icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

petule407
8. črc 2016

@kacaba81 a kdy v březnu máš termín ? 🙂

kacaba81
8. črc 2016

@petule407 děkuji,snad do pondělí vydržíme a náš prcek se udrží

kacaba81
8. črc 2016

@petule407 2.3. 2017 mám termín

petule407
8. črc 2016

@kacaba81 jo jeste jsem zspomela napsat o te bolesti pricha jako pri MS. Tu mam obcas taky..vsude pisou, ze je to tim,jak se roztahuje deloha a tak 🙂 Me v podbrisku i obcas pichne 🙂 jinak me dnes midwife rekla, ze mam zatim termin 1.brezna 🙂 treba se nam deticky narodi ve stejny den 🙂

misula29
8. črc 2016

Ahoj holky, dneska mám čtvrtý den zpoždění ,test pozitivní. K doktorovi jsem chvátat nechtěla ,ale jelikož příští pátek odjíždíme na dovolenou a jelikož jsem v květnu prodělala mimoděložní ráda bych měla potvrzeno ,že je to kde má.Pokud bych šla příští týden ve čtvrtek cc byla bych 5+4 tak už by mě to mohl potvrdit?

weronicaaaa
8. črc 2016

@misula29 určitě 🙂

ivatko0406
8. črc 2016

@misula29 rozhodně ti potvrdí, zda je mimi v děloze. srdeční akce asi ještě nebude, ale kdo ví.....záleží, jak jsi skutečně daleko. ale určitě jdi na kontrolu, než odjedeš!

misula29
8. črc 2016

@ivatko0406 mě by pro začátek stačilo to potvrzení ,že je to v dělože, jsem skromná 🙂 Nerada bych někde v zahraničí řešila to co nedávno tady 😒

lepsa
9. črc 2016

@kacaba81 Ahoj, tak uz je to lepsi? Ja dnes mela taky spineni :( a citim se asi stejne jako ty. I kdyz mi DR rekla, ze je to v pohode, stejne na to porad myslim. Ale verim, ze bude vse v poradku 🙂 u nas vsech

kacaba81
9. črc 2016

@lepsa já jsem ráno byla štastná,že nic,ale od odpoledne zase špiním,bolí mě docela břicho a od žaludku mi je taky zle,jsem unavená a ležím,nevím,proč se tomu tak děje,ach jo

ivatko0406
9. črc 2016

@misula29 tak to zaručeně vidět bude 🙂

lepsa
10. črc 2016

@kacaba81 taky mi vcera nebylo nejlip, ale dnes uz dobre 🙂 tak dej zitra vedet, jak jsi dopadla, uvidis bude to v poradku 🙂

kacaba81
11. črc 2016

ahojky holky,mám největší radost a přeji ji vám všem,jelikož mě pan doktor potěšil,neboť mi potvrdil,že máme 1 embryo se srdeční akcí,vše je v pořádku,bolesti mývám,ale prej je to tím,jak roste děloha a je v pohybu,tak tahá za srůsty,co mám na děloze,či vaječnících,nemám si toho všímat,pomine to tak v 16tt.máme tedy mimuško o vel.5mm,juchuuuuu
před 4 týdny jsem měla nález na ultr.jen 5mm sliznici a nevěřil,že se gravidita potvrdí,že za celou svou kariéru tohle neviděl,moooc mi tedy gratuloval,že jsme o dokázali

kacaba81
11. črc 2016

dostala jsem i těhotenský průkaz,jsem nejšťastnější....holky přeji vám to všem taky

lepsa
11. črc 2016

@kacaba81 no tak moc gratuluju 🙂 jsem rikala, ze to bude dobre 🙂 ja dostanu prukaz az na konci cervence, pokud bude vse ok 🙂

merianch
11. črc 2016

jejda takhle brzo už průkaz? já byla na utz v pátek, doktorka řekla, že je vše v pořádku a bylo. Příští kontrola až ve 12tt a to se teda udělá i měření a krev a dostanu průkazku, když bude vše tak, jak má. A jsem ráda, protože mi přijde strašně brzo průkazka v 7 nebo 8 týdnu...

kacaba81
11. črc 2016

@merianch dnes na KO mi dělali i odběry na vše možné

merianch
11. črc 2016

aha, tak jo 🙂 ale koukám, že to bude asi i věkem. Někde jsem četla, že nad 34 už maminky kontrolují, kvůli rizikům. Já mám do 30 ještě docela daleko, tak to asi nehrotí. Si pořád říkám, že když se to má narodit tak se to narodí a když ne, tak ne a nepomůže ani doktor, ani svěcená voda 🙂

ivatko0406
11. črc 2016

@merianch jak jako vekem? 😀 je to spis doktor od doktora. Muj take dava prukazku az ve 12 tt. Kazdy ma jiny system prace.

petule407
11. črc 2016

@kacaba81 ahojky,tak vidis,ze to dopadlo dobre 🙂 taky moc gratuluji 🙂

dmklarka
11. črc 2016

Ahoj holky.Dneska jsem byla na kontrole,dle poslední ms 8+1 dle utz 6+2..0,67cm se srdíčkem doktorka říkala že je to hodně malinké než by mělo :( dostala jsem další dávku Agolutinu a pokračujeme Utrogestanem.Snad se to udrží..

za_bu_ska
11. črc 2016

@kacaba81 Držte se!!!

za_bu_ska
11. črc 2016

@dmklarka Hodně sil a bojovného ducha miminka!!!

lepsa
11. črc 2016

@dmklarka ahoj, ja jsem byla minuly tyden ve ctvrtek, dle utz jsem ten den byla 6+2 a mimi bylo velke 5mm, doktorka rikala, ze je vse v poradku a i podle netu by tak melo byt velke 🙂 vsechno dobre dopadne 🙂

bunemunka
12. črc 2016

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole dle poslední MS bych měla být 6+5 tt podle ultrazvuku mi řekl, že to vypadá teprve na 4 tt, že vidí pouze gestační váček. Měla jsem nepravidelnou MS. Objednal mě až za 3 týdny na další kontrolu, protože má dovolenou. Mám z toho docela smíšené pocity :(

petule407
12. črc 2016

@bunemunka ahojky 🙂 ja byla na ultrazvuku poprve minuly tyden a myslela jsem si,ze jsem v 7+1 podle posledni MS a nakonec jsem byla jen 6+1 a to jsem mela MS pravidelnou. Myslim si,ze to bude ok 🙂 mela jsi nepravidelnou MS, tim padem urcite i ovulaci 🙂 věř,že to bude v pohodě 🙂 🙂

kacaba81
12. črc 2016

@petule407 děkuji za podporu

dmklarka
12. črc 2016

@za_bu_ska Děkujeme

dmklarka
12. črc 2016

@lepsa Děkuju,doufám že to drobeček všechno dožene 🙂

weronicaaaa
12. črc 2016

@bunemunka neboj 🙂 mohlas mít ovulaci později vzhledem k tvé nepravidelné MS..ze začátku se to špatně odhaduje..bude to dobrý 🙂

Strana