS pravidelnou. Myslim si,ze to bude ok 🙂 mela jsi nepravidelnou MS, tim padem urcite i ovulaci 🙂 věř,že to bude v pohodě 🙂 🙂
@bunemunka neboj 🙂 mohlas mít ovulaci později vzhledem k tvé nepravidelné MS..ze začátku se to špatně odhaduje..bude to dobrý 🙂

@kacaba81 a kdy v březnu máš termín ? 🙂